32

Раник56

преди 12 години

Гледах само едно интервю със сестрата на убитото момиче .Стори ми се ,че тя не изпитва никаква скръб ?! Ено каменно лице и странни коментари ?!

31

Гарантирано от герб

преди 12 години

Излиза "проблем" в държавата, хората почват да притискат чиновниците - вкл. и МВР - да работят, ние имитираме работа два-три дни, после пускаме кьорфишеци и кервана си върви.... Това са го правели нашите предци от БКП, това го правим и ние от герб.... Ще се опитаме да го добутаме до още един мандат, пък после Цлен Първи и няма проблем ... до следващите 45-години стигат... "Тихо да не събудим българите..." - думи на 19-годишен гръцки студент. Колко мъдри думи от голобрад младеж...

30

Анонимен

преди 12 години

това за отдръпването - нещо ми е странно на мен, и защо чак това става известно - за да не се рови около него ли, пази ли го в момента?- за мен: истината се знае, но никога няма да бъде изречена гласно, полицията не е от вчера - и те я знаят...

29

Винету

преди 12 години

До Тъпите полицаи.Господа,в случая с Мирослава НЯМА ОТВЛИЧАНЕ, а УБИЙСТВО !!!Не разбрахте ли,че в случая е замесено гаджето на сестрата - Борислав !Може би Мирослава е знаела нещо за него и това е причината заа нейното убийство,замаскирано като УЖ ОТВЛИЧАНЕ ! Търсите не там където трябва!

28

Стига

преди 12 години

с тая Мирослава, сестра й като цветарка от тв на тв.Хората са казали, крушката си има опашка,няма нищо случайно и всичко което сега ти се случва, е резултат от минали твои решения и действия.За какво протестират,да се огледат в обкръжението си и дали щом не познава човекът, за когото е щяла да се жени или за парите му, познава другите около себе си.

27

анонимен

преди 12 години

И не е нормално откуп да се иска от чужд на жертвата човек!

26

анонимен

преди 12 години

Щом момичето е убито веднага, значи не са искали откуп?

25

анонимен

преди 12 години

тази Елионора,наистина е доста странна,говори доста глупаво

24

Анонимен

преди 12 години

Може и да е любовен триъгълник,въпреки че бяха съобщили,че Мирослава била девствена и не е изнасилвана.Освен ако връзката мжду Борислав и нея е била в начален стадий с тенденция към задълбочаване.Възможно е Елеонора е организирала нещо,с което хем да пробва вързката на гаджето си, хем да го ужили с някаква сума,защото ако той плати, значи има чувства към Мирослава, но Елеонора ще е на далавера с парите.Но изглежда нещо се е объркало в схемата или нейните хора Стойчо и Марио са опитали своя игра

23

Анонимен

преди 12 години

Тази сестра се превърна в медийна звезда и експерт по всичко.

22

Анонимен

преди 12 години

последно да питам - гледах днес предаването на Лора Крумова , и останах с впечатлението , че тази кака има съмнения за нейния приятел и по малката и сестра !?!?!?!? Да не се окаже любовен триъгълник всичко, и тази същата да е отговорна за смъртта на сестра си !?!?!?

21

28

преди 12 години

Сега е момента да се каже ---истината за разследването ,....после и да се каже ----няма да има ефект ,....затова ще е КЪСНО!Кратуно!

20

Анонимен

преди 12 години

наистина има нещо ми се струва в поведението на тая сестра!а дали нейния приятел не е имал интимна връзка и с мирослава?

19

до 13

преди 12 години

За да е по-убедително всичко !Баш-----Бг полиция ,и баш в гр. Перник..................?????????????

18

до 25

преди 12 години

"Шило в торба не стои ",но ще бъде ПОСЛЕ.............. късно!

17

до 21

преди 12 години

----Сестрата е замесена ,....не казва всичко ,а и дава изявления ,като ---следовател ,компетентно !Такива са -----"ЗАУЧЕНИТЕ "изказвания ,като на ---касета /диск/!

16

Анонимен

преди 12 години

до 19 и това смърдене идва от семейството

15

до 15

преди 12 години

След като се "ДВИЖИ" в такива "СРЕДИ",......законите ги знаят и се образоват !Както затворниците в затвора ,...всичко изучават и стават компетентни !"Влязал в затвора ,попаднал на хора и станал ----човек"!

14

до 11

преди 12 години

ти щом на Уикенд се позоваваш си ми ясен..

13

Анонимен

преди 12 години

Много ясно , че ще буксува ! При Белнейски поне имат един жив свидетел и ДНК о Лазар .А тука думите на един мъртвец , макар и записани , но незнайно как изтръгнати ! А един свидетел / при това мъртъв / не е никакъв свидетел . За това Цвъчко да не се ежи , като шекерен петел , ами да вземе една лопата осми номер и да изрине цялата некъдърна *** от министерството си ! Язък за хубавото дете и Бог да го прости , нека да тежи на съвестта на "специалистите" от МВР !