9

Анонимен

преди 12 години

Цените най-добре ги регулира пазарът, без изкуствени хватки и подмолни намеси.Недвижими имоти ще се търсят винаги, защото всеки човек мечтае да започне да живее самостоятелно веднага щом навърши пълнолетие. За всяко новосъздадено семейство пък е най-здравословно /за стабилен и продължителен,ако може и вечен брак/ да заживее отделно, в свое жилище от самото начало.Всичко това обаче зависи от финансовите възможности. Докато недостигат парите и пазарът на недвижими имоти ще крета!

8

Анонимен

преди 12 години

това го слущам от 2010

7

:)

преди 12 години

Поне някой призна, че брокерите надуват цени заради по-голямата краина сума която биха получили от продажбата!

6

товаро-разтоварач

преди 12 години

Цените спират да падат и пазара спира. Цените тръгват надолу, а пазара нагоре. Друг начин няма. Няма абсолютно никаъв вариант цените да спрат да падат. Ще падат докато не достигнат 30-40 % от нивата от 2008 г.

5

Анонимен

преди 12 години

При тази покупателна способност на населението или ще падат, или ще стоите гладни, госпожо Максимова:)

4

666

преди 12 години

ПАЗАРА НА ИМОТИ ПОЧИНА.ОТ УМРЯЛ ПИСМО НЕ ЧАКАЙТЕ.

3

Анонимен

преди 12 години

Е точно пьк през 2012 цените на жилищата ще падат с едно две изключения в София на центьра ! ГАРАНЦИЯ !!!

2

Анонимен

преди 12 години

Интересно как ще спрът да падат след като те никога не са почвали да падат.Спад от 100 лв на крайната цена не е никакъв спад.Спад с 20 000 лева е истинския спад който трябва да го има реално и за който да се говори.

1

Йордан

преди 12 години

Абе не ви ли писна да пишете платени статии? Свършиха баламите дето да плащат по 1000 евро на квадратен метър. Поради каква причина няма да падат имотите повече, след като българина няма пари?