34

Анонимен

преди 12 години

Директорът на "Софарма Огнян Донев си призна, че продава медикаменти на почти три пъти по-ниски цени в съседна Турция, отколкото в България.Смятам , че по ясно от това не може да се опише!Оставам на всеки да реши дали *** Нешева е права в постъпката си!Лично аз я подкрепям!

33

Анонимен

преди 12 години

МНОГО БЪЛГАРСКИ ДЕЦА НЕДОЧАКВАТ УТРОТО УМИРАЙКИ ПОРАДИ ЛИПСА НА ЛЕКАРСТВА И ПАРИЧНИ СРЕДСТВА,НА МНОГО ДЕЦА ИМ СЕ НАЛАГА ДА УМРАТ ЗАЩОТО ГОСПОЖА НЕШЕВА Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ И ДОСТОЕН БЪЛГАРИН,АЗ ЛИЧНО ЩЕ СЕ ЛИША ОТ ВТОРИ ИНВИТРО ОПИТ ЗА ДА ИМА ГОСПОЖА НЕЧЕВА ПАРИ ЗА БОНУСИ

32

Анонимен

преди 12 години

герберската наглост няма граници

31

Иван

преди 12 години

до Мирослав 33: Не съм съгласен с това че Борисов защитава своето обкръжение - напротив при всяка нередност взема бързи мерки.Нима смяташ че при предишни управления не е имало нередности.Напротив - но те се потулваха за да не се настъпват интереси.А за гласуването - личен избор.Аз харесвам друга партия но тям нямат този кураж а на нас това ни трябва защото сме държава разбойници и крадци и ако няма кой да ни контролираи да дърпа уши още 20 години ще сме в л.....

30

Мария

преди 12 години

Толкова се развихри въображението на хейтърите в нета, че трябваше Нешева да отрече, че има конфликт между нея и зам.министърката Павлова. Но за хората, които живеят за да пишат против О.Донев това не е достатъчно.

29

Анонимен

преди 12 години

Абе дайте си нещо нормално по 1000-2000 лв да се види, че си ги заслужавате ама по 10 000 -30 000 е гати и бонусите е гати и чудото. Вижда се, че си разбира от работата, но пък всичко си има граници.

28

Анонимен

преди 12 години

Госпожата все още не е разбрала, че това "допълнително материално стимулиране" е за сметка на парите на бедния народ, който е отделял от залъка си за здраве. Това е меко казано неморално.

27

До 22

преди 12 години

Вярно е, че я махнаха от изборни съображения. Обаче тази чувствитеност към бонусите в здравеопазването не е завист. Ситуацията в здравеопазването е трагична накъдето и да погледнеш и е изключително неморално да се разпределят петцифрени бонуси в администрацията докато лекари, пациенти и болници издъхват заради нагли схеми за източване и безотговорност.

26

...

преди 12 години

Само като и видя мазната, тлъста и гадна физиономия и ми става ясно що за човек е тая ...

25

Мирослав33

преди 12 години

от както ГЕРБ у4астват във избори винаги гласувам за тях .както и моето семейство.Но ве4е сме разколебани дали те са правилния избор?!Май не,щом Бойко защитава винаги своето корумпирано обкръжение.Та преди да гласува ме ве4е трябва да се мисли много

24

мигофани

преди 12 години

Ако не беше ББ, Нешева никога нямаше да си подаде оставката и да дари парите. Но ББ е главния виновник че допуска такава *** до власт и пари. Той носи политическата отговорност, не чиновниците, назначени от него.

23

Анонимен

преди 12 години

18 МНОГО ПРИКАЗКИ СЕ ИЗПРИКАЗВАХА И ИСТИНАТА СЕ ПАЗМИ!През 2001-2 се определя чрез наредба 25 % постъпили от контролна дейност да се раздават на чиновниците осъществили същата с цел да налагат глоби за нарушенията и вместо да вземат рушвети/както се знаеше-няма да те глобя 1000лв ,ще ми дадеш 200 на ръка!/Та в НЗОК постъпват 8 милиона и 2 се дава на служителите и 6 се внисат към бюджета!Е ЗА ТОВА ТЯ БЕШЕ ЯДОСАНА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ КАТО Я ПИТАХА ЗА КРИЗАТА И НЕДОСТИГА В БОЛНИЦИТЕ ,НЕ СМЕ ОЩЕТИЛИ

22

raikoni

преди 12 години

Al4na, kato vsi4ki v pravitelstvoto.

21

акуд

преди 12 години

не може да дарява тези средства, те не са твой

20

загрижен

преди 12 години

След тази статия : standartnews/balgariya-obshtestvo/oktopod_i_v_bolnicite-136145.html се чудя Огнян Донев,дали заслужава да с председател на най-сериозната организация на бизнеса в България КРИБ и дали честния български бизнес не се срамува,да бъде свързван с методите на работа на своя председател! И какво ще си мислят хората вече за КРИБ,като разберат какви ги е вършил нейния председател? Защото българския бизнес в по-голямата си част,се опитва да работи упорито и почтенно за да печели своите клиенти и не заслужава,да го свързват с цялата тази помия около Софарма и Огнян Донев.

19

az

преди 12 години

една граблива ПТИЦА си заминава, друга граблива КОКОШКА ще назначат....нищо ново ,само ЛАПАНЕ И ТОВА Е.....

18

реал

преди 12 години

19; мислиш ли,че някой ще даде отговор, или че щя върнат парите. това е абсурд. това може да стори само една патриотично настроена личност с висок и чист морал. имаме ли такъв човек?

17

real

преди 12 години

абе,народе, от всякъде ни грабят,най-много ГЕРБ, в които е и ножа и хляба - власта се крепис многото лапачка от разни големи и малки монополисти,които пък се толерират от власта.т.е.нещо като скачени съдове. аз на теб,ти на мен. Народа ни не е нищо повече от едно стадоовце,попаднало в ръцете на алчен овчар-той коли,той беси. Народе, хак да ти е-заслужаваш сисъдбата.

16

djon

преди 12 години

Бонусите са ти простени но тона по който се защитаваще НИКОГА НАЙ НАХАЛНАТА КОЯТО СЪМ ВИЖДАЛ НИКОГА ДЪРЖАВНА РАБОТА ЗА ТЕБЕ ВЕЧЕ

15

върнете бонусите

преди 12 години

Искаме отговор за останалите пари,раздадени в НЗОК.Настояваме да бъдат върнати в бюджета,а не давани на съмнителни фондации. Това са нашите пари и тия десетки хиляди и милиони левове,раздадени като бонуси принадлежат на здравно осигурените лица.Мишката,която е заместнк на Нешева и останалите директорки да върнат всички пари незабавно