164

до 165

преди 12 години

Е-е-е-е-е-е, как можеш да я сравняваш с тия двамата, особено пък със сегашния.... Нивото й е съвсем друго. А и още като юрист към МС се е проявявала много добре.

163

Комуняга на 69

преди 12 години

Що ми цъкате минуси бе заблудени хорица изкате неискате ние комунистите заедно с бгтурците и М.Кунева заедно ще свалим бойко от власт даже мога да ви кажа как ще стане като дойдат изпорите ние поД строй ще гласуваме а вие ще си стоите по къщите и ще умувате и така Георги Първанов с АахмедДоган пак ще са на власт в тази държава така до края на света(България)да им е ясно на всички професори в този форум ТАМАМ *** ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

162

Сокол

преди 12 години

Комунистке, дразниш и никой не те слуша - така че млъквай и се връщай в яслите, откъдето изпълзя!

161

Анонимен

преди 12 години

Меглена Курвена мадам Йес с амбиция за нов бардак!

160

christos

преди 12 години

Не знам от къде плагиатства другарката Пръмова - Кунева. Но 1. Изплагиатства навремето "Екогластност"2. Нейноо движение или по точно името му е взето от фейсбук. А там е България за българските граждани.3. Тя няма кауза която да предложи.4. Не по думите а по делата ще ги познаете. Слушах една сутрин Г- н Кошлуков по повод какви ги е свършила Др. Пръмова в европарламента.ЗА КОИ ГРАЖДАНИ Е ВАШЕТО ДВИЖЕНИЕ ДРУГАРКО ПРЪМОВА. иЗРАЕЛСКИТЕ, РУСКИТЕ, АМЕРИКАНСКИТЕ ИЛИ?

159

Комуняга на 69

преди 12 години

Абе не се хабете ами се активизирайте и на следващите избори гласувайте за Миглена Кунева зада влезе в парламента и съставят нова тройна коалиция с Георги Първанов и Ахмед Доган така бойко повече няма да е на власт а Георги Първанов ще е министър прецедател и Тогава България ще се оправи ще видите какви неща ще станат!!!!!!!!!!!!!(План за снемане от власта на Бойко създаване на ново движение България на гражданите и нова трийна коалиция в последствие)

158

Анонимен

преди 12 години

Д-р Менгеле Кунева, специалист по устно-гърлени засмуквания!

157

Анонимен

преди 12 години

Здравей, България! Предполагам, че знаете кои сме ние, но ако не знаете, ние сме Анонимните. Ние сме най-голямата сила в света. Сила, много по-могъща, от което и да било правителство на Земята. Ние сме хората, които ви създадоха. Хората, които срещате всеки ден на улицата. Ние сме точно тези, които не очаквате от продавача в магазина до чистача в ресторанта.Така започва писмо на Anonymous, качено в YouTube и адресирано до властите в България заради мълчанието им по спорното споразумение АСТА.Още по тематаСпрете ACTA или ние ще я спрем!ACTA не е свещена крава, рече ТрайковМоже ли ACTA да ни превърне в престъпници?Подписът ни под АСТА със "симпатично мастило""Вие знаехте за протеста на 11 февруари срещу АСТА, но въпреки това отново се опитахте да хвърлите прах в очите на хората. Отново се опитвате да ги манипулирате с психологически методи. АСТА не може да бъде подписана с "резерви", АСТА е международно търговско споразумение, базирано на международното право.Страните, подписали споразумението, трябва да се придържат към него в борбата срещу пиратството и нарушаването на авторските права както на дигитални, така и на физически носители. Подписването на АСТА ще доведе до прилагането на споразумението в пълната му сила, което противоречи на Конституцията на България, която всеки трябва да спазва", пишат от най-голямата хакерска група.В писмото си от Anonymous са подкрепили твърденията си с членове, параграфи и алинеи в конституцията ни, гарантиращи спазването на човешките права, които не могат да бъдат нарушавани във вреда на публичния интерес и които гарантират свободата и личното пространство на хората."Когато хората нарушават Конституцията на България, вие ги съдите. А кой ще съди вас за това, че я нарушавате? Вървите срещу собствените си закони. Не се съобразявате с волята на хората и правите каквото си искате: дори нанасяте потенциална вреда на обществото.Даваме ви шанс да се оттеглите от АСТА, мирно, с официално изявление.Трябва да знаете, че ако не оттеглите подписа си от АСТА, ние ще го направим по един или друг начин. Няма да има повече протести. Следващите стъпки ще бъдат съвсем различни. Ако продължавате да мачкате хората в България, ще видите какви ще бъдат тези стъпки, но повярвайте ни няма да ви харесат.Даваме ви шанс да се оттеглите от АСТА, мирно, с официално изявление. Нашият съвет е да се възползвате от шанса, който ви даваме и да не насилвате късмета си. Ние не забравяме. Ние не прощаваме. Очаквайте ни!, завършват писмото си Anonymous.Dnes.bg припомня, че само преди шест дни хакерите от световноизвестната група "Анонимните" удариха сайта на българската организация за авторски права ПРОФОН в знак на протест за защитата й на спорното споразумение АСТА.

