80

121212121

преди 12 години

71добавен от: разумен преди 1 часХубаво е тези "Капацитети" от Министерството на образованието да хванат дневниците и да вземат да влязат като редови учители , да им се струпат всички техни разпоредби на главата, да се белосват с подивяли и невъзпитани ученици, да учат такива дето от прогимназията са пуснати незнаещи, да оправят неизвинени отсъствия с " легални" бележки, да си затварят очите, защото Парите идват с ученика и никой не може да ги изгони и да се лиши от тези пари !

79

Анонимен

преди 12 години

Когато аз бях студентка беше забранен алкохола в заведенията в студентски град и дискотеките работеха до 22,30. В дискотека можеше да пиеш само безалкохолно. Който иска да консумира алкохол отива на нощен бар.. Сега изобщо не стъпвам на това място.

78

Безобразници

преди 12 години

Студентските общежития са евтини благодарение на данъците. Е , за какво да плащаме, като всички знаят, че там няма никакъв ред от много дълги години. Да ги затворят и да ги построят на друго място, но да са оградени, както си е в Европа. Кампуси ли или друго, но това у нас е безобразие.

77

Емил

преди 12 години

Много тъпо. Управниците блъфират! Нали като им махнат заведенията, жителите на студентски град ще почнат да ходят в близките квартали и в центъра.

76

eve1

преди 12 години

*** управляващи,незабавно затворете всички кръчми и забранете продажбата на алкохол в студентски град!Не след месеци,не след години а от утре!

75

Медея

преди 12 години

Ами сложете 3 метра телена ограда около Студентски град! Ама едни глупости чета само на този министър на (НЕ)образованието!Това че някой не знае колко да пие не значи , че всички младежи са такива!!!! Всеки си е ПЪЛНОЛЕТЕН и НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЛАТА СИ!Ако щете затворете и хранителните магазини! Ама който иска да се напие като ***- ще си купи водка и пак ще иде в стая "325-та" и пак ще се сбие.Никой не е ПАДАР в тези общежития- РАЗБЕРЕТЕ ГО!Никой не е длъжен да ги опазва от самите тях!!!

74

кибиците в либия

преди 12 години

Мутрите доброволно щели да затварят дискотеки , капанчета , пицарии и дюнери , след дискотека Индиго какво стана , само промиваш мозъци на мат риала , обаче и това вече не можеш ....

73

Свободен

преди 12 години

Отдавна беше време да се прекрати това безобразие!Към 55: Не е ли редно да сме поне малко грамотни след като сме студенти в УНСС ? Не знаеш ли, че отрицателната частица НЕ се пише отделно !?

72

Сергей Игнатов до 77

преди 12 години

Това не са намерения бе, приказвам си... нали трябва да кажа нещо и аз.

71

чичо ваньо от бостан

преди 12 години

Игнатов, Игнатов, ти си поредния *** дето затрива българското образование и младежта. Дано ти се върне тъпкано за всичко, което си направил на тая държава!!! Нищо неплатено не остава, господа. Който сее ветрове, жъне бури! Ако на вас ви се размине, децата ви ще платят!

70

anonymous

преди 12 години

Пълна глупост е това, ако проблемът беше в кръчмите, досега да сме се избили по цяла България. Проблемът се корени в масовата профанизация на населението, а не в алкохола, който се продава в Студентски град. Истината е, че тези, които нападат с нож, ще нападат и в Студентски град, и в останалата част на Пиянския град.

69

човек

преди 12 години

Отишли да учат, хора да стават, закони да правят ,държава да управляват, след години!!! А те като изтървани се *** от пиене и дрога. Лошо Седларов, лошо. Ценностна система.... клони към минус безкрайност. Тъжно е другари/господа българи, много тъжно!

68

Анонимен

преди 12 години

Цялото студентство в БГ е един алкохолен туризъм и развлечение. Науката е най-голямата кръчма

67

Цървуля

преди 12 години

Студентите трябва да работят и да мислят откъде да финансират образованието си а не да харчат пари за пиене и наркотици.На хора нарушаващи реда се вдига таксата за обучение или се изгонват при драстични или системни нарушения.Няма да се плаща на бройка а на качество.Не е необходимо всички да имат средно или висше образование

66

ГЕРБ

преди 12 години

БОРИСОВ ЗНАЕ ЛИ ЗА НАМЕРЕНИЯТА НА ИГНАТОВ ? ТОЕСТ БАГАТА И ЗЛАТКО БАРЕТАТА ДА СИ ТЪРСЯТ РАБОТА ТАКА ЛИ ? А ПОЛИЦИЯТА КАКВО ЩЕ ПРАВИ ВЕЧЕ КАТО ИМ СЕКНАТ СОТА НА НАРКОПЛАСЬОИСШЕ,ЕЙ ИГНАТОЯ МИ ТИ УТРЕ И НА *** ЩЕ ПОСЕГНЕШ БЕ

65

дуна

преди 12 години

Крано време е да се направи проверка на общежитията на УНСС и по точно на земляците на Ректора,Студентски съвет срещу парички настанява с невзет изпит и без необходимия успех,Да обяви членовете на сс от Бургаски регион,

64

Пепа - студенка УНСС

преди 12 години

Тоа па чуе ли що дума , та яз ако не са кръчмите шо че праа у софеа бе да уча ли изкаш. Подобре да си седа на село

63

Цървуля

преди 12 години

Игнатов ти или си *** или се правиш зорлем на ***.Предлагам ти няколко мерки1.Влизане с чип2.На всеки етаж в блока рецепция с човек които отговаря за реда3.При внасяне на алкохол и нарушаване на реда яка глоба примерно 1000 кинта и последно предупреждение за изгонване от училище.С уведомяване на родителите незабавно.4.При второ нарушение изгонване от училище.Нямали пари.Такси не искат да плащат.Постоянно реват а пари за пиене и дрешки имат.Това трябва през лятото да работи.

62

бивш студент

преди 12 години

Бе ***, точно до дискотеката живях!! До 17-ти стол!! Пиеше се, та чак се препиваше!!! Айде не се прави на интересен!!!!!!!!! ***!!!!!!!!!!!!!!

61

студент

преди 12 години

Абе тука постоянно се говори срещу някакви хора от дълбоката провинция. Конкретния случай описва Перничани....та Бойко иска да строи метро до там! Каква дълбока провинция?