243

as

преди 12 години

5-деца са починали 2011г. поради липса на средства за лечение. а те бонуси си раздават. с каква наглос се появява това ПРАСЕ грухти и ***.

242

Кермит ЖАБОКА

преди 12 години

Не хулете тази жена, чакам да ме целуне та и аз да се превърна в ПРИНЦ. Все пак и за нас трябва да има малко салам, а не само хляб.

241

Куотърмейн

преди 12 години

Свързаните с БСК фирми от това направление печелеха много добре със съдействието на мис Пиги Нешева. Какъв смяхо само и каква наглост..............

240

Georgiev22

преди 12 години

Жената не ви е виновна, че сме с такова здравеопазване. Тя се опита да разбере защо лекарствата у нас са толкова скъпи и удари на камък. Донев е човек, който трябва да плюете и ненавиждате. Не е нормално всяка година да прибира по 500 милиона лева от данъкоплатците. Това е някакъв абсурд просто.

239

Гого

преди 12 години

Отвратителна жена.Погледнете снимката!Квазимодо!

238

Фънкар

преди 12 години

Май в схемата за самонаграждаване учестват и по-едрите риби вкл. Министри. Така е щом харесват и оправдаватедна крадла на народни пари. Предлагам Парите на Българският данъкоплатец да се държат някъде в провинцията. Иначе Всички Институциии , агенции, сами си определят колко пари да получават/Например парламентаристите- народните гадинки, избрани по партийни четкаджии/повишават си заплатите, командировките, бонусите и т.н. Въпреки Симеон Дянкав, че бонуси няма да има Ха Ха Ха - Б-ъ-лГария ли?

237

Анонимен

преди 12 години

Гърбавите много често започнаха да използват думите: ДРУГ ПРЕЧИ, ИСКАМЕ НО НЕ МОЖЕМ,ПРАВИМ НЕЩО,СТАРАЕМ СЕ, НО...., САМО НИЕ , САМО ТОЙ и т.н. Защо ли?????

236

Анонимен

преди 12 години

КоЙ източва Българската държава ДНЕС в СНИМКИ :aidriell.blog.bg/lifestyle/2012/02/17/nedorazumeniiata-na-gerb-spomniate-li-si-edna-ispano-govoria.903554

235

Анонимен

преди 12 години

А бе хора ! Тази е направо цвете пред другата от агенцията за вписванията дето е взела 48 000 лева за половин година! И сега какво правим???????

234

Анонимен

преди 12 години

Прочетохстатия в която се твърди , че общественото мнение било в защита на тази наглитура!До сега не прочетох някой да защитава наглостта и алчността й,да не говориме за безочието й!

233

Анонимен

преди 12 години

Такива нагли крадци не е имало По девет кожи ни смъкват

232

Анонимен

преди 12 години

Нали знаете, че тези пари са от наще осигуровки и данъци.

231

познай кой

преди 12 години

Борисов сбърка поговорката- не за кацата с меда и капката катран трябваше да споменава, а за казана с врящия катран в пъкъла.....Народа ни като че ли е прокълнат...

230

анонимен

преди 12 години

Когато народа обеднява и няма как да преживява, престъпление е когато държавния служител получава подобни незаслужени бонуси особено от шеф на здравна каса когато здравеопазването у нас е кръгла нула. Ние нямаме здравеопазване, у нас има доктор смърт, колкото повече уморят, толкова повече бонуси вземат !

229

Анонимен

преди 12 години

Няма незаменими хора, тази като я няма, друг ще застане на нейното място. Нали всеки управител си има заместници? Така че тези под нея са в течение на нещата, които е вършила, и ще могат и те да свършат работата, която се очаква. Така че стига са ревали всички за тая.

228

5

преди 12 години

Та ние отдавна сме в катрана.За какъв мед става дума.

227

123

преди 12 години

НЕ ДАВАЙТЕ НА ДЪРЖАВАТА НИЩО ЗА ДА НЕ СЕ КРАДЕ НИЩО. ПОНЕ ДОКАТО ГЕРБ НЕ ИЗМРАТ

226

Анонимен

преди 12 години

Кога ще видя един осъден на минимум 20 години за геноцида над народа си?Нали Бойко дойде с тази мисия - да раздаде справедливост!То не бяха закани към Доган, към Станишев, към крадците...а то к'во се оказа, че и той получи амнезия, като всички преди него.А че хората му крадат не по-малко от тройниците преди тях е очевадно.Просто са по-умели в използването на медиите. Това е.Иначе ПРЕОБЛЯКЪЛ СЕ ИЛИЯ, ПАК В ТИЯ!

225

до 260

преди 12 години

Една дума за теб само ***

224

Анонимен

преди 12 години

МНОГО ПРИКАЗКИ ЗА НИЩО!КОГАТО НЯКОЙ ГО БОЛИ/ударението на първата сричка/за мен ,народа и държавата СТАВАМ ПОДОЗРИТЕЛНО НЕСИГУРНА В НЕГОВАТА ЗАГРИЖЕНОСТ!ТАКА И С АФЕРАТА ЗА ТЕЗИ 12 ХИЛЯДИ!КАТО ЗНАМ ЗА КАКВИ МИЛИОНИ НЯМА ОСЪДЕНИ ,НЯМА НАКАЗАНИ да ми КРЕЩЯТ за легално получени 12000 нещо ми НАМИРИСВА ,че сме си *** *** сме ,АМА ГОСПОДА А ДА СИ ИМАМЕ УВАЖЕНИЕТО НИЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ТЪПИКОГАТО шеф на банка взема 360х месечна заплата този забогатя с надбавка по хиляда и то НЕ ОТ НЗОК а от глоби