67

www

преди 12 години

Между другото Мария Гроздева (моите уважения към титлите и) стана известна и с още нещо. Шеф е на клуб без състезатели и не участващ в нито едно състезание :) .

66

www

преди 12 години

До 78. За кочините и залите си прав. Другото обаче не го разбирам. Мария Гроздева е известна с това, че е олимпийска и каква ли не шампионка. Не е известна с това, че в клубът и се състезават шампиони. Не е известна и с това, че осигурява пари за други хора да се състезават. Ако иска да става шеф - да се откаже от състезателната си дейност и да се кандидатира за шеф на федерацията.

65

Анонимен

преди 12 години

AMI TOVA E GERB ISKAHTE GO ETO VI GO SASIPAHA CQLATA DARJAVA I SPORTA .BB NAPRAVI EDNA ZALA I SE NASRA AAAAAA NQKOLKO PRE4ISTVATELNI STANCIII I MAGISTRALI OT PO 15 KM E TOVA E BB GARANTIRANO OT GERB

64

simlim

преди 12 години

Браво Гроздева! Продължавай само напред и нагоре!

63

krasi

преди 12 години

Защо преди години Васил Божков и спря финансирането?

62

анонимен

преди 12 години

имаме кочини за щастливи прасета, обаче нямаме зали за тренировки ?? а за тоя тип сега чувам, а Мария я знае цял свят !

61

www

преди 12 години

глад == глас :)))

60

www

преди 12 години

Онзи искал да си осигури един глад против по-малко. Ами защо този клуб иска да участва в управлението но не и в състезателния живот. Все едно вие да решавате съседът ви кога да си мете килима. Нищо не разбирам от този скандал... Ама нищо!

59

www

преди 12 години

Най-вероятно Гроздева ще участва, независимо от това дали този ще е шеф или не. Ако не участва ще загуби пари. Не и се връзвайте. Наистина измислен скандал. Защо реве при положение, че клубът и не участвал никога и никъде по никакъв повод? Кой е ощетен не мога да разбера. Все едно някой да ме накаже мен с това да не ходя да гледам състезания по спортна стрелба, хехехе. Ами аз така или иначе никога не съм ходил и няма да ходя :)

58

revlio

преди 12 години

до плюещите мухлювци а бе вие ненормални ли сте или сте с промити мозъци завинагитака сте се овъргаляли в *** бг че не е истинада не стане Грозева да се съзтезава за Барбадос или Кирибати а вие пак да риииветиии каква предателка е като останалите спортисти дето избягаха от мафията в БГ жалка картинка сте палячовци и прошляци завистливи гледаитииии ...завиждаитииии

57

Анонимен

преди 12 години

Прекрасна жена и велика Българка прославила страната ни по света .

56

Анонимен

преди 12 години

Велика Мария! Още един човек опълчил се на мафията ГЕРБ и тухните чиновници! Много ми е интересно каква дейност развиват тези чиновници и защо само Мария покри квотите!? Видно е кой е работил!

55

www

преди 12 години

Поредният измислен скандал. Федерацията е спряла клуб в който няма състезатели а ако има те не се състезават никога и никъде. Мария Гроздева никой не я е спирал за нищо. Това, че не иска да ходи на олимпиада си е неин проблем. Аз пари не изкарвам от това. Все пак тя е ПРОФЕСИОНАЛЕН спортист и не го прави за мен. Ще бъде срам ако държавата се подаде и наруши йерархията при неясни мотиви на една от страните. Шефът е сложен за да управлява а тя за да се състезава.

54

Анонимен

преди 12 години

До 68Ами стани и ти нялколко пъти олимпийски шампион и бъди милионер... никой не те спира ! Кой ти пречи ???

53

lil/ij

преди 12 години

И ТАЗИ НЕ СЕ НАЯДЕ.ДЪРЖАВАТА МАЛКО ЛИ И ДАДЕ.МИЛИОНЕРКА Е И ТО В ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ.

52

Анонимен

преди 12 години

Мария е върхът! тя без тях може, но засега те без нея не могат, защото като гледам т.н. "млади таланти" са нищо повече от надрусани или пияни чалкгаджии!

51

Анонимен

преди 12 години

До НелиЕ за разлика от теб тя не ходи в клуба ти за анонимни алкохолици ! Спортист и алкохол.... трудна комбинация ! То от много алкохол започват да треперят ръцете... и ако беше алкохоличка мислиш ли, че щеше да спечели квота ?

50

Нели

преди 12 години

Гроздева е една завършена алкохоличка.Ходенето и на олимпиадата ще е само харчене на държавни пари.Ояде се и не пуска кокала.Злобната и физиономия,нейната и на мъжй и вече ни омръзнаха.Много отдавна няма успехи в състезания - по случайност взе тази квота.Направи си клуб,където е единствена състезателка - законите важат за всички,нали.Като не и изнася,да ходи да продава на сергия на пазара.

49

Анонимен

преди 12 години

Проблема е,че около такива,като Мария Гроздева са се вплели знайни и незнайни ***,които искат само да смучат,без да дават нищо.Когато Гроздева е печела медали и квоти,тоя от мвро кой знае къде е донясал!И е съвсем права да си направи клуб-нека тя да печели-защо някой хрантулник ще печели на нейн гръб?После с ечудим що спортистите ни играят за други страни-ми ей заради такива мищатурки като Шишманов .Тоя трябва да бъде публично бит за назидание на другите софраджии!

48

Анонимен

преди 12 години

Това вече... е върха на наглоста.... да и правите сметка колко деца има ! Е *** раждат по 10 деца и то без да работят, а Мария Гроздева работи като професионален спортист и прославя България !