99

Анонимен

преди 12 години

Всичко е глобална конспирация ама читателите на днес.бг знаят истината! хахахах Трябва да знаете чв безплатен обяд няма!

98

Анонимен

преди 12 години

Леле българинът е изключително *** човек и супер лесно се манипулира! Вярвайте на световните конспирации! Нов световен ред!? :D Че за какво им е нов световен ред като целия свят вече си е техен! САЩ дължат пари на евреите. Водят войни от тяхно име! Какви масони мусони и тюсони!? АСТА е защита на авторските права а не на следене! Не им трябва да ви следят щото те и сега могат да го правят! Просто не виждам смислена дума във вашата пропаганда! 100% е виновен някой напушен блогър! :DDD

97

До номер 90

преди 12 години

ти си много *** бе,изобщо мислиш ли,че някой го прави този закон за да защитава правата на няколко компанийки? самите артисти и актьори предпочитат феновете им да имат достъп до техните продукти,било то клипове,филми и т.н,през интернет,това си е един вид безплатна реклама за тях,а и са толкова богати,че няма да им удари много по джоба това,че феновете ще теглят,вместо да купуват. АСТА се опитва съвсем други ограничения да въведе и вече подробно се описа за кво иде реч. не конспирация,а факт.

96

Анонимен

преди 12 години

triabva da se prekarvat prez drugi GALAKTIKI :)))))))))))))

95

Анонимен

преди 12 години

az sam tvardo za ko imash dve rizi dai ednata na blijniat kolkoto DO 103 te mogat da te slediat ama to za tselta si ima drugi xvatki xexexexeexexeeeeee

94

Анонимен

преди 12 години

Преди около 2 часа _ 24ч БГ _ време Анонимните събориха сайта на ЦРУ!Имам неприятното предчустиве, че САЩ ще задействат някакви специални клаузи за защита на нацията. _-_::*** Утре всеки, който се смята, че е човек _-_ на улицата ! **::_-_София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Бургас ! България не спи !

93

Анонимен

преди 12 години

Колко са жалки!Анонимъс блокира най уж пазените сайтове като ФБР,швейцарските банки,министрите на имиграциите т.н. та със този закон ли се спасят от сваляне на сегашните власти в ЕС!човека е по умен от компютъра защото той го е измислил

92

Анонимен

преди 12 години

АКТА ще направи интернет безопасна зона, тъй като има ЕДНИ хора които се страхуват от свободата в интернет. За тях той е мощно оръжие което би довело до тяхната гибел. Колко и да не ви е приятно, да има конспирация, винаги и имало, но от нас зависи дали ще има и в бъдеще. От това как ще постъпим с АКТА зависи какво ще е бъдещето ни. Светло и чисто или тъмно и робско. От нас зависи всичко. Аз лично нямам намерение да ставам роб на нечия корпорация. А ВИЕ ?

91

стейси

преди 12 години

Хора, те и сега ни следят.Интернет доставчикът ви има пълната информация какво правите в нета.

90

Анонимен

преди 12 години

абе защо не затворят милионите педофилски сайтове ами са се хванали за няколко си филми или клипове които нищо не струват!Във закона не са описали точно кой сайтове забраняват,за да може световния елит да има право да влезне в къщи и за клип гратиц да цонфискуват компютъра.Целта им с една дума е да контролират народа защото в Европа става напечено,криза,безработица и чрез нета революциите се правят най лесно

89

Анонимен

преди 12 години

Да го хамериканците. НЕ НА "ACTA" Аз не искам разни *** да ме следят и да ми дишат във врата!Още веднъж да го мръсниците.

88

до 98

преди 12 години

Леле разкриха....Ми да ти кажа, да гордея се, ама мама и тати се гордеят повече.

87

Анонимен

преди 12 години

СВОБОДАТА, САНЧО!!!НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ КАЗВАТ КОЕ Е ГРЕШНО И КОЕ НЕ! ОБИЧАЙТЕ БЛИЖНИЯ И СЕБЕ СИ, ДАВАЙТЕ, БЕЗ ДА ИСКАТЕ И ОБИЧАЙТЕ! В ПРИРОДАТА НА ЧОВЕКА Е ДА СПОДЕЛЯ ИНФОРМАЦИЯ, НАУКА, ЛЮБОВ... ОТСТОЯВАЙТЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И БЪДЕТЕ РАЗУМНИ!НЕ НА АСТА!

86

до 95

преди 12 години

Къде си учил български език?Явно е, че си платен форумен ***. Гордееш ли се докъде се издигна от гетото?

85

до 90

преди 12 години

Т.е. искаш да ми кажеш че нямам право да взема от аверчето да изгледам филма му, да изслушам какви песни си е купил, да прочета каквито книги има и т.н. Май малко ти драматизираш. Ами хайде тогава, значи нямаме право да се срещаме с никой и да говорим също, защото можем да ти нарушим авторското право, като ти псуваме да речем посредственната ти книга, или плоския филм, така ли? Който прави качествено си връща многократно парите.

84

нннн

преди 12 години

Не мислите ли, че малко взехте да драматизирате.Четох тук за някакви тайни организаций, световни конспираций и т.н.Все пак трябва да има някакъв ред, не може някои да творят и създават, да влагат всичко от себе си в това, а други с лека ръка и две кликвания с мишката да обезсмислят целия този труд.Знам, че не ви са дават пари за филми и музика, защото може да ги дадете за цигарки, алкохолче или някое друго наркотиче, но все пак уважавайте малко труда и на другите.Поставете се на тяхно място.

83

до 80

преди 12 години

По някакъв начин идеализмът ти ми е симпатичен.Не усещаш ли, че светът е поел в кофти посока? Знам, че не си попадал в болница, защото щеше да знаеш, че съвременната скъпо платена медицина е безсилна пред 95% от заболяванията и състоянията. Целият този фарс е платено поддържане на хронични болести. Знаеш ли, че ракът се е лекувал преди 70г? Прочети за д-р Макс Герсън, чиято клиника е затворена след оповестяването на това.

82

Анонимен

преди 12 години

Моето златно правило е - ако медиите тръбят нещо, внимавай и мисли точно обратното.Несъм чел АКТА, несъм запознат, но самия факт че се даде такава гласност и така лесно биха отбой, ме кара да ми светне алармата че има нещо гнило в цялата работа...

81

До 82

преди 12 години

Аз може да съм *** но за много "умни" вече прави ме дарения и праща ме смс-и! Никой не ви е виновен че не може да си управлявате финансите!

80

HackThePlanet

преди 12 години

Когато подписаха за АКТА доказаха за пореден път колко са НЕ компетентни нашите "прасенца" от народната кочинка.