11

+++

преди 12 години

голям ПЛЮС за този коментар--------------------------------------------------Забележете разликата: ако тази повлекана се беше изгаврила така с мюсюлмански символ, още утре сутринта изобщо нямаше да се събуди.

10

до 11

преди 12 години

За Мидълтън съм съгласна и за силата на медиите, но не подценявайте Кейт Мос. Факт е, че не е типична красавица, но е един от най-успешните модели някога. За да си модел се изискват други качества, има модели които са откровено грозни, има си правила в модната индустрия, които повечето хора не разбират и само плюят.

9

д-р Хаус

преди 12 години

Кейт Мос е типичен пример за силата на медиите. Нарочиха я за красавица и вече 20 г. набиват в главите на хората лошия си вкус. Нещо подобно сега правят и с Пипа Мидълтън, която е просто едно късокрако врабче.

8

...

преди 12 години

и фотошопа не може да я спаси, не разбирам какво й харесват-лицето е ужасно грозно...

7

111111

преди 12 години

снимките са интересни но са плод на болен мозък като Гоя например

6

ева

преди 12 години

Харесва ми :) Обаче на тази снимка тук, фотошопът нещо странно е направил с крака й....не ми изглежда като да си е на точното място

5

13

преди 12 години

Освен 10- с червения лебед, всичко друго е ОТВРАТИТЕЛНО грозно!!!И тя не е красавица!

4

Анонимен

преди 12 години

Поклонниците на рогатия продължават да действат.

3

Анонимен

преди 12 години

Забележете разликата: ако тази повлекана се беше изгаврила така с мюсюлмански символ, още утре сутринта изобщо нямаше да се събуди.

2

РОБИНЯ

преди 12 години

НА ЗЛОТО И ТЯ ГОРКАТА МАРИОНЕТКА *** ........................................ !!!!

1

Анонимен

преди 12 години

*** тя на всички снимки изглежда чудовищно . П.П: не разгледах снимките в тялото , има си гугъл за тая цел , няма да ви правя трафик.