126

Анонимен

преди 12 години

134Що бе! Елеонора голям престъпник ли беше, че я уби полицая,а! Миналата година защо цяло село протестираше среу полицая убиец,а! Има ли отговори! А пияния полицай, който уби трима души! "Нашата полиция" ни "пази"

125

do 134

преди 12 години

Полицията НЕ работи!Отговорност на предишните НЕ СЕ търси ( въпреки обещанията)На бедстващите НЕ СЕ помага! Даже напротив, предизвикват се бедствия!***!

124

Анонимен

преди 12 години

128Ми как ще се сетиш, като се спазва закона и хората събираха собствени пари, а не правиха софра с държавна пара!:)!

123

Анонимен

преди 12 години

Полицията не работи - Анархия! Беззаконие!Полицията работи - Полицейщина! Произволщина!Не се търси отговорност на предишните управляващи - Гарван око на гарван не вадел!Търси се отговорност на предишните управляващи - Реваншизъм! Тоталитаризъм!Не се помага на бедстващи българи - Срамота! Бездушие!Помага се на бедстващи българи - Пи Ар ! Парите са наши на народа, не са лично на Борисов!Някой знае ли на българин, как може да се угоди?

122

Анонимен

преди 12 години

Не се заблуждавайте! Всичко е гнусен ПиАр за сметка на нещастието на хората! И така правят всички - и ГЕРБаджии, и *** , и СеДеСари и прочие ***! Така е и по света - който е на власт гледа да извлича дивиденти от всичко възможно, само и само кокалът да остане здраво захапан...Нищо по-гнусно от политиката не е измислено в човешката история!

121

...

преди 12 години

Абе много се замогнаха тези от ГЕРП. Толкова гнусна история е това. Защо държавата не наля тези пари? Защо е необходимо да минат през ГЕРП? Държавата по - назад ли е от тези ***?

120

до 130

преди 12 години

*** кажи на "селяните", че дарението е "обидно" и моментално да го върнат...Не само, че няма нужда от "специално" министерство, но и сегашните са твърде много за държава с има/няма 7 млн. население! Преди като "имаше" Етем, та каква полза...

119

НЕМОРАЛЕН PR

преди 12 години

ДАРЕНИТЕ ПАРИ НА ПАРТИЯ ГЕРБ СА ПРЕдарени на селяните от с. Бисер. Някой ти дарява нещо и ти го ПРЕдаряваш на друг. Това е обидно. Все едно е да ти закачат подарък мартеница и ти да я свалиш и преДАРИШ на друг защото нямаш специално купена за случая.ДЪРЖАВАТА ни няма пари за бедствия и аварии, а защо? Защото нямаме и такова министерство. За това реките ще бъдат затлачени, а язовирите с затапени преливници!

118

до 117

преди 12 години

"С държавни пари всеки дарява"Ами явно не е съвсем така! Щото костофф и такива като него от 9 дерета вода ще докарат да докажат, че е "незаконно"! За какво да ги даряват, като могат да си ги оползотворят, както правят всеки месец - за заплати на "активисти", за секретарки, за семинари, купони, банкети и др. екстри, които са ... законни!!!

117

До 117

преди 12 години

"С държавни пари всеки дарява!" Ми странно ама не се сещам други партии да са дарявали с държавни пари в години, когато имаше подобни случаи.И по добре с държавни пари да се помогне, от колкото хората да чакат милостиня от такива като тебе дето през живота си и един смс не пратил в помощ на когото и да е било, иначе тука по форумите ми говорите за морал, кое било добро, кое било зло. За мен е важно на хората да им се помогне с някой лев, а злобата си я поделяйте колкото си искате форумни мишоц

116

Анонимен

преди 12 години

126Лелеее! Ти си за Нобелова награда по неграмотност бре! А за субсидията всичко е казано! Следващите бедстващи пак ще са *** преди изборите!

115

Анонимен

преди 12 години

ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ!ДИВА ЗЛОБА!ДИВ и НЕОБЕЗДАН СТРЕМЕЖ ЗА ВЛАСТ!ТОВА ГЛЕДАХМЕ 20 години!СЕГА НЯКОЙ ОТИВА ПРИ ПОСТРАДАЛИТЕ и ДАВА ОТ СУБСИДИЯТА СИ И ПАК ЗЛЕ!НЯМА ОГОДИЯ НА ЗЛИТЕ СИЛИ В БГ!НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ЗА 20 ГОДИНИ НЯКОЯ ПАРТИЯ ДА Е ВЪРНАЛА СУБСИДИЯ?ЛЪСНАХА ВИ ЗЛИТЕ ДУШИЦИ И ТОВА НЕМОЖЕТЕ ДА ПРОСТИТЕ НА ББ!НИЕ ПЪК НЕМОЖЕМ ДА ВИ ПРОСТИМ МНОГО МНОГО НЕЩА И НАЙ-ВЕЧЕ ОМРАЗАТА КЪМ БГ И ТЯСНО ПАРТИИНАТА ЛЮБОВ!ВИЕ ДА СТЕ ДОБРЕ БГ ВАРОДА ДА МРЕ!

114

Анонимен

преди 12 години

Следващите бедстващи пак ще са ***, защото те един път вече бяха бедстващи преди изборите:)))))

113

до 114

преди 12 години

Сигурен ли си, че Костов и колегите му не са извадили пари от СОБСТВЕНИТЕ СИ, за да помогнат? Някой някъде да чу за това нещо /освен малка група от хора, които наистина се интересуват от пострадалите/? Ето това е добро!И да, не считам, че можеш да наречеш едно дело "добро", когато създаваш предпоставки за лавина от други такива "добри" действия, защото законите не са измислени без логика - какво правим, ако преди избори някоя партия реши да "дари" на бедстващите роми? Това добро ли е, или?

112

до 120

преди 12 години

Ти ако мислиш, че този милион ще го получат пострадалите... Пак ще отиде за разни фирмички, които ще им предоставят услуги - подслон, храна, отопление... Хората според закона ще получат по 365 лева за къщите си. 365 ЛЕВА ЗА КЪЩА!

111

хаха

преди 12 години

Ами смее ли шефът на сметната палата да напише нещо друго,освен че Цветанов е прав..а е казал че не е,а утре ще четем за акция"Палатата",хахаСъвсем друг въпрос е дали Костов има право да говори за морал,а пък съвсем трети,дали и защо партиите трябва да се субсидират от нашите данъци(около 60-70 мил. на година).А че дарението на ГЕРБ си е чисто проба популизъм,мисля че това е беспорно,хаха

110

Анонимен

преди 12 години

Вместо опозицията да каже браво, че ГЕРБ отделят от субсидиите си 1 млн. за да помогне на хората които са пострадали, те казват, че това е незаконно! OMG!

109

До109

преди 12 години

Философе, *** обясни на на хората от удареното село, да не ги взимат тия пари щото това са народни пари, а не са пари извадени лично от джоба на Борисов! *** им обясни да не ползват тия помощи щото чрез тях герб си правят пи ар. *** кажи им. Обясни им че това е една голяма манипулация.. едно голямо зло. Кажи им да се откажат от помощите, да ти раздрусат кухата манерка

108

Анонимен

преди 12 години

Те ГЕРБ така даряват! На социално слабите роми им дариха да разграбят мандрата на Маркелито и то под полицейска охрана:))))))

107

Анонимен

преди 12 години

114Тай кой е дал пари от джоба си:))))) ГЕРБ ли!?:)))))) Бря, бря, бря! Пък аз мислех, че държавната субсидия била от бюджета:)))