360

до 424

преди 12 години

май, ама юни! На вас комуназите и септември ви се вижда май!

359

нннн

преди 12 години

Припомнете ми че забравих - май стреляха и по Цв Бориславова съдружничката и лична приятелка на Борисов.Така ,че това за стрелбата няма да мине.И едните и другите са от стреляните!

358

бунак

преди 12 години

Ало драскачи вие май работа си нямате.Защо пишете глупости , идете проверете от кога е проекта,кога е започнала работата.Уважаемите господа са толкова можещи че забравих колко бяха лентичките.Помислете възможно ли е за 2 години да се построяват и откриват толкова обекти, аз мисля че някои че и повечето са започнати от предишните които не ги защитавам но това е факт

357

kapo

преди 12 години

бРаво, Весела! Време беше някой да набута тоя *** там, дето слънце не огрява!

356

joro

преди 12 години

Браво на Весела.Най-накрая някои да му каже истината в очите.Дори трябваше да го пита как цената стана с 20 милиона по малко . За тия дето не знаят залата е смалена с няколко метра за да стане уж по-евтина но пък за сметка на това сега не може да се провеждат състезания от мащаба на' златната лига'.а и подземните паркинги си ги спести :( Тоя е под всякаква критика сега се краде яко най-вероятно събира пари за изборите защото хората почнаха да се усещат за какво иде реч.

355

Анонимен

преди 12 години

Кукловодите са, които се грижат в джобовете на тайно техните фирми да отиват милиарди, но за здравеопазване, образование или култура жълти стотинки.фамозният, безкрайно потаен за медиите и майстор в дърпането на конците о.з. генерал от службите Любен Гоцев. Да си призная, за него не бих се учудил да е начело на този списък единственият, когото мога да сложа наравно с него в създаването на модела на нова България като царство на изметта и корупцията, е покойният Андрей Луканов

354

!!!!

преди 12 години

Лечева да си гледа ГРЪМНАТИЯ мъж, защото той НЕ СЛУЧАЙНО е гръмнат!!!!

353

До 409

преди 12 години

МТП

352

Бойчо

преди 12 години

Браво на Лечева! С такива като ББ трябва да се говори на неговия език. Тя ми хареса, защото му натири носа.

351

Анонимен

преди 12 години

403добавен от: от *** по ***...... Тъпчо , мъжа на тази другарка, не беше стрелян през 2009 или 2010 , а по времето когато управляваха или по-точно крадяха , другарите ...от БКП / БСП...панимаеш ???

350

Гоце

преди 12 години

Кумунист и на снимка да видиш, шамар да му удариш!

349

Анонимен

преди 12 години

Лечева , си е голям спортист , но здраво защитава *** , защото всичките й облаги са от там , все пак мъжа й Манол Велев , бе спонсор на Георги Първанов

348

Пешо

преди 12 години

Най поле някой да се осмели да му натърка носа на този *** супер гъзобойко!

347

обективен

преди 12 години

Такава пък наглост,бива бива ама .....чак пък АРЕНАШЬ!То ималките деца знаят кой я построи!!!!!Ако не беше Борисов,щяхме да гледаме през крив макарон такава зала!!!!!!

346

от глупав по глупав

преди 12 години

Абе привързани Гербери,я си научете премиера на поне 2 езика бе,само за това понасяме най големия срам от Европа..Мислите че секретните служби на другите членки не знаят миналото му,хубавите 90-години където вашия футболист на годината не е учил англииски,а е биел с бухалки,вие сте срам бе хора,вие сте манипулира от телевизията..Забележете който каже нещо против-веднага му сретват някаква акция.Питайте аверите му от сик Маджо и Маргините защо не са го научили на англииски.Вие сик фенове ли сте.

345

ловец

преди 12 години

Синът и негодува, псува и я биеКакто казва народът, злото не идва само. В дома на Манол Велев и Весела Лечева след трагедията със съпруга й се случват необичайни неща. Синът й, който е преживял ужаса от покушението на баща си и от гледката на живия труп в къщата им, е излязъл извън релси от нерви и вдига нечувани скандали на именитата си майка и дори я бие. Завладян е и от манията за преследване, като ежечасно се озърта да не стане жертва на престъпление като баща си. Затова Весела обмисля да го изпрати в чужбина.

344

ДОЛУ БСП

преди 12 години

Ей тия червени *** като тая г-жа не си научиха мястото - в кучия ***. Където са завряни от 3 години и където ще останат следващите 30

343

555

преди 12 години

Много отрано започнаха ГЕРБ платените писачи,май нещо се закучва работата за изборите,а?

342

Анонимен

преди 12 години

Ах колко е хитра и гладна тази червена *** на Гоце спермо гълтачка що не сподели нещо за мъжа си който простреляха в главата защоли!!!!!!!!!!Съветника на Георги Първанов прострелян от упор!!!!!!!!!

341

познай кой

преди 12 години

Не е ли време вече за това, което народът отдавна е правил- грамада на обичта към...., както цековата грамада от разказа на Вазов?Апел към всички,които безкрайно обичат управниците ни,да потърсят място във всеки град или село за да може да се изразява тази обич.