246

Анонимен

преди 12 години

Това че в този форум сте се събрали само недоволни от това че ГЕРБ е на власт въобще не означава че вашето мнение мнението на целия български народ!!!

245

Българин

преди 12 години

Е, ако проучването е истина и 51% от хората в тая "държава" действително одобряват ***, наглец и *** борисов, а 41% - тъпакът и престъпник Цецо *** (под чиято власт в МВР страната е залята от нечувани бандитизъм и беззаконие) изводът е само един - БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА !!!

244

криСТАЛИНка

преди 12 години

По повод минуса на 291За какво или по принцип?Дай аргументи?

243

туньо

преди 12 години

И герб и нциом НЕ МЕ КЕФИТЕ ВЕЧЕ!

242

Анонимен

преди 12 години

Скалъпено социалистическо "проучване"...)))

241

Автор

преди 12 години

Виж портрета от стената, който ме следи. Толкова усмивки - даже ми вреди.Поучи се или ме последвай - след това напредвай.Гоцето и Желю правиха го народняшки,а пък ти започваш много по-хлапашки.

240

Анонимен

преди 12 години

Мафията си купи и НЦСОМ

239

Сталин

преди 12 години

Пред Борисов се нарежда само еврокомисарят Кристалина Георгиева, която обаче работи извън граница. Тя се ползва с одобрението на 66% от българите.За какво?

238

Анонимен

преди 12 години

Да бе, да, то си личи и по плюсчетата и минусите , нали ? ***,скапани, продажни журналисти и "агенции за сондиране на обществено мнение"

237

беснисп

преди 12 години

Да бяха питали и други освен гербери ***. 1000 гербера ли ви е само електората? много малко. Анонимните ще е..т май..те

236

ха ха ха

преди 12 години

Много червена пяна. Да си вземете по едно валерянче тази вечер.

235

Мара Нова

преди 12 години

НЦИОМ е държавна фирма та Боко *** е на първо место назначените имат работа и заплати.Показва се реалната трагична статистика и всички в НЦИОМ ще им намери Боко цаката да ги подмени с послушни дупелизци като тоя *** на кожени флеити от снимката . Срамно е човек да гледа какво недоразумение си имаме за президент . За Борисов важи следната мисъл ГЛУПОСТА Е КАТО СМЪРТА МЪРТВИЯ НИЩО НЕ ЧУВСТВА А ОКОЛНИТЕ (НАРОДА) СТРАДАТ . ГОРДЕЯ СЕ ЧЕ НЕГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ

234

фюуууууууууу

преди 12 години

Бойко Борисов се обадил на Цветан Цветанов.:- Цецо, прави, струвай, да хванеш тоя художник, дето е изрисувал всички супергерои на паметника на Съветската армия!- ОК, шефе! Ще го вкараме в затвора веднага!- Абе Цецо, няма да го затваряте, ще го водите на паметника да нарисува и мен, "щото ме е пропуснал!"

233

фюуууууууууу

преди 12 години

Световен форум на невероятното в живота... Американеца показва машина в която слага слама, а от другата страна излиза крава - натиска реверс, кравата се въвлича от машината и от началото и излиза отново слама..Последен е българина - той показва *** - хвърля го нагоре и то става депутат, а като падне долу пак си е ***...

232

Гацо

преди 12 години

Я Борисов да не гъделичкал Росен Шута че така се е охилил ? Имам чувството че малко преди фотото Борисов му е свалил кучешката каишка дето му я надява женаму като влиза у тях . За инфо да знаете че при женаси Плевналиев ходи на врата с каишка на главата с каска и противогаз . Затова когато го снимат сутрин или веер ако си е ходил изглежда блед то е от талка от проивогаза . Завалията много бой яде в къщи добре че е Бъфи да го спасява .

231

фюуууууууууу

преди 12 години

Двойка влюбени привечер край морето.- Подарявам ти шума на вълните!- Подарявам ти светлините на корабите!- А пък аз ти подарявам лунната пътека.-А-а-а!-Не може! Бойко Борисов ще я асфалтира!

230

Само ГЕРБ

преди 12 години

Народът е с вас.Смело напред.Запари им под краката на бандюгите.

229

Анонимен

преди 12 години

НОРМАЛНО Е БЪЛГАРИЯ ДА Е С БОЙКО И ГЕРБ...ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ПРЕСТЪПНИЦИ И МАФИЯ.

228

Анонимен

преди 12 години

брееейййй !

227

54

преди 12 години

Бойко защо увеличи акциза на горивата."ЛУКОЙ" НЕ Е ВИНОВЕН БЛИЗО 50%ОТ ЦЕНАТА ОТИВА В БЮДЖЕТА .ЗА ДА ИМА БОНУСИ