10

Анонимен

преди 12 години

В скоро време очаквам и гаража ми да го обявят за "Синя зона"!!!!!!

9

clever

преди 12 години

Не се наядохте гербаджииски ***.Абе то такова издевателствоне е имало и по-турско робство.Оставете ни да дишаме изрази гадни.Да ви приседне дано.

8

LMV

преди 12 години

В СКОРО ВРЕМЕ ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ ТАКСА 'СИН ВЪЗДУХ' И БРОЯЧ НА ' ОНАЗИ РАБОТА ' ЕЙ НЕ СЕ СПРЯХА.....???

7

A4o

преди 12 години

То цяла България е синя (частна) зона!!!!!!!!!!!!

6

emo

преди 12 години

А интересно защо се замлъкна за платеното влизане в центъра. Защо живущите в центъра трябва да бъдат доени с всевъзможни такси (вкл. въпросната винетка за синя зона, която НЕ ТИ осигурява паркомясто), и защо винаги на техен гръб се решават транспортните проблеми на така наречения град? И толкова ли сме глупави, че ни е необходим вносен консултант да ни поучи, или просто това е поредния случай на властова корупция?

5

Безалкохолното

преди 12 години

Е пожелавам да е весело на всички в дискотеката и да пият без да се притесняват. Поне като излязат кьор кютюк пияни няма да могат да карат, а ченгетата няма да могат да им вземат книжката, защото ще са им вдигнали колата:)

4

да-да,ама не

преди 12 години

На всички балъци гласували за мутро-милиционерската групировка ГЕРБ,честито ! Ей,не нагушиха се тия мутри. Бог да пази България.

3

с.

преди 12 години

Наистина се оляха с тая синя зона,но въпроса има и друг аспект!София се напълни с провинциалисти и не се диша от тях!Живея в центъра и преди да направят паркирането платено беше ад!Паркираше се и от двете страни на уличките и минаването беше почти невъзможно!Откакто е синя зона е далеч по-спокойно!Общо взето с все по-голяма носталгия си спомням какво беше някога!

2

Анонимен

преди 12 години

ГЛУПАЦИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЯЗДЕНИ И ДОЕНИ - ФАКТ !!!

1

Недоволен СОФИЯНЕЦ

преди 12 години

МИСЛЯ, че тези леко се уляха... що направо не я направят тази синя или каквато там си искат зона 24 часа и да си знаем, вместо да гледаме от кога до кога и само пари да събират. Съвсем честно - НЕ виждам никаква промяна в паркоплощите в община София откакто се събират такси. Нито някой си е мръднал пръста да осигури подходящи паркинги, нито е създадена някаква организация на движение и паркиране по улиците, че да ми искат 2 - 3 и повече лева за да си оставя колата.........