89

Истината

преди 12 години

Значи 25 000 хилади са "шествие" а 100 000 са тълпа?Не се ли усеща този писач-*** за какво става въпрос?

88

Неразбрал

преди 12 години

Митинг срещу Путин - 20000 душиМитинг в подкрепа на Путин - 100000 души.Познайте от три пъти кого ще изберат руснаците за президент през март.

87

До 88

преди 12 години

При соцмизерията имах работа и хладилникът ми беше пълен.При твоята демокрация - празен хладилник и безработица.Твоята свобода ми дойде до к..ра. Кога ли най-накрая пак ще стана като при соца?Сигурно като умре и последния *** и последния гробар.

86

Българин

преди 12 години

"Шествие на опозицията" и "Контрамитинг в подкрепа на Путин събра 100 хилядна тълпа" Ако това е безпристрастна журналистика то аз съм космонавт.Защо се "хвърляте" като "куцо пиле на домат" ?Намерете си мястото!

85

a

преди 12 години

Всичко е решено. Путин пак ще е президент, което за Русия е сравнително най-добрият вариант. Тези митинги на опозицията в голямата си част се контролират и манипулират от властта, като целта е да се каже, че в Русия президетските избори ще бъдат реални, а не формални.

84

читател

преди 12 години

Глупаците винаги са били повече....именно на тях разчита Путин

83

Путинка)))

преди 12 години

Отдавна не влизах в този сайт и само се уверих че съм права,тук работа нямам, защото лъжи и плювни не са моите приоритети,живота е толкова хубав, че да го хабя на празни приказки няма смисъл,доста ми е ценно моето прекрасно време отделено ми е от вселената, стойте далеч хора от негативи и злобни мозъци за да бъдете здрави и щастливи))) На всички пожелавам прекрасен ден и повече положителни емоции)))

82

до 88

преди 12 години

Значи и за омраза към опонентите на Путин, че и те са свързани с правоприемника на СССР - РФ като негови граждани :)

81

Атанас

преди 12 години

Като видя или чуя "антикомунист" в България искрено се развеселявям! Започвам да мисля, че има Снежен човек и Неси. Абе, къде бяхте, по-точно татьовците ви, по време на немските вълнения? На Унгария 1956-та? На Чехословакия 1968-***? На "солидарност" в Полша? Едно добитче щеше да се пали пред Партийния дом като Ян Плаха. Е, не се запали! Викахте "БКП! КПСС! Братска дружба!" Това сте, за нищо не ставате!

80

Данчо

преди 12 години

Погледнете си празното канче!Не плюйте в това,в което сте кусали!Тълта са неозъзнати ***,търпящи 22години!Това е НАРОД!Вичко си идва на място,русофоби!

79

за 86

преди 12 години

А соц. мизерията и диктатурата докарана ни от окупаторът Сталин доведе до омразата ни към СССР- вечна му памят де и вечна слава на САЩ ,че го затриха :)

78

Кой ли лъже

преди 12 години

''....Около 8 хиляди души излязоха на опозиционна демонстрация, а 15 хиляди души се присъединиха към демонстрация в Западна Москва в подкрепа на Путин. Демонстрациите продължават....'

77

до 83

преди 12 години

Съответните робства са достатъчно основание за омраза към Гърция и Турция, руините, в които беше превърната София 1944 достатъчно основание за омраза към Великобритания и САЩ, мизерията към която беше обърната България чрез износ на повечето и продукти за Вермахта към Германия и т.н.

76

Анонимен

преди 12 години

Синьото гориво в евро е най-евтино в Румъния, Естония, Латвия и Великобритания - между 7,70 и 11,70 евро за гигаджаул.Българската цена е 23,43 лв., или 11,98 евро.Тя е по-висока и от тази за държавите-кандидатки за членство в ЕС, като Турция и Хърватия, където цената е съответно 9,31 и 10,54 евро за гигаджаул.Гарантирано от БСП!

75

Анонимен

преди 12 години

8145 години съветско робство са достатъчно основание за омраза към Русия/СССР.

74

Янко

преди 12 години

Значи едното е "шествие", а другото "тълпа"? Е, лъсна ли ви ..., ***!!!!!!

73

Ф-1

преди 12 години

*** били американците?Да,наистина са ***,защото 42-45 год. наляха милиарди долари,оръжие,провизии и техника за да спасат империята на злото.Ако не беше Америка, Русия щеше да е сега ИЗТОЧНАТА НЕМСКА ПРОВИНЦИЯ.

72

Европчанин

преди 12 години

Като плюят Путин е за демокртатизация, парава на човека и свобода, като го подкрепят било "само като вожда в бившите соцстрани" Брей-брей-брей-брей :)

71

ф-1

преди 12 години

На всички комунисти презимето Ви е ШЕЙТАНОВИ!-Ващият създател не е Исус.Вие само като чуете Америка,и започва да ви се отделя слюнка.Плюете американците защото били капиталисти,а по-голям капиталист от Путин НЯМА!

70

Анонимен

преди 12 години

Това го има само в Русия и го имаше в бившите соц страни. Манифестации в подкрепа на Горещо Любимия Вожд :))) Цирк !