505

студента

преди 12 години

Не мога да разбера, защо трябва да бъде обвинен Илко ?!? Хем той е бил, нападнат, хем в крайна сметка той виновен ... това само в България може да се случи... Или хубаво или нищо за мъртвите казват хората, но трябва да признаем, че убитото момче чисто и просто се е чудел как да се заяде и буквално си е търсил белята ... Жалко, наистина никой не заслужава да умре в такава ранна възраст, но според мен Илко нямам никаква вина за станалото ...

504

ана

преди 12 години

Илко се е защитил . Не трябва да лежи в затвора и да се провали бъдещето му ,заради тези не знаещи какво правят пиендурници!

503

Анонимен

преди 12 години

Докато има чалга,ще има деградация!

502

Анонимен

преди 12 години

Момчето е убило при самоотбрана. Бил е нападнат от трима пияни, а може би дрогирани? Преди общежитията се заключваха в 22.00 ч. Всички, които искаха да пият трябваше да го правят тихо, да не пречат на съседите, или да пият извън общежитието. Защо са настанили студенти от Перник в общежитие? Всеки ден хиляди студенти, ученици и работници пътуват от Перник до София, а близнаците, вероятно с подкуп, са настанени в общежитие? След като са искали да пият и бият-да си бяха наели апартамент.

501

Анонимен

преди 12 години

Като си помисли човек - това момче Илко го обвиняват не защото някой го е видял да убива, а защото е от "другия лагер" - не от тройката пияници...

500

ivan

преди 12 години

Ilko go poznavam mnogo dobro s momcheto sme bili v edno daskalo ikonomikata v dobrich polovin godina hodihme na fitnes i sym obshtuval s nego dobro momche i teq bokluci sa go pridizvikali trqbva da se pomilva !!! ako ne go pomilvat az shte gi pomilvam shibana dyrjava

499

Нямам нищо против

преди 12 години

перничаните,даже имам близки и приятели от този град. Също така, съжалявам, че един толкова млад човек си е отишъл от този свят без време. Но не мога да не подкрепя 580. Не може някой да си въобразява, че светът съществува само за негово лично удобство и заради глезотиите си да пренебрегва интересите на околните, дори когато става въпрос за жизнено важните нужди на други младежи.Братята не са бедни и могат да спят у дома си,но заемат и общежитие!Друг иска да спи,но те го тормозят за развлечение!

498

Анонимен

преди 12 години

Ако не беше убил него щяха да убият. Нашата чалга държава ни предлага два вариянта - затвор или гробища. Избора си е наш !

497

Анонимен

преди 12 години

577, лоша реклама правиш на перник.... излагаш си града. колкото повече пишеш излиза, че всички от там са ***. ама сигурно толкова си можеш....

496

Не ги познавам -

преди 12 години

нито този Илко, нито двамата братя. Някои факти обаче се натрапват. Братята живеят близо до Сф,пътуват си редовно до Перник и обратно със собствен автомобил,но въпреки това считат,че щом има възможност да заемат места и в общежитие,не се отказват и от това.А местата в общежитията не достигат.Извън класацията за настаняване в общежитие остават студенти,които живеят далеч от Сф. Да не забравяме,че е пуснат автобус по линията Перник-София,само заради перничаните-студенти.Май братята са разглезени!

495

Анонимен

преди 12 години

Перничани се развихриха из форума! Аман от "биткаджии"...

494

Анонимен

преди 12 години

Перник толкова близо до големия град, в същото време толкова далече!

493

Анонимен

преди 12 години

Всеки, който защитава и оправдава алкохолизирани гамени е деградирало подобие на човек.

492

Анонимен

преди 12 години

Нали! И аз така казвам! Кво пък толкова са направили тез добрички момченца - заплашили са го, строшили са вратата, били са го, кво толкова? Как може да се защитава тоз лош такъв? Я да си вземе вазелина и да се огъзва, така няма да го обвиняват после в умишлено убийство!!!

491

НИКОЙ

преди 12 години

Съгласен съм с 6: Почти съм сигурен, че ще оправдаят момчето. Все пак е нападнато през нощта от 3-*** пияни(може би и употребили наркотици в дискотеката).Лошото е, че това момче няма да е същото вече. Все пак в главата му постоянно ще са мисли и спомени от случилото се. Все пак е убил човек и ако е малко по - слаб психически може да не издържи. Държавата да не се чуди какво да прави ами да изпрати при него и един психолог да поговорят.И да арестува останалите 2-*** за заплаха, побой и нарушаване на обществен ред.

490

Анонимен

преди 12 години

566, и кво викаш? пикльовците от перник са съвсем невинни, а? но ценностната система, която демонстрираш говори достатъчно ясно за твоя морал. ти си същия ненормалник като тях.

489

Анонимен

преди 12 години

Това перничани са големи ***- вместо да се забиват с няколко мацки в дискотеката и да си пият, те ми тръгнали да се бият!

488

НИКОЙ

преди 12 години

от: 543-НИКОЙПиша този коментар въз основа на съседи на Илко! Не вярват!Набеден!Оф, тези съседи нямат компютри-разходете се до Добрия,уважаеми репортери от "Днес.бг"!

487

563

преди 12 години

айде, отивай да се напиеш и после да не забравиш да си потрошиш вратата, по примера на кумирите ти...

486

561

преди 12 години

ауу, заплашваш вече? преди да си пил даже? а какво ли са правили на трезва глава лекенцата, които защитаваш....?