32

до 13

преди 12 години

А защо не залее такива *** като теб?!

31

-

преди 12 години

Armageddon has begun! :)

30

Българка

преди 12 години

Последния и настоящия кмет, или областен управител в затвора...

29

coko

преди 12 години

ami go6o ti naistina si tap

28

Гошо Тъпото

преди 12 години

Има бъдеще България и това го виждам в очите на изстрадалите от безхаберието...хора.Заради тях,всичко що е здраво и способно,трябва да се мобилизира и да преосмисли бъдещето на държавата.Порочният модел,на безотговорните власти трябва да бъде пресечен.Цели две и половина години,власта на ГЕРБ не намери време да преброи язовирите и да вземе спешни мерки за тяхното обезопасяване.А иначе БОРКОР и СПЕЦсъда със стотици статисти в тях ги създадоха;чиновници един куп,само работа няма кой да...върши.

27

до 24

преди 12 години

хубаво е , че като си *** , си го признаваш , щото *** и баща ти не са се осъзнали че и те са прости и са те направили , такива като теб , освен да плювате друго научили ли сте в живота , мамк. ви ***, говори за себе си , за *** , за баща ти , че сте прости , не класифицирай целия народ , да те е.а и в *** , дори да си в САЩ , какво правиш там , миеш чиниите в ресторант , работиш в строителството или си тираджия и си въобразяваш че си покорил света ли.

26

аз

преди 12 години

до 24 с изказването си "набарала от някъде 2 риби аванта и ги носи "- ***, не ги е набрала а са взети от наводнената и спалня, дотекли от язовира! Ей, .........

25

до 14

преди 12 години

Като залее Пловдив, другата седмица ще разберем.

24

jitan

преди 12 години

Голямото давене ще започне след 20-тина дни,когато почне топенето на тоя сняг.Просто не ми се мисли в тази си безпомощност какво ще прави държавата когато всяко поточе ще се превърне в стихия,от всеки склон ще се търкалят скали и гробищата ще отеснеят ....но със сигурност Лукойл ще повиши още цените,енергото тока,ВиК водата,а оня мазник от ДКВЕР-то ще обяснява колко е необходимо това баш в тоя момент...

23

пустинник

преди 12 години

За да се стигне до тук много хора не са си свършили работата. Тяхната безотговорност коства животи, и това е навсякъде в Републиката. Симулира се дейност, после се плаща с кръв, накрая виновници и наказани - НЯМА! До кога така... ? Институциите служат на нас, крайно време е да си търсим правата по улиците. При първия удобен повод изразете мнението си!

22

ххаха

преди 12 години

плюсове.Извинявам се

21

Анонимен

преди 12 години

какво да ви кажа. преди години имаше същите наводнения и историята показва как държавата се грижи за пострадалите - 300/500 лв, няколко тухли, няколко цигли и това е. тъпите медии се налапват с трагедия (трагедията винаги е печеливша история) за една седмица, после всичко се забравя. и през ум не ми минава, че това наводнение ще се случи нещо различно.

20

До №15 от №1

преди 12 години

Това,което написа 1 е една жестока ирония,ама кой да си напъне мозъка да схване. Повръщай,така е по-лесно.Следващия път като се случи,защото това се случва за пореден път,отново ще повръщаш.И ще си много издигнат в собствените си очи,че си реагирал правилно.

19

xaxa

преди 12 години

Оптимистите виждали на гробищата плусове!Наистина много кофти за засегнатите, още повече за опечелените.Никак не ми приятно наистина това което се случва, още по - малко ме вълнува кои евиновен и т.н. все неща който се въртят в пуб. пространство.Сега някой ще кажат, е добре де ама какво положителното.Ами зная много райно който са преживели катострофални катаклизъми, а след тях бизнеса и инфраструктурата е изградена на ново и икономиката е в подобен.Просто държавата трябва да се организира!

18

Анонимен

преди 12 години

София да удари и да потопи, там има много *** особено около Народното събрание и министерски съвет.

17

До №16

преди 12 години

Никак не са неуместни изказванията за мутри и политици защото те са причината за всичко това - политиците,които срещу рушвети раздадоха язовирите на мутрите.И мутрите,които не източват язовирите за да не спадне водата и да им изгине рибата.Колко пъто се случва вече това - всяка зима. И все да си мълчим и да не засягаме мутрите и политиците,че било неуместно. Ти да не би нещо гузен негонен,а?

16

аз

преди 12 години

Разплаках се като гледам снимките. Моля Ви мили хора, престанете да пишете глупости, светът ни е съпричастен а тук ме е срам да ви чета! Замълчете и отдайте почит на трагично загиналите :(((((

15

Един от многото

преди 12 години

Стига с тези глупости за политици и мутри! Истината е една загинали са хора и много други са загубили своя дом! Всяко друго изказване за бунтове, мутри и риби е неуместно и неуважително към пострадалите. Престанете с тези олигофренски изказвания!!!

14

Анонимен

преди 12 години

Това са бабите и дядовците ви , благодарение на които сте и вие на този свят, мизерни ***, които не уважавате самите себе си , а какво остава за чуждото нещастие. Повръща ми се от такива прошляци като номер 1.

13

Анонимен

преди 12 години

Всичко това се случва на наистина отрудените и изстрадалите хора, по малките села и градове.Защо не помля малко Бояна или някой мутренски квартал.Няма справедливост!Дано Господ да им помогне на хората.