52

Жоро-бг

преди 12 години

Барби *** такъв не те искаме стой си на резервната скамейка на мафаюнайтед !

51

Анонимен

преди 12 години

МНого харесвам Бербатов и го подкрепям за всичко... само ми е тегаво, че ще се върна баш докато тая *** ни е треньор.

50

Мишо

преди 12 години

аа, НЕ!! Когато трябваше те нямаше, сега изведнъж: искам обратно. Искаш, но НЯМА. :-) Играй си в МЮ и не ни занимавай повече. :-)

49

-||-||

преди 12 години

поради що се срамиш да се наречеш Българин ?

48

Пепе-Реал М

преди 12 години

Един трофей липсва на Ман Юн и той е Купа Интертото.

47

Гошо Тъпото

преди 12 години

Нека да играе...момчето,в него има още много...хляб.

46

ТАЙСЪН

преди 12 години

СПОРЕД МЕН ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ СЪРА ДА ПРЕЦАКА БЕРБАТОВ Е ЧЕ СЕ ОТКАЗА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ. НА СЪРА МУ СТАНА ЯСНО ЩО ЗА ПОРОДА Е БЕРБАТОВ. ОТ ТАМ ТРЪГНА НЕГОВОТО ПАДЕНИЕ. И ДРУГАТА Е ЧЕ СЕ Е ОСМЕЛИЛ ДА ДЪРЖИ ТОН НА СЪРА. ЯВНО НЕ Е ЗНАЕЛ ЧЕ В АНГЛИЯ НЯМА ЗВЕЗДИ.

45

Анонимен

преди 12 години

нали ще прави трансвер, трябва да порита някъде

44

гацо

преди 12 години

край,единият ще провали Литекс,другия ,националния отбор.

43

Elena

преди 12 години

BERBATOV, NE SE VRASTAI! STE PONESESH POVECHE NEGATIVI, OTKOLKOTO MOJESH DA SI PREDSTAVISH!!! BALGARIA NE TE ZASLUJAVA-UBEDENA SAM!!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 12 години

Нали избяга сега ние не те искаме. Сър Алекс те държи на резервната скамейка и дойде сега да се поразтъпчеш тука ли да ти се вдигне егото. Защото вече заляза.

41

До 54

преди 12 години

Що да е нищожество човека бре,като казва истината,да не те боли за СУПАТА?

40

Анонимен

преди 12 години

Ехххх колко го молеха,що четки му се правиха,само кавали не са му правили само и само да се върне милия да играе за България,ама той беше с високо вдигната глава,но сега се е осрал нещо,играе му се пък не го пускат там,стои си на пейчицата....................За тези които ще ми дадат минуса да кажа: Уважавал съм го много преди,наистина е голям футболист,но някак си ми стана антипатичен когато се започна моленето а той се подсмихваше и не му дремеше когато националния имаше нужда от него !

39

Путин

преди 12 години

Незнам за барбуков обаче ако бяха закотвили на пейката Ицо, оня дъртак какви псувни щеше да изядебедна ви е фантазията

38

ми

преди 12 години

"мегазвездата" и "националната гарнитура" - само тези "бисери" са достатъчни!

37

saki

преди 12 години

Голмайстора във англйското първенство се моли на едномъдия който е с запорирани банкови сметки и некоректен длъжник към банка за над 1млн. Е това е България страна на безумието и хаоса. Един *** до ушите и фалирал *** стана национален треньор и се куми дали да включи в национала играч на МЮ.Все едно български смотан режисьор да се чуди дали си струва да включи в нискобюджетния си сериал актьор като Ал Пачино.

36

Кольо

преди 12 години

Ще е грешка. От игрова гл. т. националът е 3 дивизии под Юнайтед.Другата гл.т. е "гордостта да носиш БГ фланелка" и ала бала. Е не знам каква гордост е да носиш националната фланелка, при условие, че на стадиона има 1000 души. Половината викат КЗЛ, а другата - незнам си какво за ЦСКА. Останалите 8 млн. пцуят пред ТВ-то

35

varg

преди 12 години

Да отива да играе в пенсионерския клуб табла за 10 стотинки залагане на една игра i където много *** по цял ден *** майката си е*ало.

34

Анонимен

преди 12 години

Идеми -дойдеми..........това ако е национален отбор

33

uzunski

преди 12 години

Бербатов , огромната ти грешка ще бъде ако се върнеш обратно в блатото ! Не чуваш ли по долу , само жаби крякат ! Да не си посмял да се връщаш , там няма признание !