45

вервайте ми

преди 12 години

Топлофикация - София е най-големия крадец в тая държава.

44

Анонимен

преди 12 години

ДО ПРАВИТЕЛСТВОТО:МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА, ТОПЛОФИКАЦИЯ И ВИК. НАКАРАЙТЕ ГИ ДА НАЧИСЛЯВАТ РЕАЛНИ СМЕТКИ НА АБОНАТИТЕ СИ. ХОРАТА НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ ДА СИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ, НО РЕАЛНИТЕ!!! В МОМЕНТА ТЕЗИ ДРУЖЕСТВА ПРОСТО КРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО! ИЛИ КАКТО КАЗА НЯКОЙ ПО ДОЛУ, АКО НЕ СПРЕТЕ КРАЖБИТЕ И НЕ НАКАЖЕТЕ ВИНОВНИТЕ, ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ИЗЯДЕ ГЛАВИТЕ!

43

ИНОВАТОР

преди 12 години

Как ТОПЛОФИКАЦИЯ си 'саъздава' печалба от 16 милиона. Това е като да празнуваш рожден ден на детето си, но понеже управителя взема 30%, а сервитьора 10% от печалбата, то ще сервират на всяко дете ЦЯЛА торта. Така ще набутат сметка в ПЪТИ по-голяма от нормалната. После разправяй, че рождениика не я бил докоснал. Те другите може да са яли. Те ВЕДНАГА ще вземат ЯКИ ПРОЦЕНТИ от ПСЕВДОПЕЧАЛБАТА /както стана в НЗОК/ , а ние и нашите внуци ще плащаме натресените непоискани и неизядени торти векове...

42

Симеон

преди 12 години

Абонати започват проверка на Топлофикация!

41

Бени

преди 12 години

Тия май се осещат че вече може да има видов ден . ГЕРБ са пълен аналог на всички управлявали страната от началото на преходът . Топлофикация дано са разбрали че съвсем скоро отпадното производство на топла вода скоро може да няма на кого да го продават . Вече имам съседи дето си топлят вода на печката и така се къпят ЗАСМЪРДЯХМЕ като селяните от БАНКЯ . Народа съвсем скоро ще изрази любовта си от тези измамни управици крадящи безогледно

40

Димитър

преди 12 години

Хехе, при мен всички радиатори са свалени, освен лирата в банята. Януарскта ми сметка е 145 лева. За ток, с който се отоплявам, плащам 2 пътипо-малко през зимата. Чудя се да се смея ли или да плача.

39

vad

преди 12 години

Чудя се аз защо жилищата без топлофикация са по-скъпи от тези със, а то каква била работата. Отквазане от топлофикация само след смъртта, проверил съм! Дори още незаченатото ми дете вече е абонат! И според мен, без значение кой управлява, никой от тези 240 лешоядски душици в парламента, няма интерес от спиране/фалиране и тн. на Топлофикация....какви парички падат от там, и то законно! Единствения начин, тотално 99% от абонатите да не си плащат сметките, да видим какво ще стане тогава

38

Съдил се с Топлоф.

преди 12 години

Хора, не си плащайте сметките като не сте доволни! Задълженията към Топлофикация имат 3 годишна давност! Глупаците ги мързи и дело да водят ако е за под 3000 лв. така в 90% изпускат законовата давност! Отивате на съд един ден и си искате давността! Това е много важно, тя не се признава автоматично. След това има плащате 1000 от 6000 лв. примерно и им показвате средния! И най-важното не подписвайте и не приемайте никакви спуразумения. Така признавате дълга!

37

анонимен

преди 12 години

Високите сметки за газта,Топлофикация ,енергийните дружества ,ВИК и всички останали монополисти , ще изядат главата на това Правителство.

36

иво

преди 12 години

Аз съм един от отказалите се.Готов съм по всяко време и на всеки иомащ право за това ,да го допусна да дома си и да извърши проверка на радиаторите и топломерите ми.Отоплявам се с климатик и си плащам за това,но няма да плащам на Топлофикация , измислени сметки, които всяка година ми се точат.И е адско нахално едно общинско дружества , да ми иска да продам апартамента за .Къде и кога живееме?Утре може да вдигнат цената на тока, но пак ще се отоплявам така.Много по икономично е.

35

Люлин

преди 12 години

В нашия апартамент от 3 радиатора работи само 1, другите са свалени. Сметката за януари е 229 лв. Това нормално ли е?

34

Бобсън

преди 12 години

Какви 150 лв. бегайте от тука мишки такива-майка ми ползва 1 радиатор и за януари дойде сметка от 212лв!/пенсията й е 198лв/

33

Анонимен

преди 12 години

Ами аз като съм на последен етаж и нагоре тръби не отиват, защо плащам сградна инсталация?!

32

Анонимен

преди 12 години

Аз плащам по 60-70 лева, защото съм свикнал на по-студено. Сега ми дойде 103 !!?? Ако някой краде парно, Топлофикация си го избива от сметките на редовните абонати, и и дреме на шмайзера, кой краде и кой не.

31

аз

преди 12 години

Какво значи това дялово разпределение. Заплащане само след измерване. Или ние само си плащаме измервателни уреди за да може някой да си пълни гушата а на нас начисление на база и ги чакаш от април до нова година да ти изпращат някакви изравнителни сметки с обяснения. Но пък има ДКЕВР, КЗП, има всякакви и документално всичко е наред. Пълно е със селски интелигенти.

30

Shark

преди 12 години

"Обикновено "отказалите се" натоварват сметките на съседите" - не настройвайте хората едни срещу други, не ползвайте метода "розделяй и владей". Всеки ТРЯБВА да има право да се откаже, без това да натоварва чужди сметки. Топлофикациите в цялата страна са най-големите крадци, а държавата ги толерира. А и хората си мълчат.

29

Анонимен

преди 12 години

Топлофикация са си пладнешки ОБИРДЖИИ,но да не забравяме и нашият Андрешко!В нашият блок имаме един такъв!Някой ако знае номерът как се краде?

28

АЗ

преди 12 години

МММ..СТАРННО..АКО СИ ОСТАВЯ ПАРНОТО *** МАКС. НО НЕ ГО ПОЛЗВАМ МИ НАДЧИТАТ СМЕТКИ И ЛИХВИ..АКО ОБАЧЕ ГО СПРА И СИ ГО ПУСКАМ НО СИ ГО ПЛАТЯ НАКРАЯ И НЕ ПЛАТЯ ЛИХВИ..БИЛО КОФТИ..ЗНАЧИ КВО АЗ ПАРНО ЛИ ПУСКАМ ИЛИ ВЗИМАМ ЗАЕМ ОТ БАНКА ЗА 1 ГОДИНА..А *** ЕВРЕЙСКИ..

27

Sgt.Hale

преди 12 години

И за какво ни насилиха да си платим тези топломери,щом с тях и без тях сметката се определя според крякането на жабите и посоката на вятъра?Пък за правото да се откажеш от услугите им , и дума да не става...Ползваш,не ползваш, плащаш като поп...

26

444

преди 12 години

Със сигурност някой краде но пък Топлофикация краде от всички.