144

Анонимен

преди 12 години

vsi4ki politici prez poslednite 20 god sa vinovni,a tova 4e GERB Samo se opravdava s predishnoto pravitelstvo e mn tapo vse nqkoi drug im e viniven na tqh

143

нали!

преди 12 години

Тия дали знаят ,...колко е голяма НАРОДНАТА ЛЮБОВ към тях?На фона на народната мизерия ,политиците демонстрират ---ОХОЛЕН ЖИВОТ ,МНОГО ПОВЕЧЕ ПРЕЯЖДАТ!

142

eгати и Бг ...!

преди 12 години

Политик =*** ,еднакво лъжат и крадът ----22г.,...само ----КОНСУМИРАТ----!СИСТЕМАТА Е :''ХВАНИ ЕДИНИЯ ,УДАРИ ДРУГИЯ"......САМО В Бг!Алооооо,българи и турци .....работете за ТЯХ и техните любовници по-усъдно !

141

Анонимен

преди 12 години

Курумбашев да каже с какви пари направи ВЕЦ-а си и колко подкупи е дал ?

140

до 169

преди 12 години

и колко души от картечната рота на подпоручик Коста Йорданов са били в храма? ***, дори в време на война си има неща които не се правят, а ти явно още ги смяташ за част от славното минало на любимата ти партия. А случайно да си се загледал кои са идеолозите на социализма в България днес? Все крупни бизнесмени и капиталисти. Ама какво очакваш от партия, която си сменя името, но продължава да ходи на Бузлуджа. За 30те х-и избити след девти няма ли да кажеш нещо? И те ли са избивали ятачета?

139

:)

преди 12 години

Я къде е сега Доган, да прибере още 1.5 милиона от бюджета!

138

Кутев

преди 12 години

Я всеки депутат от БСП да извади по 500 лв. за пострадалите хора и да помогнем, хем на държавата, хем на пострадалите. Стига сме се дърлели. Пострадаха и членове на БСП и на ГЕРБ, но както виждате другари Бойко не дели хората в районите на наводненията. Да стягам партийните редици, май това ми остава.

137

потърпевщ

преди 12 години

Е като беше Емел Етемкакво направи? Още страдат хората от цар Калоян.И тя тогава се разхождаше с гумен костюм.Сега се е скрила на топличко и сладко, сладко си *** паричките от европроектите.

136

Отговор:

