15

.

преди 12 години

DO 12 : hahahahahah , не бях видял твоят коментар преди да напиша моя...дай да обменим още рецепти за приготвяне на ястия със свинска мас хахахха

14

стефан

преди 12 години

маста е много по-полезна от заводските канцерогени в лидл и кауфланд

13

.

преди 12 години

свинската мас върви на препечена филийка,така тя се разтопява,отгоре поръсваш с червен млян пипер....помня го още този вкус от едно време,скоро не съм ял,но бих :) хахахахах тая мас сигурно е по-добре от онова замразено 25 годишно месо,което го бяха намерили при нас преди време,не помня вече кога,но щеше да влезе на пазара....

12

do 7

преди 12 години

Ами да ти кажа прекрасна закуска става препечена филийка и докато е гореща да я намажеш със свинска мас... така се разтопява после поръсваш със сол и червен пипер и едно билково чайче като си направиш с медец и лимон и гледай к'во става.

11

Анонимен

преди 12 години

Aбе, ко сЪ прайте Ве, ***!зАБРАВИХТЕ БАБА ВИ И ДЯДО ВИ, като спяха на рогозките!

10

Anonymous

преди 12 години

Интересно какво ще кажат вегетарианците по въпроса.

9

Анонимен

преди 12 години

tva ima antikvarna stoinost

8

Анонимен

преди 12 години

Ще я подари на нашия виден унищожител на свинска мас върху филия - Боко Тиквуня от Банкя!

7

Темерут

преди 12 години

Е, защо пък не, процесът на консервиране и затваряне, щом е извършен качествено... Въпреки това, и консервите си имат срок на годност... Виж, това за свинската мас, не го разбирам. Абсолютно никога не съм я харесвал, и малко се стреснах, че и тя се е предлагала във вид на консерва, като хуманитарна помощ. Аз, ако мога да намеря някъде от старото русенско варено, от резервите на военните, е това вече е добро.

6

Възмутен

преди 12 години

Абе хора няма ли някой от младежкото БСП да каже нещо за ГЕРБ. Все ще има някаква връзка пусто да остане - без политически коментар нещо се губи смисъла на всяка статия... :)

5

Анонимен

преди 12 години

Браво на него!Аз щях да я изхвърля сигурно!

4

:)

преди 12 години

"хуманитарна помош"- редактора пак спи

3

Анонимен

преди 12 години

Абе имаме консерви с месо на по няколко години, може би 4-5 или повече, е все още стават за ядене. Явно срокът на консервираната храна е много по-дълъг отколкото може да си представим, но дали това няма да се отрази на здравето незнам. То всъщност и по магазините вече не остана качествена храна всичко е химия.

2

Анонимен

преди 12 години

Егоист, дай малко и на мен!/Б.Б./

1

t-rock

преди 12 години

Ми да им е вкусно...