57

Анонимен

преди 12 години

Постройте нещо както трябва, *** нещастни! Добре че не строите самолети, че досега да сте затрили хиляди хора, *** некадърниците ви ***

56

...

преди 12 години

"аеропорта" Я' отдека да знам ко' е тва ва'?!Я' у' България ли съм или ?!*** драскачи!

55

4567

преди 12 години

В България всичко е трагедия!Бай Тошо навремето казваше:другари и другарки ние сме номер 1:)))

54

До 53

преди 12 години

Прав си Колю Фичето.Не само,че мостовете и сградите стоят,но и един новоизбран кмет на Габрово вдигна само прах,когато се опита да взриви негов мост.А е имало големи снегове тогава.

53

Анонимен

преди 12 години

Сградата бе строена ударно само за 4 месеца и бе открита дни преди последните парламентарни избори от бившия премиер Сергей Станишев.-Ясно защо е била открика незавършена сградата!

52

123

преди 12 години

В духа на комунистите е да откриват всичко предсрочно. Всичко е прах в очите на хората, а специално за тоя терминал Серго си мислеше, че народа щеше да му повярва в навечерието на изборите. Всяко, повтарям всяко управление начело с БСП/ДПС има катастрофални за България последици и то в дългосрочен план. То не са терминали, язовири, и всякакви други "нови" или "ремонтирани" постройки от обръчите фирми!

51

Анонимен

преди 12 години

Вие от сгради от типа на оранжерии какво очаквате ?Никога не съм ги харесвал прекалено скъпи и нежни.

50

Анонимен

преди 12 години

Вие неграмотни ли сте,не четете ли?Терминалът е открит от СерГЕЙ СтаниШЕ"Ф" предизборно,следкато е строен "УДАРНО",по СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ, за 4 месеца.Какво общо има сегашното правителство с тази работа?Междудругото някой може ли да ни информира къде е Емел Етем в момента?Тя и ДПС колко години цоцаха парите за Бедствия и аварии,колко язовира обезопасиха и колко диги ремонтираха?

49

Анонимен

преди 12 години

Не забравяйте, че и летището и хилядите къщи по селата са строени по комунистическо, т.е. без всякакъв контрол

48

:)

преди 12 години

Този изпълнител е от "Нашите фирми" сигурно и надежно строителство с гаранция и за куп пари - Държавни разбира се :)))

47

Анонимен

преди 12 години

Абе Позитански *** не можете ли да четете? На дебилната ви пропаганда може да се върже само някой пълен *** при положение, че в статията ясно си пише как Гейчо и ко. са имали гениалната идея за четири месеца да построят летище тамън за изборите. Имате бъдеще обаче, колкото по-*** хора - толкова повече симпатизанти на БСП.

46

анонимен

преди 12 години

майстор Кольо Фичето ви гледа от горе . неговия мост си стои и не е мръднал. а е само от камъни и хоросан. крадат като за последно и после викат - олеле

45

анонимен

преди 12 години

ами като в бетона вместо цимент има креда, както искате ни арматура, ни бетон.

44

до 45

преди 12 години

Прав си, но след като самия Борисов е *** и комунистическо чедо (както и хунтата му ГЕРБ), изразът 'на власт след комунистическите чуми' би имал смисъл след тяхното управление, стига да управляват свестни хора, без комуняшко-милиционерска обремененост. Но кои да са тези?

43

Анонимен

преди 12 години

кога ще закриват държавата

42

Анонимен

преди 12 години

Летище София е същата работа, новата част беше прокапала и плочките бяха започнали да падат шест месеца след откриването.

41

Анонимен

преди 12 години

До 26Държавата се разпада заради крадливостта на тъй наречените "политици"! Не от снега и водата. Всички без изключение за последните 23 години! И комуназите и боковците, и всички останали грабители на съвременна България. Айде лепкайте сега минуси, колкото ви душа иска.

40

Schweizer

преди 12 години

Ние българите сами сме си виновни. Щом позволяваме на комунисти да ни управляват ще тънем вечно в мизерия и корупцуя. На комуниста му дай демоагогия и тероризъм, да си скита по горите, да напада беззащитни, да ги обевява за враг на народа, да граби, да пали, да изнасилва, да разстрелва, да взрувява храмове пълни със стотици невинни. Който и да дойдеше на власт след комунистическите чуми, поне 20 години ще сърба попарата надробена от тях.Борисво трябва наистина да има железни нерви...

39

Анонимен

преди 12 години

Е как може сега такава работа!... Докато Бойко Борисов се мъчи човека.. Строи магистрали, мостове, виадукти, пречиствателни станции... с парите си, от джоба.. за вас!!!... И някаква си козирка да му подронва авторитета!..

38

wiktor

преди 12 години

И какво излиза сега, хората от гр. Пловдив са работили и съответно плащали данъци няколко години, за да имат ремонтирано и хубаво летище, накрая малко сняг и всичко на вятъра. Затова уважаеми съотечественици от Пловдив накажете виновниците за този гаф на следващите избори.