236

Анонимен

преди 12 години

Жельо и Кръстана бяха в неизвестност, след като не бяха открити в собствената си къща.Оказа се че водите ги били завлекли на 300 метра далеч от дома им. Телата спрели в храсталаци и драки, край къща в покрайнините на селото. Мястото допълнително е било затрупано със строителни материали, а и със сняг, паднал два дни по-късно.Вчера от там е минало спасително куче на издирващите екипи. В студа обаче, кучето не е могло да подуши нищо и въпреки че периметърът е бил щателно проверен, тела не били открити. Мястото е било обхождано неколкократно през последните дни, защото според оцелели бисерци, мъжът и жената са били чути да викат оттам по време на наводнението. Заради омекване на времето днес обаче, снегът се е постопил и се открили очилата на Жельо. Съсед случайно ги видял и повикал помощ. След интензивно отриване се подало тялото на мъжа. Жената е била открита 10 метра по-надолу от него. Съпрузите

235

Анонимен

преди 12 години

КАК ВИ ЗВУЧИ ТОВА? МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В ЛИТРИ БЕНЗИН: БЪЛГАРИЯ 98 литра, ГЕРМАНИЯ 846 литра, САЩ 1230 литра, Гърция 560 литра.

234

Анонимен

преди 12 години

Някой ще ми обясни ли с какво точно е виновно това правителство за трагедията в с.Бисер?Колко години ДПС "държат" Бедствията и авариите,земеделието (напоителни сиистеми) и държавния резерв.Колко милиони окрадоха!Какво се случи с хората от Цар Калоян?Купиха им фургони от Турция на цена стократно надвишаваща пазарната.Докато хората се давеха и гниеха в мухъл,Емел Етем печеше баджак на Ривиерата.Това лъжа ли е?Къде са ни парите?Къде са парите на европейците?*** си пие на топличко 100г. бърбън..

233

Анонимен

преди 12 години

Открити са телата на още две жертви на наводнението, които изчезнаха при наводнението, причинено от скъсването на язовирната стена на язовир "Иваново". Труповете са намерени около 14 часа при разчистването на последиците от наводненията, в мазето на къщата им. Те са аписали на стената преди да умрат :Да живее ГЕРБ!, Слава на Бойко, Умираме, но не се предаваме Дянков, продължи реформите дори ако загинем всички! съобщи областният управител на Хасково Ирена Узунова, цитирана от "Фокус" и Дарик радио.

232

сравнение в Бг

преди 12 години

Когато го имаше бай Тошо,........ имаше всичко ,а сега няма нищо ....!Само *** до шия !

231

Бг

преди 12 години

От кога съществува Чл.7.........?

230

fiko

преди 12 години

tozi *** pak govori za nasledstvo.ot kolko godinisi na vlast be *** zaguben

229

до 300

преди 12 години

Тоя Чл1.от 2 години ли е ?Чакам извинение............................ за 20г.скапан преход в Бг !

228

Анонимен

преди 12 години

Този *** пак се пъчи пред гавазите си на снимката! Да беше взел и половината търтеи от ДАНС там, нали отговарят за националната сигурност? Или се грижат само за личната ви сигурност, така, както си го правехте и в "застрахователните" структури! Омръзна ми от тези демагози вече. Нагли и *** същества, които до такава степен са си повярвали, че вече ни с Господ, ни с Рогатия се съобразяват! Пожелавам и скоро ефективни присъди и вечната омраза на хората! Защото те само сеят омраза и разделение

227

Анонимен

преди 12 години

КОНСТИТУЦИЯГлава първаОСНОВНИ НАЧАЛАЧл. 7. Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.

226

atanas

преди 12 години

Червените престъпници като заграбиха властта на 9.9.41 първата им работа беше да заграбат и парите и имотите на хората. Съсипаха селското стопанство с безумните си ткезета, построиха куп калпави и безмислени заводи и след като фалираха държавата през 1989 г. и отново през Лукановата зима, когато народа мреше по опашките за кофичка кис.мляко и хляб. Това стана след безпрецедентното ограбване на държавата и изнасянето на парите навън Луканов обяви мораториум на външния дълг, това което в момента

225

призна си!!!

преди 12 години

Най накрая да чуем и това ,че не само Станишев е виновен в тази страна.Най накрая да каже и ние .Та вие вече 3 години управлявате тази страна и не е коректно още все някой друг да ви е виновен.Никой не казва ,че не са виновни и предишните но най накрая се казва истината.

224

Nafarforii

преди 12 години

КАТО ВИ ЧЕТА КОМЕНТАРИИТЕ,И МИ ИДВА ДА ВИ КАЖА

223

до 292

преди 12 години

Няма нужда да даваш акъл на Господа,....явно ти не си грешен ,може би и повече ,затова Господ гледа и теб ,......НАЛИ?

222

защо Бойко?

преди 12 години

Защото казва нещата 1:1,.....!Единствения човек от политиците,който работи в Бг !

221

ас до 287

преди 12 години

Точно ! По-скоро деен в медийното пространство,отколкото в държавното.

220

отец йоан

преди 12 години

чеда боижи господ наказва българия с потоп и наводнения за да накаже кабинета борисов.те са мафиоти,корумпирани,диктатори,тоталитаристи,агенти на държавна сигурност, и милиардери натрупали пари на гърба на изнемогващтия и подложен на геноцид български народ.божия гняв е налице потопи село бисер,черно море заля бургас и варна а дунава се очаква да наводни и тя страната ни.господ бави но не забравя и ако бойко и герб си мислят,че за тях няма закони и могат да си правят каквото си искат грешат -бог

219

стари муцуни

преди 12 години

....286....Ангел Марин подари на любовницата си ,Светла Тошкова...палат в гр. Банско ,само за 2млн.,......РАБОТЕТЕ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ЛЮБОВНИЦИ ,на фона на мизерията в Бг ?

218

ДО 286

преди 12 години

кАКВИ 4 ГОДИНИ БЕ ТИКВО,.....22г.,....защо оправдаваш предишните "КРАДЦИ НА ПРЕХОДА"...?Къде ги прати народната любов,.....вечна опозиция!?

217

Анонимен

преди 12 години

САМО ГЕРБ ЩЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА НИ !