19

Ибн Булгар

преди 12 години

Който има желание да види и другата страна на нещата просто да напише SANA в Гугъл и да чете и гледа какво всъщност става в Сирия !

18

сектор Кабул

преди 12 години

до 17. Не сме го забравили, и няма да го забравим. Една показателна подробност от американските бомбардировки 43-44 г.- над Софигя са изсипани наред с конвенционалните бомби и така наречените бомби- играчки. Наглед играчка, която избухва в мига, когато някое дете я намира. Резултатът- няколко десетки осакатени за цял живот български деца. Ето как и срещу кого воюва Америка. Нейната основна военна мишена за унищожение е бъдещето на "непослушната" нация. Е кой нормален българин може да обича USA?

17

Анонимен

преди 12 години

По-добре заедно с Русия,но да имаме футбол,да имаме спортни легенди,да се чува нашия химн,да имаме наши фабрики вместо гръцки,да расте населението ни,вместо да пада,да имаме наша промишленост,да изнасяме,а не само да внасяме чужди ***.По-добре всичко това,отколкото демоНкрацията на Хаамериканците,да си пробутват демокрациите,шистовия газ и гей парадите другате американските лайн*ри.Сега Хитлери тръгнала и *** да ми защитава,*** такава.Евала на Русия,Сирия сами да решават съдбата си.

16

Анонимен

преди 12 години

Добре,че са Русия и Китай,да има равенство.Иначе щяха да си бомбардират където искат американците.Веднъж бомбардираха България,по-точно София.Историята помни.Не го забравяйте българи.

15

Килъри Клинтън

преди 12 години

Тея танкове от снимката може да ги видите утре у нас да защитават ромите,защото според Хилъри у нас има тревожно АНТИРОМСКО НАСИЛИЕ.

14

Утре може и у нас

преди 12 години

Трябва хората по света да покажат,че не искат такива "демокрации".Защото утре може и нас да демократизират.След като Хитлери Клинтън каза,като беше у нас вчера била на среща с неправителствени РОМСКИ организации."талантът трябва да се развива" това каза тя,приемайте го като "възможноста за "демокрация" трябва да се използва".Обезпокоена била американската усойница да види АНТИРОМСКО НАСИЛИЕ.Това го има документирано,казано от нея вчера като беше у нас.

13

сектор Кабул

преди 12 години

Недопустима реакция за страна, която владееше втората по размер колониална империя след британската, и която осъществи поредица от кланета над местното население в земи, които никога не са били френски и никога няма да бъдат френски. Отделен е въпросът как се съблюдават правата на етническите германци в незаконно окупираните немски територии- Елзас и Лотарингия.

12

американски лайн*ри

преди 12 години

Всичко е заради американските лайн*ри и тяхната демокрация,която сеят навсякъде.Бутат си гагите където не им е работа,а след тях мъртви тела навсякъде.

11

Диктатор

преди 12 години

Този французин е абсолютен ***. И в природата има центростремителни сили и ако не бяха те, нямаше да го има и Слънцето!!!

10

американски лайн*ри

преди 12 години

Всичките кръвопролития са заради щатите.Хамериканците плащат на опозицията за да създават напрежение,като по поръчка точно когато в ООН трябва да гласуват за "мирни мисии" в Сирия се появяват "лошите" които убиват добрите мирни граждани,но всъщност всички убийства са провокирани от САЩ.Въобще не им е работа да се бъркат в чуждите държави,никой не им иска "демокрацията".Утре може и у нас да платят на *** да излизат на протести и какво? Да дадем държавата ни на *** ли? Американски лайн*ри

9

Апис

преди 12 години

Франция как точно ще противодейства на Русия и Китай? С френските танкове дето има една предавка за напред и три за на назад? Или с армията дето се би в Индокитай? Некадърници жабари с големи усти ставащи за...

8

Анонимен

преди 12 години

Понеже генерал и му се иска просто да се бие човека, война да има , не го винете :Д и Го е яд сега, че са му спрели тази възможност да нападне някой държавица.

7

Анонимен

преди 12 години

Никво кранче, достатъчно е руснаците да забранят вноса на сирене и вино и франсетата след 2 часа ще правят *** на Путин:)))

6

Анонимен

преди 12 години

На франсетата много им се иска да има нова агресия, нова Либия.Защо не мислят за православните, нали и там ще дойде шериата и ще започнат гонения, както в Египет.Саркози се доказа, като американска ***.

5

Миризми

преди 12 години

Русия и Китай имат доста големи "***" за да усетят шут от французи. Защо е необходимо франсетата да се правят на по-католици от папата? Разрушаването на Сирия ще затвори южната сунитска дъга на ислямизма. Мирише ми, чед зад цялата тази бъркотия стои дългата ръка на Ердоган.

4

Alek0

преди 12 години

Френски войник? Е те такова животно?!?!?!?

3

Анонимен

преди 12 години

Руснаците бързо ще 'охладят' тези горещи поличически изблици с едно завъртане на кранчето на газта...Международното право е правото на силния - както го гледаме непрекъснато последните десителития .Пък каво им пречи на 'войните за мир' - те САЩ без резолюция на ООН нападнаха Ирак, просто и предтекст не им трябва вече!

2

Анонимен

преди 12 години

хахахахах Франсетата критикуват Велика Русия и Китай.

1

Анонимен

преди 12 години

Френския министър май е забравил как Наполеон яде шутове от подмосковието та чак до Франция:)))