23

анонимен

преди 12 години

За цялата тази трагедия са виновни тези, които в момента искат оставката на Цветанов. Те не оправиха нештата след предишните наводнения....нищо не правиха. Цветанов е прав и за сьдебната ни система. Потьрпевша сьм и виждам как не работи....паботи, но сьс много пари. Не може Борисов да е навсякьде и да оправи дьпжавата, от която само се крадеше.

22

шокиращо-дали?

преди 12 години

С огромна доза увереност твърдя,че собствеността на язовира е известна, но не е удобна! В показаното по телевизиите писмо на бившият Обл. управител от ГЕРБ, ясно се четеше, че с акт за държавна собственост, даже се вида и номера на акта, язовирът е предоставен за управление на МО!!! Самият Министър А.Ангелов не поиска да отговори дали е този акт е факт, а с типичното оправдадетлно многословие ни заля с въпросите си. Кой е строил този язовир, кой стопанисва въпросните 28 дка и т.н.

21

до 20

преди 12 години

Нали си отгледахте ---крал Кирил Рашков ,....изберете си него за Премиер ,ама той иска да е цар /Президент/!

20

ДО 20

преди 12 години

А 20г .,..."ВЪОБЩЕ"---нямаше ПРОДАЖНО И НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ ---справка,... докладите на ЕС за Бг ....!

19

...?

преди 12 години

Факт е ,че електоратът на БСП е най-образован,но няма файда и от това ,...доказа се ----20г.прехода .....далавери ,далавери ----с ДПС,с НДСВ,с *** ,с олигарси/Р.Овчъ,Р.Петков/,с мутри ,съветници /Сумисти,Релета и мн. други/.....*** ДО ШИЯ !

18

osata

преди 12 години

Шокиращо е - да не се знае чия собственост е язовира! За една такава справка биха били достатъчни няколко минути! Още по-зле е, ако се знае, но се прикрива, т.е. има служители, които укриват престъпници, причинили смърт на повече от 1 лице! Защото зад всяко министерство, комитет, организация или кметство стоят хора, които би трябвало да отговарят със своите действия или бездействия. И да бъдат осъдени виновните, причинили тази с огромни последствия беда.

17

вън

преди 12 години

Продажното и некадърно управление на *** е опасно за България-това е най-*** и неграмотно правителство!!!!

16

Кирилов

преди 12 години

Ако коментарите са представителна извадка, то сайтът се чете от 90-95% комунисти. Ба мааму!!! Изостанала работа...

15

лъжливи обещания

преди 12 години

Ние не можем да решаваме проблеми, но ще ви сервираме безбройни гнили оправдания и лъжливи обещания. Гарантирано от ЕТ "герб"!

14

(((

преди 12 години

брееее -как така 53 въздържал се? това означава че на тия 53 не им пука....-брех кви джедаи -е...ти мършите..

13

АЗЕ И ТИЗЕ

преди 12 години

Опозицията и за ОПОЗИЦИЯ не става ,само за ---къра ,...с мотиката и лопатата !

12

трагедията на хората

преди 12 години

Другарю член на БКП Цветанов, трябва да имаш много перверзно мислене, за да използваш трагедията на хората от залетите от водата села, за политически цели и за да те дават по казионните кабеларки!

11

Анонимен

преди 12 години

Жалки червенотиквеничета, използват трагедията на хората за да печелят гласове.

10

спонсор на МВР

преди 12 години

Цецо: Мен не ме интересуват наводненията и парламенто! Мен ме интересуват апартаментите!

9

Анонимен

преди 12 години

Цеци, още ли си на мнение, че кмета на харманли е виновен за трагедията сполетяла с. Бисер?

8

насилие срещу нацият

преди 12 години

Цецо Апартаменто е олицетворението на политически мотивираното насилие на режима на пожарникаря срещу нацията!

7

танкист

преди 12 години

много чистичък бе , тоя цецу да не е одил на крос с веско милиционеру, сега без майтап , навремето имаше едно анимационно вътре се подвизаваше едно рисувано лапе с нахлюпена шапка, провиснали ръкави и крачоли дето се му течеше ***- е цецо е едно към едно съшия ***, похвално , че помагат на хората ама да не се подмята там кат изпразнени ***, поломината министерски съвет шото никва не я вършата освен да трупат рейтинг, те не , че могат и да я свършат , бойко е самодостатъчен за реклама .

6

Kutev

преди 12 години

Na rabota,drugari,che Parvanov se zavrasta.

5

ПЕНЕ

преди 12 години

Може би , Цецко Шлиферът е зает , да чете ПОРЕДНИЯТ НЕГАТИВЕН ДОКЛАД ОТ БРЮКСЕЛ !Защото там се говори само за неща свързани с него като : 1. Слаба и недостатъчна борба с корупция и престъпност . 2. Постоянни препирни със Съдът , което дава "лоши сигнали" . Липса на дори един осъден Бос ! Постоянна корупция ! ! !С това може би е зает Цецко днес !? А и за какво да ходи в Парламентът - него те го направиха отдавна за посмешище ! ! !

4

yf

преди 12 години

защо 53 са въздържали, какво правят тогава в парламента? нали е бедствено положение и трябва да се вземат спешни мерки в такива ситуации.