156

Анонимен

преди 12 години

Много унило плюете!А да се активизирате, че нЕма 'а ви плАта.Как така мързелувате бе хайвани.Ако нЕкой 'земе да прочете и другаде, че таА казва истината и ша видите пАри друг пат.

155

НАЛИ!

преди 12 години

Жив политик ---"КРАДЕЦ НА ПРЕХОДА"---,НИВОТО НА ПОЛИТИЦИТЕ В Бг е-----НИВО ***!

154

САМО В Бг

преди 12 години

Кунева ---Президент , крал Кирил Рашков ----вице,а Министър-председател --царица Костадинка .....до там сме я докарали .........

153

Хипнотизатор

преди 12 години

"Очаквам утре да прочета с колко деца закусвам сутрин" Пресилване на обида до степен на налудност с цел обвиненията да почнат да изглеждат нелепи. има го в книжките "Как да манипулирам другите"....

152

....?

преди 12 години

Царица ---Костадинка от Катуница.....!

151

До 162

преди 12 години

Ти май си и роднина или чакаш да зобнеш от нейната ясла.То вярно че у нас *** колкото искаш,ама някой да го е страх от тази лицемерка с треперещо гласче,моля ти се.Тази жена с празнодумството си само дразни интелигентните хора.

150

ДА БЕ !

преди 12 години

Все едно слушам приказки на Ангел Марин .....!И тоя завалията ,как не помилва някой обикновен гражданин ,за една кокошка открадната ,а все яки с много кинти ?Та затова подари на любовницата си С.Тошкова ---само един палат за 2млн. в гр. Банско ,и затова получи МЕДАЛ от Президента !Кунева /ако си спомняте/,се отказа от 15 хил. от ЕК ,но в Бг взе 50 хил.,....звучи ми ,като кон за кокошка !А когато вземат власта политиците ,съвсем ДРУГО говорят-нали?ЕЕЕх,политици,***,*** -------САМО В Бг

149

Анонимен

преди 12 години

и аз съм възмутен др.Кунева,че продаде Козлодуй ама нищо не мога да направя.А сега ду.. супата.

148

Анонимен

преди 12 години

Усещам присъствието на МигУенчето у коментарите.Фани мотиката и недей писа коментари. Не се оправдавай, времето на оправданията свърши.Каквото можа - го свърши и ние го видяхме - демек нищо!

147

ДО 178

преди 12 години

Братле ,всичко качествено избяга в чужбина ,.....нема МАТРИАЛ ,тук Боци е прав!Има и друго ,... в политиката СВЕСТНИ не влизат ,.....защото имат МОРАЛ и ПРАВИЛА ,УВАЖЕНИЕ ,АВТОРИТЕТ ,ДОБРА БИЗНЕСРАБОТА ,.........А В ПОЛИТИКАТА ЩЕШ НЕЩЕШ,ТРЯБВА ДА ЛЪЖЕШ И КРАДЕШ .....разбрали ме ?

146

Антон

преди 12 години

А ние сме възмутени от мераците ти за власт.Защо не си седнеш на двете нули и не оставиш тази работа за някой по-гладен.Не че ти си гладна, де.Такива като теб наяждане нямат.Все не им стига.Алчни,безскрупулни и лицемерни-това сте ти и останалите ти комунистически другарчета.Веднъж захапали кокала,здраво го държите,ваш,та кожа.

145

20г,фъф---Бг

преди 12 години

Къде са политиците -ДЪРЖАВНИЦИ....?До сега показаха ,че са само политици---КОНСУМАТОРИ ,И ДЪРТИ ЛЪЖЦИ----ДАЛАВЕРАДЖИИ И ТЪРГАШИ ,......ТОЧКА !