преди 12 години

All inclusive

135

ФЕН

преди 12 години

МНОГО СИ ПРАВ 169 ИСТИНАТА Е ТОЧНО ТАКАВА ЧЕРВЕНИТЕ *** ЗНАЯТ САМО ДА КРАДАТ

134

ФЕН

преди 12 години

ГОЛЯМА СИ ПОМИЯ КУТЕВ...ВИЖДА СЕ ОТ САМОЛЕТ...НЕ СТАВАЙ СМЕШЕН А СЕ СКРИЙ В НЯКОЯ ХРАЛУПА

133

Анонимен

преди 12 години

До 140При този атентат на църквата Св. Неделя загиват и десетки ветерани-герои от Балканската и св. войни, прославили България по бойните полета. Били са облечени с войнишките и офицерски си униформи, отрупани с ордени за храброст. Тези храбреци, велики български воини са имали незавидната участ да загинат в мирно време, в родината си България, след като са спечелили десетки кървави битки и са се разминавали на косъм със смъртта, участва ли са и в едно от най-великото сражение в историята ни при превземането само за няколко дни на непристъпната крепост Одрин, което след това с години се е изучавала в учебниците във военни школи по света за пример на боен маньовър и водене на атака. И накрая като отплата за героизма си, да намерят смъртта си при този варварски акт на престъпната ни комунистическа партия. Е как после да уважаваш тази партия. Ами избиването на над 30 000 българи при завземането на властта през 1944г. Ами терора над българите в Пиринския край, които не са искали да се пишат македонци, а са се писали българи и само заради това са ги биели и насила са ги карали да се пишат македонци! По големи родоотстъпници и *** от комунистите няма. Ето и сега, преименуваха са за една нощ на социалисти, ограбиха България до шушка, съсипаха тотално хубавата ни страна, бетонираха Черноморието и сега след всичките тия зулуми имат наглостта да плюят срещу най-българския премиер от времето на Стамболов до сега. Борисов се яви като един спасител за България, защото след ТройнО крадливата коалиция, когато се откраднаха милиарди и след това настъпи световната криза, ако не беше здравата десница на Борисов и бяха дошли пак другарите или някои от техните *** на власт, сега щяхме да сме в хиперинфлация. Спомням си как при Жан Видовото управление на БСП при заплата 4550 лева, можех да си купя само 1.5 кг. кашкавал, защото килото беше 3 000 лв. При Луканов, когато БСП обяви фалит на държавата, по магазините нямаше нищо празни рафтове, за хляб хората се редяха на километрични опашки, а за мляко отиваха към 4 часа сутрин за да успеят да си купят 2 кофички, толкова даваха на човек. Сутрин се виждаха запалени огньове пред супермаркетите в София, където хората се топлеха и чакаха да стане 8 часа за да отворят и да си купят мляко, защото имаха малки деца и нямаха друг избор освен да чакат от ланни зори! Е това е комунистеческото управление: кражби, кражби и пак кражби!

132

до 27

преди 12 години

Кой си построил нови къщи бе,работя с хора от Цар Калоян,хората един лев не са видяли от СМС-те които им пращахме.Единствено кмета си купи нов джип и близките еколо него прибараха по-нещо.Като само си минавал,а не си разговарял с хората не пиши глупости.

131

анонимен

преди 12 години

Що не се и...в г.....Какво направиха те за хората докато Емел Етем беше самото бедствие за държавата.

130

олинеза

преди 12 години

КУТЕВ!!!! Да ти изцвъкам малко майонезка върху вдигнатите веждички!

129

Един от електората

преди 12 години

А така, мед ми капе на душата като гледам ка тези набурват герб в миша дупка. Само така момчета, имате безрезервната ми подкрепа. По ваше време поне получавах социални помощи сега и това няма

128

Жоро-бг

преди 12 години

Тия *** като ги видя и ми се присира !!!!!

127

АЛФАСОПОЛ

преди 12 години

Абе след като в България ема толкова много социологически агенции,що поне една не се сети да направи едно проучване,дали има някой от нашите депутати който да не е милионер!И да го изтипосат публично,та да видим кой аджаба е тоя будала?

126

Dan

преди 12 години

Една от причините да не ги обичам наглите комунисти е именно тази все едно ,че не разбират разликата между СПУКАНА ЯЗОВИРНА СТЕНА/предвиждането на това е почти равносилно с предвиждането на земетресение/ , и ПРЕЛЕЛИ ЯЗОВИРИ И РЕКИ, готови са да изкарат човешката трагедия и да бъркат с пръст в раната само и само да се върнат на власт без никакви скрупули!!!

125

Анонимен

преди 12 години

до питащи за парите на МУТРЕСАТА!АЗ ЗНАМ ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ И ЗАЩО!То и цяла България ЗНАЕ!ПАРИТЕ СА ДАДЕНИ ОТ ЦК НА БКП -ЗАЩОТО Е СНАХА НА ЦК НА БКП и ДЪЩЕРЯ НА ДС!ДЕЦАТА И СА ВНУЦИ НА ЦК НА БКП И ДС!РАЗЛИКАТА Е МНОГО ТЪНКА-тя става любовница на никому неизвесто пожарникарче,УЖАС от снаха на ВЕЛИЧИЕ ЛЮБОВНИЦА НА ЛЕЙТЕНАНТЧЕ,че даже не е баш от МВР а пожарникарче/втора категория офицер от етусиасти без потекло,няма шанс и за ДС/ДЕЦАТА НА ЦВЕТЕЛИНКА НЕ СА ОТ БОЙКО техни са парите