10

Анонимен

преди 12 години

България е *** страна със 30 % турци, 20 % ***, 20 % пенсионерни просяци и 20 % безработни.

9

Анонимен

преди 12 години

Жидов гробИван ВазовИздайство, измяна позорнапропусна врага в крепосттаи Царевец як след упорнаотбрана потъна в кръвтаБранители храбри паднахапод турския кръвнишки нож,палатите царски пламнаха,огряха зловещата нощ.На утрешний ден пред пашатаевреин се мръсен явицелуна му робски полатаи с вид горделив заяви:Преславний войводо, сполучихуслуга да сторя на вас.Аз портата таз нощ отключихи Царевец в твоя е властПаша милостиви: награда,А, ти ли бе хитрия ***?Велика награда се

8

3.3.1878

преди 12 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И ГОРДИ,ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ!ПРАВЕТЕ ДЕЦА,НЯМА НИЩО ПО-ХУБАВО ОТ НАШИТЕ ДЕЦА!ПРАВЕТЕ ДЕЦА БЪЛГАРИ-ЗА БЪДЕЩЕТО НА НАШАТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

7

ДО 2

преди 12 години

РАБОТИ ВЕ ТЪРТЕЙ КОМУНИСТИЧЕСКИ.КВО РЕВЕШ...АМА НАЛИ ЗА ТОВА ТИ СЕ ПЛАЩА ОТ БСП-МАФИЯТА.В БЪЛГАРИЯ СЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ...С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МЪРЗЕЛИВА И ПРЕСТЪПНА ***.

6

Какъв ти празник ?

преди 12 години

Какъв празник бе хора, я се огледайте. Навсякъде само мизерия и несправедливости. Шепа хора от бившата комунистическа номенклатура и техните протежета живеят охолно и пият като *** кръвта на целокупният уморен от работа, мизерия и болести народ. Крадът ни дори чрез цените на лекарствата !?!?! Повечето населени места в провинцията приличат така все едно е имало война и чума едновременно ! Какъв празник. НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ РОБИ ДНЕС, ОТКОЛКОТО КОГАТО И ДА Е !!!

5

БЪЛГАРИН

преди 12 години

След като имаме такава ИСТОРИЯ редно е да си я припомняме на новите поколения за да се помни какъв род сме били и как сме се освободили от турските поробители и да се знае,че сме от най старите Европейски държави със собствен език и култура и традиции,и да не прекланяме глави пред днешния ЕС...

4

Анонимен

преди 12 години

Борисов и Плевнелиев са срам за България.

3

Патриот

преди 12 години

Чакай чакай европа да ти помогне ,сън не я хваща европата как да ни направи живота по-добър!

2

днес е скръбен ден

преди 12 години

Земята ла Левски и Ботев, отново е робска земя. Отново над нас виси ятаганът на олигархията и политическата мафия, която поядва всичко що произведе нашата трудолюбива ръка ! Ние сме на ръба на оцеляването, и сме прегърнати от мизерията със страшна сила. Мисллите че преувеличавам. НЕ. Елате в което село искате от Северозападна България и се убедете сами !!!

1

МОЛИМ ЗА ПОМОЩ !

преди 12 години

МОЛИМ ЗА ПОМОЩ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ. НЕКА ЗНАЯТ ЧЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ МАФИЯТА ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ Е НА ВЛАСТ И ИЗВЪРШВА ГЕНОЦИД СПРЯМО НАРОДА.ОСТАВЕНИ СМЕ БЕЗ СРЕДСТВА, НЯМАМЕ ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВА, ЕДВАМ СВЪРЗВАМЕ ДВАТА КАРЯ И ЖИВЕЕМЕ В КРАЙНА МИЗЕРИЯ. МОЛИМ ЗА ПОМОЩ, ЗАЩОТО ТУК В БЪЛГАРИЯ НЕЩАТА СА ТОЛКОВА ЗЛЕ И ТОЛКОВА ПРОЯДЕНИ ОТ КОРУПЦИЯ, ЧЕ СЪС ВСЕКИ ДЕН СЕ ТОПИМ КАТО НАЦИЯ И ЖИВЕЕМ Е ВСЕ ПО-ЗЛЕ И ПО-ЗЛЕ !!!ЕВРОПА !! ПОМОЩ !! ПОМОГНЕТЕ НИ ВЪВ ВОЙНАТА С МАФИЯТА, ТИКВАТА, ГОЦЕ И ПРОЧЕЕ ПРЕСТЪПНИЦИ !