68

Анонимен

преди 12 години

67При нас не е ли така ?! оф извинявай .. при нас е и по зле.По-ниски заплати, по-ниски пенсии, безработицата ни е колкото или около тяхната.Имат по -голям % защото са повече като население и почти равнят реално.ние имаме 11-12% безработица и двойно по малко хора в работоспособна възраст. Не броя пенсионерите, които работят за да оцелеят. За данъците съм съгласен, че сме по-добре, но за това при нас измислят пък други всевъзможни такси и таксички за да те дерат.

67

до 70

преди 12 години

Кунева ще ни вкара в Шенген. България на гражданите! --Е, нейния шеф Кобурга го вкара на българите, сега чакай Кунева! Зад нея стои мафията около Кобурга, Велчев...

66

999

преди 12 години

Браво на холандците, че ни пазят от Шенген! Тенкю баби!

65

optimist

преди 12 години

Кунева ще ни вкара в Шенген. България на гражданите!

64

преди 12 години

"Изпълнили сме критериите за Шенген" = "Научно сме по напред от САщ"

63

Анонимен

преди 12 години

na balgaria ne i triabva shengen nito es nito nato prosto nikoi vijte xygo chaves koito vsichki kapitalisticheski darjavi mraziat venecyela a naroda i e dobre a balgaria zle ,zashto ,zashtoto imperializam kapitalizam izmislena demokracia e ravnosilno na eksploatacia mizeria glad genocit na balgarskia narod ,nachelo na koito stoia predateli i izmenici podlogi na amerika .

62

до 64

преди 12 години

Какво чакаме да дойдат Гърците да стачкуват вместо нас ли ?!--Гърците са настачкуваха! Намалиха им пенсиите, заплатите, увеличиха им броя на данъците, увеличиха самите данъци, безработицата гони 25% - не ние българите това не го искаме!Ако искаш да си съсипваш държавата - бегом към Гърция да стачкуваш!

61

зс

преди 12 години

ха-ха-смешно и жалко-до 62

60

БГ

преди 12 години

България на българите. Шенгенци да си пълнят държавите с ***, араби, турци, ***... Част от тази смрадлива китка вече е тук, не ни трябват още!

59

Анонимен

преди 12 години

Заблуден народ сме. Овце сме. По цял ден лаем и ревем тук във форума. Все недоволстваме и толкова.. пред монитора само. Какво чакаме да дойдат Гърците да стачкуват вместо нас ли ?!Иначе всички сме отворени тук. Всичко знаем и с всичко сме на ясно. И какво правим ?!Стоим си на столовете и гледаме как ни мачкат и крадат... После другите са ни виновни...

58

Анонимен

преди 12 години

Да така е и не са само те а всички ***, които идвайки в България сякаш идват на село при овцете. Въпреки, че всички сме от село и когато човек отива на мястото от където е поризлязъл му става едно спокойно и приятно (все пак доказаха че на нашата територия се е зародила цялата европейска цивилизация) :)

57

до 59

преди 12 години

за какво ни бешеЕС,за какво ни е Шенген-съседките,които не са в ЕС,са с по-добър стандарт от нас--В коя точно страна стандартът на живот на народа е по-добър от нас?! Няма такава.

56

емигрантски лагери

преди 12 години

Като влезем в Шенген в България ще трябва да има емигрантски лагери, в които ще държим, храним, отопляваме, обличаме, поим... стотици хиляди *** от Анадола, Африка, Арабските страни.Престъпността ще стане неописуема. Пример - Гърция, Италия...

55

Анонимен

преди 12 години

Все някой друг трябва да ви е виновен. Българина никога не може да е виновен.Погледнете държавата първо.. Веднъж поне се напънете и помислете, защо аджеба така усилено ни отхвърлят от Шенген ... Всички ключови мафиоти ги оправдаха и пуснаха. Съдии прокурори и какво ли не забавят дела по 5 години. Народа гладува ония бонуси взимат.Не казвам, че в страните членки на ШЕНГЕН ги няма тези неща. ИМА ГИ, но те са вътре вече, а ние НЕ. проумейте го, че докато не ги променим няма ШЕНГЕН.Плюйте си..

54

зс

преди 12 години

за какво ни бешеЕС,за какво ни е Шенген-съседките,които не са в ЕС,са с по-добър стандарт от нас

53

Комбайнерка Мара

преди 12 години

Като отворят шенгенската граница Бълагрия ще се напълни с турци. Повечето ще тръгнат към Западна Европа, но много ще останат тук. Не на Шенген!

52

Балкан

преди 12 години

Влизането в Шенген за нас ще е самопрецакване, а полза никаква. И сега пътуваме свободно. Някои ненормалници си мислят, че влизайки в Шенгенското пространство другите страни ще си отворят пазарите на труда - няма такава връзка.

51

емигрант

преди 12 години

Шенген през крив макарон !

50

не!

преди 12 години

Браво Бойко, никакъв Шенген. Баламоствай ги още и да си пазим държавата от ***, която сега нахлува от Турция през Гърция към Европа.Никакъв Шенген! Да пазим България!

49

Анонимен

преди 12 години

49Не търси проблема при Холандците ... за да ни отхвърлят толкова време вече явно наистина има нещо гнило. Търси проблема при нас и в частност БСП и ГЕРБ .. предното и настоящето правителство, защото за този ШЕНГЕН слушам от времето на БСП още ... А ГЕРБ и те само си лаят, а не виждат, че явно има нещо гнило... Ама не, не може ние да сме грешните ... в ЕС са се объркали нещо и така 1-2 години вече...