108

ужас

преди 12 години

Горката, не и мърда 1 месец условно - прокурорите и съда са страшилища!

107

Анонимен

преди 12 години

"Kalinkite" nqmat svur6vane........GEIB sa bezsmurtni

106

Недосноен

преди 12 години

Аз съм един Недостоен човек ,защото получавам 280 лева пенсия,за която работех 42 години.Ашколсун на достойните хора , имената на които се търкалят в медийното пространство в последните дни.Те работят за от 5000 до 10000 и за да не вземат из под масата,защото тези са им малко ,си дават бонуси за 15000 до 48000 лева.Къде са се учили тези хора на достойнство и как хората вземащи по 150лева трябва да затягат коланите,заради кризата, а на тези достойнството им хвърчи до небесата.

105

Анонимен

преди 12 години

117, че тя ако беше цвете, щяха ли да си я харесат за вице ? насвякъде се ограждат с подобни на нея, дет се вика гарван гарвану око не вади, ако сложат няйкой по-читав, току-виж след 5 месеца го изкарали топ престъпник, особено ако почне да вижда някои неща, че и да ги казва на всеослушание

104

му

преди 12 години

Към 112.Показват ти ги за да не им забравиш шарката.

103

изумен

преди 12 години

Върнете шефката на касата,тя е ангел в сравнение с тези ***.

102

му

преди 12 години

Тази хилеща се лисица М. Попова да не се прави на девственица а да отговаря за много от поставените от нея подписи.

101

му

преди 12 години

Тези бонуси да ви ги натикаме в алчните ви дебели Г..........зове.

100

му

преди 12 години

Ало управници български къде в света си определят сами колко им струва труда и колко пари да си вземат под форма на т. н. БОНУСИ.

99

Анонимен

преди 12 години

Вили, да си жива и здрава, да си ги харчиш в затвора. Но в България това едва ли ще стане. Дано някога съвеста ти проговори / ако имаш такава/ и помисли какво си направила. Надявам се ти се е отделила и прилична сума и за хорицата работещи за теб.

98

Гражданин

преди 12 години

За какво ни показват тия 110 лева!

97

dodlem

преди 12 години

Еб@ ти какви калинки и ...ичи въшки ни натресоха тези от ГЕРеП.... То не бе една , не бяха две... Сеха е рдно да паднат главите на тези които ги предложиха и този който ги одобри.....

96

123

преди 12 години

!!!!!!!Борисов, Цветанов, Дянков, Плевнелиев и т.н!!!!!!! ЩЕ ВИ ПОМНИМ ЦЯЛ ЖИВОТ

95

Съединител

преди 12 години

Тази може да я изпратят в Африка, да я ловят лъвовете и тигрите в саваната.

94

Луцифер

преди 12 години

Тия хора,освен да се тупат в гърдите и да си делят събраното,правят ли нещо ?

93

СТИГАААА

преди 12 години

Да открадне някой тарикат който няма да го разберем - по разбирам но да ме краде *** до няма и къде, нагъл гербер, нееееееееее те ни направиха и правят на по прости от НАЙ- ПРОСТИТЕ

92

Анонимен

преди 12 години

От правосъдното министерство официално потвърдиха, че подписите на бившия правосъден министър Маргарита Попова стоят само под документите за бонуси на Николова за първите 6 месеца на годината. После изпълнителният директор на агенцията взема в свои ръце определянето на възнагражденията си, без да иска разрешение от министерството.Да не забравяме , че Маргарита Попова не си подаде оставката и според мен носи отговорност за раздаването на бонусите!Дано юристите се изкажат по казуса!Безобразие!

91

Анонимен

преди 12 години

А МРЪСНО МАЗНИЯ ОЧИЛАТ ПСИХИЧНО БОЛЕН КРАДЛИВ КЛОШАР КОГА ЩЕ ГО ДАДАТ НА ПРОКУРОРА ЗА БОНУСИТЕ И ПРЕМИИТЕ ЗА МИЛИОНИ КОИТО СИ ВЗЕ И ЗА ГЕНОЦИД НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

90

ГЕРБ е № 1

преди 12 години

Герб работят много добре. Както се казва "поне правят нещо". За сега гербаджиите наистина нямат алтернатива. Не сме имали и няма да имаме такива като тях, толкова ачик да крадат.

89

60015

преди 12 години

Пази Боже, сляпо да прогледа...