64

Анонимен

преди 12 години

...ама не и ние!

63

Анонимен

преди 12 години

При сини и червени с годините се установи някаква политическа нормалност.Тая ентусиазирана полуфашистка шайка сега е нещо страшно.А тоя като го гледам се убеждавам, че красотата ще спаси света.

62

Анонимен

преди 12 години

Вчера в един от коментарите си, един Кутевски недоклецан *** обясняваше как викал дявола! А знаете ли другари форумни ***, аз как викам БСПедерастите? извадя си *** и те сами идват и го налапват, и забележете без да го мажа с мед, а когато го намажа с мед, другарчетат направо ще се избият! И това е всеки ден, още не им е омръзнало на тия другари-***, а пък като видят някоя статия с ББ или ЦЦ и веднага им се овлажняват нежните бръснати дупенца и почват да чукат по компютъра с надеждата някой да ги *** в *** комунистически дупенца, па макар и виртуално!

61

учуден

преди 12 години

до: ние умните знаемискам само да отбележа,Г-не/Г-жо ли сте -незнам!изпуснали сте кавичките , че вие "умните знаете"...само Ви напомням,да ги сложите,явно сте достатъчно ЦвЦв-зиран,герберизиран...СРАМ!

60

Анонимен

преди 12 години

кризата е при избирателя,а при вас няма.но повече за вас глас няма.

59

Иван

преди 12 години

до Иво: Не се аблуждавай или си достатъчно млад и не помниш че България е имала експертно правителство това на Любен Беров."Правителството не успява да стабилизира политическия живот, държавните институции и да стартира приватизацията на губещите предприятия в страната, престъпността се увеличава" Това е извода от това управление.За да е силно едно управление трябва да е еднопартийно, да носи политическа отговорност.Всичко останало е ДАЛАВЕРА и отговорността разпределена на трима - няма виновни

58

Филип Тотю

преди 12 години

ИСТИНАТА е една-БЪЛГАРИЯ няма нужда от ,,ДЕМОКРАЦИЯ'' а от ЦАР (не пишман цар СИМЕОН) или ГЕНЕРАЛ (и от тях на щат има много.... Сами видяхте 20 години социалисти и ,,демократи'' докъде ни докараха ....и сега пак ревнаха за кокала. ЗАЩО??? БОЙКО трябва да е по-твърд затова му повярва народа че ще потърси сметка за ,,ПРЕХОДА'' но уви.........само надежди!!!!

57

да бе да

преди 12 години

Спор няма, че това което правите е добро, ама въпросът е за кого? Естествено, че за всички приближени до властта. А за народа? Навремето и Желю викаше : " потърпете още малко...". Търпяхме, търпяхме и затъвахме все повече и повече. Ясно е, че вече е дошло време да се премине към ефективни действия, търпението ни се изчерпа. СЪБУДИ СЕ БЕ НАРОДЕ ЗАСПАЛИ!!! Ако все още е останала част от народа, която не се е превърнала в стадо.

56

Анонимен

преди 12 години

Борисов: Аз съм човекът, който построи Арена АрмеецИстински скандал се разрази в студиото на ТВ7 тази сутрин.Гост бе председателят на ДАМС и бивш депутат на БСП Весела Лечева, която обяви, че 80% от работата за изграждането на спортната зала Арена Армеец в София е свършена от Тройната коалиция. Ние осигурихме всичко за спортна зала Армеец направихме проекти, извадихме разрешителни, осигурихме пари. Бойко Борисов трябваше само да опъне червената пътека, заяви Лечева. Изказването й предизвика гнева на Борисов и той се обади в ефир.Аз съм човекът, който сложи в основите този цилиндър, в който е написано кой е построил спортната зала, заяви министър-председателят, който обяви, че и заслугата за изграждането на Спорт Палас във Варна е негова. Аз оставих 10 млн. за Спорт Палас и ремонта започна по наше време, заяви Лечева. Премиерът пък я контраатакува с думите: Вие ми оставихте 500 млн. лв. под водата. За четири години защо не го направихте?.Това изказване вбеси истински бившия депутат от Тройната коалиция и тя отговори на Борисов, че парите не ги е извадил от джоба си. Това са от спестяванията на българския народ, каза Лечева. Вие бяхте кмет и ни разигравахте като маймуни заради залата, която искахте да построите в Младост, каза още Весела Лечева, а Борисов я попита защо четири години те не са построили спортната зала и заключи: Да слушаш комунист е все едно да слушаш дяволът как чете евангелието. И тук Лечева не му остана длъжна и заяви: За комунисти си говорете във вашия кръг приближени.

55

ТРЕВОГА !!!

преди 12 години

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МУТРАТА !!!"Размразиха дебата за шистовият газ" - чакаха само да мине народното вълнение и хайде пак да правят пари на гърба на бг природа !!!Същото ще бъде и с АСТА, малко време да мине и отново ТАЙНО ще ни вкарат в кюпа !Вчера спонсорите на Боко организираха псевдопротест в защита на закона за горите !!!НЕ ВЯРВАЙТЕ И ЗА БОЙ СЕ СТЯГАЙТЕ !!!

54

маймунек

преди 12 години

Е тук НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЕВОЛЮЧИЯ КЪМ ЗАЧАТЪК ПОНЕ НА РАЗУМ!АБСУРД!ПРИРОДАТА Е БЕЗСИЛНА!

53

Анонимен

преди 12 години

Като гледам снимката - "звездите му го говорят - блажени са вярващите"

52

Анонимен

преди 12 години

Платен Кутевски форумен *** разказва за похожденията си: Вчера кошмиата Люскандър *** *** на идна ромскъ сватбъ и след туй, бира кифте, бира кифте и чисъ стана две. Прибиръм съ в къщи, и ко дъ глеъм жината спи, дицата и той. Цъкам тока и него го няма. Гледъм отвънкъ кошмиятъ Люскандър пикай пуд прузорицъ ми ощи нъсъ биеши прибрал, та съ сетих да *** питам зъ вчеръ и му викъм: кошми Люскандре твойто куче много зъл бе, снощи биз малку да ми идеш гъзъ, къв пурода? - а той вика, черен. При нас ромити цвета е пуродата. Айди стига съм ръзказвъл, утивам да бира хартия, че Кутев искъ да съ ръботи, не само да щтракаме по компутъра срещу Бате Бойко и Цецо!

51

иво

преди 12 години

Верно ,че много загубихме през тези години.Но сега вече вървим към дъното.Нека да се запознае с мнението на хората относно подкупите.Така е.А що си мисля за червено-синята симбиоза, винаги съм смятал , че в перод на криза, трябва да се състави ЕКСПЕРТО правителство.Това е единственно правилният път.

50

Анонимен

преди 12 години

"Вярвам,че това,което е правим е добро"!Разбира се ,че е добро,ама за вас ГРОБАДЖИИ, а не за народа!

49

Анонимен

преди 12 години

Wiktor е един нищожен платен роб.Така че просто го подминавайте с презрение!!!!!

48

възмутен

преди 12 години

Викторе, не вярвам, че ще са по-зле от сегашните! В никакъв случай!

47

иванчо

преди 12 години

Разбира се,че е добро това,което прави-за него най-вече!Кога такъв *** би могъл да бъде на такава позиция и къде,освен тук и сега!?Никога и никъде!

46

999

преди 12 години

От истеричния вой на БСП и ДПС става ясно, че огладняват с всеки изминал ден - не им разрешават да крадат, нещо което те смятат за свое изконно право.

45

Анонимен

преди 12 години

Мая Манолова,да оглави временният кабинет,до свикване на избори!!!!!!