23

Анонимен

преди 12 години

Нещо да не бъркате цифрата-та ако проблемните са 150 000 да спират веднага строителството на магистрали и спещно да започват затвори!Та тази нация съвсем оскотя!Всичко що е годно да възприема отова навън ,у нас остава само *** и полуграмотните годни за слугински дейности.Ужаснои е като видиш кафенета през деня пълни с млади хора ,които нито учат нито работят.Или същите в скъпи коли-гледка невъзможна на Запад.Боже пази България,от комунистите не я опази,но понр младите спаси!

22

Да бе

преди 12 години

Тия "проблемните" да ги хванат да вземат една метла и да метат още отрано. Да почистат всички фасове, ***, кучешки ***, да разрушат кучешките колиби край блоковете и т.н. Хич не им трябва да учат алгебра, това не е за тях.

21

Анонимен

преди 12 години

Горките учители, които ще водят тия класове.. Това е все едно да интегрираш ***, демек нищо няма да стане.

20

YЪЪЪ

преди 12 години

А ако отсъстват и от тези часове - кво правим?Ша измислим програма да ги привикваме и през лятната ваканция?. А ако и тогава не дойдат кво?

19

п

преди 12 години

Проекта е поредното безумие на министерството.Родитените не искат да се грижат за децата си и се стремят да прехвърлят всички отговорности на учителите.Никой не си дава сметка дали на практика ще се получи нещо.Просто някой добре ще усвои паричките на данъкоплатците отпуснати по проекта.Резултата обаче ще е една голяма НУЛАААААА.

18

ТОВА Е ДОБРЕ

преди 12 години

Не разбирам почвата на този вечен негативизъм. Все разбирачи - всеки плюе, но никои не предлага алтернатива. Какво? Има програма, нека си върви - по-добре така, отколкото децата да се олигофренчат пред компютъра. Ако някои има добри идеи, нека ги сподели. Аз одобрявам.

17

до 19

преди 12 години

Поста ти си противоречи със статията. Целта била : "към намаляване на престоя на децата в интернет и социалните мрежи." Как тогава ще изочават компютърен дизаин и мултимедия? Това отново ги връзва през компютъра. Има дав варианта : 1 . Статията е невярна ! 2 . Ти се опитваш да защитиш проекта ,но се получава " вместо изписване на вежди , вадене на очи".

16

Бултрас

преди 12 години

Поредната тъпотия.Проблемните деца не ходят на училище в делничните дни,а вие ще ги ангажирате в почивните.Те крадат,вие ще ги учите на шопинг,мода.Ядат каквото откраднат или намерят вие ги учете на здравословно хранене.Пълен абсурд.Отделно ще ангажирате обучаеми.Представете си 20 проблемни деца на едно място,събрани от кол и въже.

15

даскал

преди 12 години

Не е само за калпазаните - има и "кръжоци" по полезна и приложна математика, театрални студия, компютърен дизайн и мултимедия, където освен калпазани има включени и много стойностни и можещи деца. Проекта дава възможност за допълнителна работа с талантливи деца, освен с калпазани.

14

М

преди 12 години

"Уроци по шопинг" - това уроци как да бъдем по-добри шопи ли са?

13

osata

преди 12 години

Как могат да бъдат сътворени такива глупости от откровено некадърни хора? Не мога да повярвам - да привлечеш интереса на проблемните ученици със шопинг /а защо е наречено ШОПИНГ, като българската дума е ПАЗАРУВАНЕ!?/ и МОДА? Това ли ще бъде смисъла на живота на подрастващите?!От друга страна, къде са родителите на тези деца? В почивните дни трябва да се образоват родителите как да възпитават и да се грижат за децата си!Отново ще се усвоят едни пари за поредното безумие.

12

Читател

преди 12 години

Ами даскалите що не вземат да им мият и дупетата, че белким най-после мирясат ония от министерството, дето сигурно не са виждали малък *** на живо!?

11

дисцип

преди 12 години

Аре стига глупости измисляхте бе. С парите по тези програми постройте заведения от типа "Бойчиновци". И затвори също. И в затвора да има задължителна трудова повинност. На полето да копат на норма. И който не работи няма да яде и това е. Толкова ли е сложно немога да резбера?

10

wtf

преди 12 години

С уроци по шопинг, мода и здравословно храненеТва няква шега ли е? Честно, който го е измислил това, не само не искам да му плащам заплата от моите данъци, ами и да ми върне парите със задна дата, не може да има такива *** на държавна работа

9

Анонимен

преди 12 години

Хаха, на какво ще ги учат, да берат безопасно жица под напрежение ли:)

8

Хехе

преди 12 години

Не виждам начин при положение ,че заниманията са през почивните дни и ваканциите , да накарат децата да отидат в такъв час! Кой ще плаща на хората ,които ще ги занимават и колко? За ваканциите това значи че ще намалите отпуските на учителите... Е те направо ще прегърнат идеята ви :D :D :D

7

22г.

преди 12 години

еи какво нормално общуване ще се получи като струпаш 16 побоиника в 1 стая :Д ама така ще си общуват че чак зъби ще хвърчат

6

Леле

преди 12 години

Ама стига вече тъпизми де!!!! Това даже за мен е престъпление! Да учиш децата на шопинг?!!!! Вие Г-н А. Александров *** ли сте???? Или да! Всички извънкласни дености им видяхте сметката и сега ще занимавате деца с извънкласни глупости! Къде отидоха например разходките в парка с класа? Доближаването с природата и опазването и? Курс по фотография да кажем или състезания за най- красиво клипче? Има толкова много неща ,които децата хем да научат ,хем да не си губят времето! Но нали пари усвоявате

5

posetitel

преди 12 години

така написано,150 000 проблемни ученици,ме кара да се замисля колко са безпроблемните и има ли изобщо такива! нещо съмнително в информацията от министерството...

4

///

преди 12 години

Нещо не разбрах, уроци по ШОПИНГ !!!!