8

Анонимен

преди 12 години

Най-добре да си го потопят пак и да оставят на испанците ваденето.

7

Анонимен

преди 12 години

Всичко е политика-жест на Америка към Испания.

6

до 3

преди 12 години

На държавата е. А ти вземаш някакъв процент от него.Но си задължен да го предоставиш на държавата. Поне до колкото аз знам.

5

Анонимен

преди 12 години

Ако им бяха оставили половината щяха да се разбият от щастие и да изринат морето да търсят нови съкровища.Сега просто никой няма да им каже когато намери следващото.Вие представяте ли си колко струва този кораб на снимката колко пари са отишли за техника,заплати подръжка и тн и тн.И алчните испанци прибират всичко а не дават нищо.Ама те са си го казали- за в бъдеще вече нищо няма да им дават.Всичко в леярната и на кюлчета в интернет.

4

Анонимен

преди 12 години

Американският съд като е толкоз честен и принципен да постанови да се върнат на индианците всички земи.А белите да бъдат затворени в резервати за 200 г. да видят как е.

3

Питане

преди 12 години

Копая си лозето и изведнъж намирам гърне с жълтици. Мое ли си е имането или трябва да го дам на държавата?

2

Темерут

преди 12 години

Много са ***, тия испанци! Добре, намирало се на испански военен кораб съкровището, обаче какво са направили испанците за да го извадят? Нищо! Т.е. не би и трябвало да получат нищо!Най-малкото дължат наистина на хората направили си труда да го вадят това съкровище доста солидна компенсация.

1

Хм

преди 12 години

а защо не върнат златото на Латинска Америка, откъдето без съмнение е отмъкнато?