29

Апис

преди 12 години

Единствената причина да искам да влезем в Шенген е това, че *** ще започнат да се разкарват. Само искам да им пише в личните карти ***, а не българин. Това е.

28

Анонимен

преди 12 години

Това глупаво човече прави политика от ината си специално към България, защото всички работодатели навсякъде в Европа предпочитат да наемат бели българи, пред черни сенегалци, арабели и прочее ***. Освен това всеки, който е искал да излезе на запад отдавна е излязъл, но ... политиката е бизес и това е неговия бизнес в момента - да пречи на България.

27

Анонимен

преди 12 години

За никакви граници не става въпрос ... ами за това, че ако ни приемат в шенген ще имаме право да работим както всички западноевропейци, където и когато си поискаме.Аз не виждам голям проблем за това, че не сме в шенген, защото и сега българските работници са ценени и предпочитани и си работят навсякъде и без шенген.

26

georgi-arm.oficer

преди 12 години

o4akvam s netyrpenie ,monenta vuv koito 6te progovorite na ARABSKI , ne6tasni mznici !!! 6to se otnasj do nas ,moze da se vla4im po korem ot glad i ni6teta ,no zagybim li i malkoto ostanalo dostoinstvo v nas togava njma nadezda! Ytre e 3-mart ,neka ne zabravjme 4e ne tazi 4ove6ta sbir6tina (xolandcite) ,a imenno na6ite predci ydurzaxa ne edin put isljma s desetiletij ,vreme bez koeto takiva kato GERD 6tjxa da si postilat kilim4eto 5 puti na den.Da si pomognem sami bulgari ,a tij ot zapada .....

25

Апис

преди 12 години

Ахахаха източно европейците им виновни хахаха. Доооообре :) абе що ли всички емигранти не изчезнат в миг от Западна Европа да видим икономиките им как ще се справят с липсата на робски евтин труд.

24

до 17

преди 12 години

ДСК е Унгарска бе :)

23

arsov

преди 12 години

тези *** ,как ще го лапат от мароканците ,само слет 3 г.

22

ВВ

преди 12 години

ХОЛАНДСКИТЕ СТРАХЛИВЦИ ОСТАВИХА БЕЗЗАЩИТНА СРЕБРЕНИЦА ! СТРАХЛИВИ ***!***!

21

Mois

преди 12 години

За какво да им се сърдим-след като ние самите не се смятаме за хора, защо очакваме другите да ни уважават?! И 6 е прав; обаче в уж най-либералните страни нещата вървят на зле с тези крайнодесни.

20

Анонимен

преди 12 години

да си расист в Холандия , означава че можеш свободно мнението си , ако в България ако се направи същият сайт , само че да се отнася за *** и оплакване от чуждестранни работодатели , тогава това какво ще се класифицира според ЕС , като расизъм или като проява на свободно менние

19

holland

преди 12 години

за пореден път великите европейци не правят разлика между хора от 3ти страни и хората от източна европа. и ние ще се учим от тях на демокрация . само расизъм и антирелигиозни течения на това са способни,на най-*** методи.

18

Анонимен

преди 12 години

Холандците си обичат техните националисти, а ние, българите, мразим нашите и почти ще ги изгоним от парламента. Както са казвали едно време някой велики водачи "българският народ трябва да страда". Аз мисля, че те са били прави и ще са прави до тогава докато не се научим да отвръщаме на удара и то с по-голяма сила.

17

най голямата пародия

преди 12 години

е това човече горе от снимката - половин суринамец женен за унгарка е баш националиста в ниската земя - хахахахахахахахахахахахахахахахаххахаа ойййййй колко са грозни холандците .......... грозни инжинери !!!

16

Сатаната

преди 12 години

Да ви изсъхнат лалетата, да ви се скъсат дигите, да ви нападнат викингите, цунами да ви залее...

15

Анонимен

преди 12 години

Холандия ще е първия шериат в Европа.Да им е честито!

14

Анонимен

преди 12 години

"Големите демократи" се оказаха просто големи расисти.Иначе нас поучават за спазване правата на човека и интегриране на малцинствата.

13

Анонимен

преди 12 години

БОЙКОТ на холанската БАНКА ДСК,БОЙКОТ на холандските цветя-не купувайте за 8 март холандски цветя,бойкот на всички холандски стоки.Холандските мениджери в България съгласно законите ни трябва да говорят български-да се провери-какво чакат?Срещу холандци са прекипели и немци,австрийци заради отвратителното им самочуствие.Не ка си спомнят-за колко часа през войната Вермахта ги прегази?И колко холандки носят немски гени!

12

Възмутена

преди 12 години

С неговите арабски емигранти ще му разкажем играта. Защото ние и една част от арабите говоря за ингелигентните от тях, сме принудени да се адаптираме и усвояване чужди езици и култури и сме много по-развити от такива като този, с многото претенции. Тоз нали се беше изказвал срещу корана, та даже и книга с разсъждения написал, много ми е смешен, като го гледам една ли познава и книгата, ама айде, само да настройва хората един срещу друг. Аз познавам араби, които са ширококултурни и възприемчиви.

11

Nobody

преди 12 години

Нивото на психопатия в погледа е сравнимо с това на Сидеров.

10

Azz

преди 12 години

въведете тежък визов режим за холаднски граждани. утроете мита и акцизи за стоки с холандски произход или такива идващи през холандия...