17

милото

преди 12 години

Ако онази *** - жена му, си беше мълчала можеше да се потулят нещата. Ама *** парче реши да се прави на интересна, и предизвика интереса и недоволството на хората с наглостта си.

16

Анонимен

преди 12 години

ся ще го хващат и ще го пускат докато не си плати на всички инстанции. 15 мильона евра са тва, беее!!!

15

До к.8

преди 12 години

Кленовски не разиграва Интерпол. Италианските власти и Интеропол са разигравани от съдиите на СГС, конкретно от съдия Мирослава Тодорова. При получаване на Европейска заповед за арест ЕЗА , бг съдът трябва да реши ще изпрати ли търсения за престъпления в Италия Кл. или базирайки се на основателни доводи, ще откаже екстрадицята му. Конкретно в БГ съдиите предпочитат да бавят търсения от европейска страна престъпник, да го арестуват, докато премине срокът на действие на заповедта, както и употреба на др.методи за шиканиране на ЕЗА. Пример: същата тази съдийка и искането на гръцките власти за екстрадиране в Гърция на Маникатов.

14

ВИНКЕЛ

преди 12 години

Веднага в мините да копа *** тоз *** а вечер крем за петички на дупето и *** масаж от надарени роми.

13

милото

преди 12 години

Споко, Ваня Стоева ще изкара пак

12

До к.8

преди 12 години

Кленовски не разиграва Европол. Италианските власти и Европол са разигравани от съдиите на СГС, конкретно от съдия Мирослава Тодорова. При получаване на Европейска заповед за арест ЕЗА , бг съдът трябва да реши ще изпрати ли търсения за престъпления в Италия Кл. или базирайки се на основателни доводи, ще откаже екстрадицята му. Конкретно в БГ съдиите предпочитат да бавят търсения от европейска страна престъпник, да го арестуват, докато премине срокът на действие на заповедта, както и употреба на др.методи за шиканиране на ЕЗА. Пример: същата тази съдийка и искането на гръцките власти за екстрадиране в Гърция на Маникатов.

11

До номер 10

преди 12 години

Всяко изречение започва с главна буква ,***.

10

Операция МИРА

преди 12 години

Обжалването на задържането се прави в СГС. Да се надяваме,че този път няма да има операция МИРА или съдия Янева пак ще я пробута да решава ареста на С.К.?

9

Анонимен

преди 12 години

кво плюете по тариката ве гладни мишоци?!да не е взел вашите трохи,а??*** и палячовците заблудени

8

Анонимен

преди 12 години

Не мога само да схвана: защо издирване от Интерпол и подозрение в присвояване на 15 милиона (!) евро не бяха достатъчни за оставането му в ареста?

7

Мишок

преди 12 години

И този мишок ще разиграва полицията, че и италианските служби. Няма ли кой да му пръсне черепа - чиста работа!

6

Анонимен

преди 12 години

А оная *** жена му какво ли прави сега...?

5

komentar

преди 12 години

Да го осъдат в Италия.Тука не само ще го пуснат,но може и безплатна лична карта да му издадат ако попадне на адвокат Марковски.

4

Анонимен

преди 12 години

Гоце за това не харесва Цветанов(справка-горната статия). Сега няма как и да го помилват...

3

Анонимен

преди 12 години

Tozi ne zaslujava da go puskat , dokazano e 4e e izvar6il prestaplenie ! Na vsi4koto otgore i nagal - 6te sadi darjavata !

2

Анонимен

преди 12 години

А къде е сега оная Р.А.Л.И.Ц.А дето твърдеше,че не обслужва мафията,ето го резултата днес полицията показа че може да работи качествено...

1

N.D.

преди 12 години

*** наглия и лъжлив *** - да седи в ареста, ако го понатупат малко няма да сгрешат!