152

Г

преди 12 години

Единственото за което съм сигурен, че е създадено от македонците, това са опашките от македонци пред нашите посолства и университети. Няма да е лошо, да вземе някой да им изтрие с гумичка от картата измислената държа :)

151

Анонимен

преди 12 години

Да си кажем правичката, баба Марта всъщност е баба на Сашето ВеликиОт :)

150

Ewto

преди 12 години

Абе като се замисля добре че са македонците че иначе нямаше да има английски език :)

149

Ewto

преди 12 години

Тия къртят. Македония forever i навеки. хахахахахахахахха

148

дари

преди 12 години

Щях да се учудя, ако е не беше така, ама естествено че и мартениците македонец ги е измислил, хахаха. Много са смешни вече, тъй ли не го осъзнават. :)

147

Лузър

преди 12 години

На мен не ми върви, защото винаги ги нося на дясната ръка.

146

ьа

преди 12 години

Адам и *** - първите македонци

145

Pas&Q

преди 12 години

Martenicata e zapazenata marka na BG.

144

Pas&Q

преди 12 години

Pravi sa Skopkite mekereta,pone dokazvat 4e imat ne6to ob6to s BG.Koito ima ne6to s noseneto na martenicata e naturalen BG,Romanci,Garci ,Sarbi i dori Albanci kadeto e bila anti4na BG tam se govori za martenicata kojato e 4ist BG sinvol.

143

Vic

преди 12 години

Колкото и да крият и да фалшифицират съседите, видно е, че хората които сега жиеят в България, Македония, Румъния, Северна Гърция, произлизат от един народ - траки и илирийци, с един език и обичаи. Обичаите свързани с коледа, кукерите, мартениците и други, го доказват. В Румъния до средата на 19в се говори официално на български и се пише на кирилица. Когато фанариотското чокойско правителство сменя името от Влахия на Романия - всички се смеят и в продължение на 20 години това име не е признато.

142

анализатор

преди 12 години

Целта на тази "антична" истерия на управляващите сърбо-комунисти в Скопие е да дразнят Гърция и България и така да блокират евро-атлантическото бъдеще на Р.Македония до момента , в който Сърбия влезе в ЕС и тогава вече ще може да контролират положението дори и БЮРМ да влезат после . Ако Р.Македония влезеше преди Сърбия то за броени години българското самосъзнание щеше да преобладава във Вардарско нещо ,което сърбите не могат и не искат да допуснат !

141

doc. N. K.

преди 12 години

Може би и цялата Вселена е произлязла от македония ?!!! Явно македонците ги хваща масова шизофрения !

140

анализатор

преди 12 години

И румънците и македонците и шопи и турлаци ,както и горани и тези от егейско имат право да казват ,че мартеницата е тяхна , защото просто са българи , факт !!!

139

аааа

преди 12 години

верно е ! александер макидонски, като исторически известен *** е връзвал мартенки на ку.овете на свойте войници.

138

Анонимен

преди 12 години

Днес писаха, че даките /румънците/ измислили мартеничката. Сега пък македонците претендират да са те. Ха,ха!

137

Elena

преди 12 години

E, ne moje vsichko balgarsko da e makedonsko! Stiga s tiq gluposti!!!

136

Енвер Ходжа

преди 12 години

В най-скоро време албанците ще ги оправят.Нямяа и помен да остане от тая измислена ***.

135

Studio X

преди 12 години

До 173 Ти който се наричаш "македонец" го правиш защото си от тази историческа област или защото не знаеш кой се е качвал на прапрапрабабати и на другите до наши дни-бъгарин,грък,албанец или сърбин.

134

евреин

преди 12 години

Чичаци хайде в тийнпроблем,стига толкова за днес,малко почетете,утре пак

133

askhole

преди 12 години

Да припомним един факт как преди години албанската партия във ФИРОМ-ия призова много остро правителството да спре с изкуствените вражди с Гърция и България, да спре с тази истерия с името и кражбата на история, за да може най-накрая всички да продължат напред и да не се спира членството на страната в ЕС. Заради недалновиндата политика, страдат албанците, които искат евроинтеграция, но с такова правителство хората нямат шанс за евробъдеще. Албанската партия се дистанцираше от правит. политика.