16

до 15

преди 12 години

Po-wavno e, `e naistina TEC e toplinna ma[ina koqto proizwevda tok i po newolq izhwyrlq toplina. Za towa TEC ima dwa ogromni toploobmennika koito bylwat para w normalni dni. Na[ite radiatori samo im pomagat i bi trqbwalo te da ni pla]at (izkl\`wam rekordno studenite dni). Za towa predi AEC parnoto be[e sme[no ewtino, posle kato zaraboti AEC toplocentralata sprq da proizwevda tok i po`naha da ni iskat powe`e pari. Sega kogato 4 reaktora sprqha pak opirame do toka ot TEC i toplofikaciqta e o

15

NemaZna4ka

преди 12 години

Най-логичното решение на случая е предприятие на за такава загуба и създаващо толкова проблеми просто да се остави да фалира. Всичко друго е само нова версия на филма "кой *** паричките"...

14

Анонимен

преди 12 години

И Костов крадна, и Царя крадна, и триглавите краднаха ама само Гробарите успяха да върнат България по Виденово време! И запомнете, в близките години ни предстои много по-тежък сценарии от гръцкия...

13

Анонимен

преди 12 години

Да си изкарат тръбите по стълбищата и да ги изолират а не хората да се следят и да ги рекетират който иска парно да се закача към тия шмекери.

12

НЕЩАТА СА ПРОСТИ...

преди 12 години

..НО , ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ СЕ ПРАВЯТ "СЛОЖНИ"---за да бъдат ОГРАБВАНИ ХОРАТА , ПО-ЕФЕКТИВНО !ПОМИСЛЕТЕ:Всяка парова инсталация е затворен кръг с вода с определена температура, по определен път , с определено топлоотдаване.Всички те са постоянни величини!ОТОПЛЯЕМИТЕ ПРОСТРАНСТВА -СЪЩО СА СА ОПРЕДЕЛЕНИ ОБЕМИ/също константни величини/АКО ТОПЛОМЕРИТЕ СЕ ИЗКАРАТ ПРЕД ВХОДА НА АПАРТАМЕНТА ---ОЧИТАНЕТО ЩЕ Е РЕДОВНО И НЕПРЕКЪСНАТО!СЕГА СИСТЕМАТА ....ПРОСТО НИ ЛЪЖЕ!ЕСТЕСТВЕНО Е .....И НИЕ ДА Я ЛЪЖЕМ..!

11

Анонимен

преди 12 години

Трябва всеки да плаща само топлоенергията влязла в апартамента му а не част от общата влязла в сградата. Да видите как тогава Топлофикация ще намери начин да отчита всеки месец и да лови крадците. От къде на къде аз ще трябва да следя и ловя комшията. Не аз съм си го избирал и не нося отговорност за него. Не аз му продавам топлоенергия и на продавача (Топлофикация) е грижа да не я краде

10

до 10

преди 12 години

говориш за празлични неща.тока беше за всички на една цена.а топлото за столичани бе по 15 лв. а за хората в провинцията за по 150 лв на месец.също така който иска да му е топло,чисто трябва да си плаща.друг е въпроса че политиците докараха хората да не могат да си позволят топло.а редута пак са село-малки,мръсни и задръстени улици с грозни блокове без парно.

9

asdf

преди 12 години

SLED 40 DENA 6te pusnat nov portal i 6te davat pari na vseki koito se e registriral i regnal o6te fr-ta mojej da zeme6 4000$ samo kato regne6 20 4oveka.Reg se pravi s pokana eto go tvoq 6ans!signup.wazzub.info/?lrRef=3f8674a0Vlez pro4eti.Parite 6te se davat seki mesec ne 1 pat :)

8

анонимен

преди 12 години

домоуправител съм от години в нашият блок.кражби няма .сметките са толкова колкото потребяваме.аз предлагам на тъпите гербаджии да махнат всички топломери както беше на времето.в нашият блок всяка година се плаща общо една и съща сума-за 60 ап. винаги за годината топло плюс вода е около 35 хил лв.е това не го разбирам.според мен топломерите са стъкмистика.а има и друго нещо колкото повече хора ползват толкова е по-евтина единичката от топломера.

7

До 9

преди 12 години

... Само да ти кажа, че Редура (селото) е до Гео Милев. То и тока беше 3-5 лв. на месец, но беше. Сега издържаме доста хора, който блажат яко покрай тези сметки. На първо място винаги е партията, която е на власт! За това няма и воля да се реши проблема. По-лесно е да се обвиняват 60 000 души, че са престъпници!

6

до 7

преди 12 години

до всички селяни дошли в софия след 1989 год.сметките за парно и топла вода бяха около 15 лв за двустаен и 20 лв- за тристаен до 1989 г. също така парното се спираше около средата на май месец и това продължи до около 1999 г.точно като въведоха топломерите.също така цяла софия се отопляваше за разлика от сега от топлофикация с изкл. на редута и други незнайни квартали които бяха села.за разлика пък сега елате в изток или гео милев да видите пушилки от счупените комини на ,,софиянци,,

5

Анонимен

преди 12 години

Трябва Топлофикация да си инвестира в собствена инсталация и държавата да спре да тормози хората с тия монополи и грозните им тръби за които ти пращат сметки вместо хората да си сложат по още един климатик.

4

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Истината е в климатиците. Втора зима сме на топло. Радвам се, че се отървах завинаги от тези крадци и изедници. Време им е да фалират вече. Хората не са прости овци за стригане!

3

анонимен

преди 12 години

столичани стига ревахте.герб и топлофикация наистина са крадци.ама няма вече като по тошово време сметки по 15 лв.хората в провинцията плащат за дървата на найденов по 135 лв за куб. а 10 куб по 135 колко прави а.ако искате топло пускайте парното не се топлете от тръбите.в нашият блок сметките средно са по 140 лв. при положение че сградната инсталация ми е колкото топлото а 4 кубика вода пак толкова.стоплете 4 куб. вода на ток да ви питам колко ток ще платите.

2

тъпо предложение

преди 12 години

Тъпо предложение-първо за ежемесечно отчитане ще се плаща вероятно поне по 20 лева на месец, второ-тъпо е външни лица да влизат и обикалят из апартамента ти всеки месец!

1

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ в ГРОБ!