33

Анонимен

преди 12 години

Ливански военен коментатор, пред арабска медия, каза: Ако искаше Асад, можеше да се справи с терористичните формирования в Сирия за по малко от 24 часа.Но в момента той провежда операцията косъм по косъм с цел минимализиране на цивилните жертви.Сирия използва по малко от 1% от капацитета си в тази операция.

32

Анонимен

преди 12 години

Ало ***, този път не съм употребила мръсни думи, нито съм обидила някого.просто малка информация. Защо не ме допускате?

31

В Щатите - терор

преди 12 години

Колкото и да им се иска на някои да виждат САЩ, като демократична държава, напразно - в Щатите навлиза абсолютизма с пълна сила. Гласуван е закон, според който президента може да нареди арести, затваряне за неопределено време, без съд и присъда. Демократичноста в Щатите умря. Цялата власт се съсредоточава в ръцете на Изпълнителната власт, най-много в полицейщината. Просто забравете, че САЩ са най-демократични. Тормозът над демокрацията сега започва. Една война с Иран е световен конфликт.

30

Анонимен

преди 12 години

В МОМЕНТА АСАД ПРАВИ РЕВОЛЮЦИЯ В СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА. ПОНЕ СЕ ОПИТВА ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ НЯКОИ ХОРА НЕ СА ВСЕСИЛНИ И НЕ МОЖЕ ПРОСТО ТАКА ДА СЕ ПОГАЗВАТ СУВЕРЕНИТЕТА НА ВСЯКА ДЪРЖАВА. БРАВО АСАД, С ТЕБЕ СЪМ.

29

bai bonio imanara

преди 12 години

EVREISKITE NOMERA NAMAT KRAI .ZASHTO SAMO SLUSHAME KAKVO KAZVA XILARI KLINTAN I VSI4KI EVREISKO KONTROLIRANI MEDII .SRESHTU SADAM ,KADAFI,ASAD A NIKOGA NE NI POKAZAXA DA GI 4UEM TE KAKVO KAZVAT .DALI TOVA E TAKA .MRASNITE I KOVARNI EVREISKI METODI NAMA DA SPRAT.

28

Анонимен

преди 12 години

Сирия е с много добре развита инфраструктура,здравна система, завидна пенсионна система и с почти безплатно образование. Нищо общо с египетската беднотия и либийската простотия.------------------ Хахаха! Е, как бе, нали Либия беше съвършената държава? Не сме забравили Великата река, безплатните къщи и пр...

27

Анонимен

преди 12 години

През управлението на фамилия Асад Сирия е държава, в която съжителстват мирно християни и мюсюлмани, младите хора са със светско възпитание и посещават университетите без разлика в пол и вероизповедание. Градовете, за които всички "плачат" са изключенията с краен ислямизъм. Ако си спомняте, когато беше свален шах Реза Пахлави в Иран, дойдоха аятоласите и върнаха светската държава сто години назад.

26

!!! freedom !!!

преди 12 години

Браво на Асад! На всички вече е пределно ясно кой стои зад "бунтовниците" и "демократичните" промени по целия свят! Държи яко фронта срещу терористите от Ал Кайда - подразделението на ЦPY, подпомагано активно от западни спецчасти и командоси! Евала i нито крачка назад! Време e да покажат и пленените френски войници, дегизирани като журналисти и лекари, а отдолу с военни униформи и пълно бойно снаряжение!

25

Анонимен

преди 12 години

Наслушах се и се нагледах колко лош и репресивен е режимът в Сирия!!!!!! А нещо да кажат от ЦРУ и Ройтерс за режимите в саудитска Арабия,Катар,Бахрейн,ОАЕ,Оман,Йордания??? Там да не би да има опозиция? Да не би да има някакви избори? Да не би да има правна система като в западните демокрации? Свобода на словот,на сдружаването,профсъюзи,политически партии и не знам какви още благинки непознати за тези държави??? Ама щом са васали на САЩ и Запада,щом петрола им е в техни ръце,ни гък ни мък !

24

Анонимен

преди 12 години

*** Клинтън нещо дава отбой!

23

Анонимен

преди 12 години

samo taka asad napred ,podlogite predadoxa balgaria na amerika na tazi imperialisticheska varla kapitalisticheska darjava ,samo rysia shte ni osvobodi .vikai rysia i naroda ti shte bade dobre.

22

Анонимен

преди 12 години

Всички тези смени на режими почнаха да стават много очевидни вече... Само да кажа, на тия дето се радваха за Либия, че се е освободила от Кадафи, защо мислите, че вече не казват нищо за Либия по новините? Имате ли представа кой е на власт и какво става там? Потърсете в интернет и помислете, кой е бил лошият...

21

Сталин

преди 12 години

Смърт на Америка!!!!Слава на Башар Асад!!!

20

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям Асад заради жена му. Хем хубава, хем възпитана, не като на Плевела изгората. Давай Башар, всички демократично настроени хора сме с теб.

19

Анонимен

преди 12 години

rysia shte ti pomogne asad nikoi dryg .

18

princess

преди 12 години

do 14 ina4e sam na 100%saglasna s teb .i men me qd kato 4eta takiva statii,za6toto naistina sa dale4 ot istinata i celta im e da nastroivat vse -pove4e hora antisiriiski za sajelenie.az vse o6te sam v Syriq i moga da ti kaja,4e edinstvenoto mqsto ,kadeto ima buntovnici e HOMS.te sa vaorajeni do zabi i ako ne e armiqta da gi vazpira ,dosega 6tqha da sa napadnali cqla Siriq.armiqta pazi naroda ot tezi ubiici,naroda neiska smqna,a iskat da si varnat spokoiniq jivot.6tom si bil v SYRIQ,znae6 za tova

17

do Darvotoglu

преди 12 години

Abe wzemi procheti tozi forum da ti se otworqt ochite be .I tova mi bilo wunchen minister?

16

Мюра

преди 12 години

Поредното изказване с което САЩ се опитват да оправдаят неуспеха си в Сирия и да се измъкнат от кашата дето забъркаха там. Сирия ще се спаси.

15

princess

преди 12 години

do 14.kakmoje da pi6e6,4e statiqta e dezinformira6ta,neznae6 li ,4e sega nqma da im haresa i 6te ti iztriqt komentara.

14

Анонимен

преди 12 години

Сирийският диктатор губи позиции."Сирийският режим извършва престъпление срещу човечеството всеки ден, заяви днес турският външен министър Ахмет Давутоглу на съвместна пресконференция с гостуващия в Турция италиански първи дипломат Джулио Терци, предаде агенция Ройтерс.Казвам това ясно, след тези толкова многобройни зверства и престъпления, които носят белезите на военни престъпления, сирийският режим затваря всички врати за диалог, каза Давутоглу."