24

petrova

преди 12 години

Как ще дадат пари на майките-осиновителки?! Нали трябва да има пари за бонуси на крави като Николова и Нешева?!!!!!

23

шок

преди 12 години

Интересно ми е, как са се обосновили от ГЕРБ .....

22

Verginia

преди 12 години

Няма да има нито една истински добра идея, която да се приеме от настоящите управници. Тяхната основна цел е в България да не останат българи, а тези които останат да са възможно най-прости, колкото се може по-малко образовани и по-лесно манипулирани. Според тях като осиновиш дете на 3 или 4 години трябва от едната институция директно да го пратиш в другата, само дето в детската гардина места няма да има, та ако искаш все пак да гледаш дете ще трябва сам да си намериш начин. Идиотщина.

21

до номер 24

преди 12 години

За мен вие сте истински хора и се прекланям пред вас. Безграничната любов ще ви се върне, много здраве и щастие на цялото ви семейство!

20

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям предложението на левицата, защото има резон, но ......как да останат пари за крадене ако дадем пари и за осиновените деца! То ГЕРБ ако има как сегашните малки деца да ги няма, щяха да се радват!

19

Vazmuten

преди 12 години

Po amerikanskite filmi mnogo 4esto davat semeistva s po 3 deca-roditelite sa beli,2 ot decata sa6to beli,a tretoto e negar4e-qvno osinoveno.Tova ne ozna4ava,4e go obi4at po-malko!Molq,ako nqkoi e zapoznat da mi obqsni-ima li i tam nqkakvi ograni4eniq?

18

Анонимен

преди 12 години

Е и кво от това,те и без дрго не ги дават за осиновяване от страх да не им закрият дома и от там хранилката и злоупотребите.Явно и политици имат изгода от това.Колко деца осъкатиха *** служители по домовете.

17

anonimna

преди 12 години

Здравейте на всички с коментари до тук .Я кажете как да се чувсвам аз и моето семейство след като осиновихме две деца на веднъж съответно на 2 и 4 години .Трябваше да си взема непл.отпуск въпреки че се осигур. на пълните си заплати а на всичко отгоре закона ни задължава да си гледаме децата в къщи 6 м. за да се адаптират преди да получим помощ от общ. при приема им в детска гр. Освен за физическите си нужди тези деца имат нужда и от психолог. адаптация.За фин.страна на въпроса не ми се говори

16

Анонимен

преди 12 години

Да почнат всички да си плащат данъците и осигуровките... тръгнали с майките да се занимават

15

до m(18)

преди 12 години

Социалните работници не само че проверят, но и проучват до пълни подробности семейството няколко месеца преди осиновяването и после 2 години след осиновяването. За да се адаптира и обгрижи едно осиновеното дете майката трябва да е с него непрекъснато поне няколко месеца независимо от възрастта на детето. Но явно нашите депутати са бездушни ***.

14

Анонимен

преди 12 години

"Най-бедната страна в Европа, с най-много почивни дни, с най-много майчинство. Като си най-беден, за да настигнеш другите, трябва да работиш най-много. Всички да си стоим вкъщи - и да ставаме по-богати. Ама не се става богат и не се просперира, като си стоиш вкъщи"......... никакви бебета, никакви лиготии повече.......... всички на къра

13

петрова

преди 12 години

Все повече се уверявам, че депутатите не са хора!

12

да 17

преди 12 години

не забравяй че до навършване на пълнолетие вече имат най-малко по две деца,за които отново кой плаща

11

m

преди 12 години

пълна идиотщина - всяко дете особено тези, които са осиновени и започват нов живот имат нужда от адаптация, но и не само те. Изведнъж ти разрешават да осиновиш дете и без никаква идея какво и как да правиш ти го дават - социалните *** не се сещат да проверят какво се случва - справяш ли се ти, детето - изобщо цялото семейство. Пълна подигравка с живота и на децата и на осиновителите.

10

хм

преди 12 години

Е как иначе българките ще бачкат за да има пари за ***!!! И после защо в България не се осиновяват дечица...Но пък за сметка на това продължават да са на наша издръжка до завършване на пълнолетие и след това болшинството стават крадци, убийци, наркомани, *** и т.н....

9

до 11

преди 12 години

В момента, ако осиновиш дете над 2 години нямаш право нито на отпуск, нито на майчинство. Това как ти ще го приобщиш, как и кога ще се привърже към теб, никой не го интересува. Обикновено майките(а те са такива, нищо, че не са биологични) взимат неплатен отпуск, ако могат. Как с такава политика ще се закрият домовете???

8

до 7

преди 12 години

Недей, че Герб.бг, упс, Днес.бг, ще те изтрият веднага!

7

офф

преди 12 години

Nelly, не 5 години да стой вкъщи, 1 година за дете, което е до 5 годинки.

6

Анонимен

преди 12 години

Всеки, който сдаде властта става голям радетел за човешките права.Преди време г-жа Масларова реши,че не всички деца имат право на детски,защото видите ли някои били по-богати.И тъй като ние бяхме от тях аз не получавах детски за малкия си син,тъй като големият беше студент и не го смятаха към нашето семейство,но като дойдеше време за стипендии искаха дохода на родителите му.Т.е.мерят с два аршина.И сега като не са на власт правят предложения,ами що не го направиха докато могат?

5

Nelly

преди 12 години

Ами това е много хубаво, но едва ли държавата ще дава на майката по 1000лв, за да си стои в къщи и да гледа детето 5 години. С прекрасните 240-270лв. едва ли ще се справи някой.