21

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Бахмааму!Аверчето няма тескере за ***, тъй ли стана, а Бочко?"Ало, Костя..."

20

Mumko

преди 12 години

"Искането на ВАС за наличието на указ бе отправено във връзка с отнемането от Марин на българското гражданство на Константин Циганов, който се смята за кръстник на руска престъпна групировка от близкото минало..." и сега какво стана? сегашните т.нар управляващи ще направят всичко възможно да върнат гражданството на поредния престъпник?!?... ама какво ли се учудвам, то престъпници ни управляват, та няма да си доведат другарчета... жалкото е, че пак ние (народа) ще платим за поредната им глупост..

19

Гошо Тъпото

преди 12 години

На сниката;Параваноф и Марин през щастливите им...години,в Президентството.

18

Анонимен

преди 12 години

Щом го иска Яне, значи е пълна простотия! Всички знаем, че Яне е човек на Трактора. А защо Борисов му вуйдисва, не е ясно. Може би е решил сам да признае, че е престъпник и екс-съдружник на Ал.Петров.

17

Анонимен

преди 12 години

Я да чуем мнението на феновете на ГЕРБ за Яне? Особено на днешната дата. Да припомняме ли какви ги приказвахте за Яне допреди 3-4 месеца? Можете и сами да видите, нещата са още в нета. Възможно ли е да смятате, че Яне е променил своята същност и ориентация с магическа пръчка? И чия точно пръчка е успял да хване??? :))

16

Ангел Марин

преди 12 години

Сърдит Петко празна му торбичка....

15

OF22

преди 12 години

тея БОГ ГИ Е НАКАЗАЛ, с природа пустош и голи камънаци,нема да искарат,дълго преяждащи те...

14

Анонимен

преди 12 години

Парламентът да изиска отчет от Гоце и Марин, на какво основание и по какви критерии са помилвали официално осъдените опасни престъпници

13

Анонимен

преди 12 години

Щастлива мафия, докога!11

12

topor

преди 12 години

Ам чи аз не си спомням Първанов да е полагал клетва пред Парламента за втория си мандат.Значи ли, че е бил незаконен президент?Нещо *** има в цялата тази дандания.

11

Анонимен

преди 12 години

Всичко е кьор-фишек.Нали не се заблуждавате,че престъпниците от снимката ще бъдат осъдени за нещо.Просто другарите от ГЕРБ искат да натрупат активи.Това е.А иначе,за да има справедливост трябва всички помилвани престъпници да се върнат в затвора,заедно с тези босове на мафията от снимката

10

Анонимен

преди 12 години

Ге.ПЪр. и МАРИН ДА СИ ПРИЗНАЯТ КВИ СА ГИ ВЪРШИЛИ

9

Стария

преди 12 години

След всяка смяна на кметове, на министри, на премиери, на президенти и тем подобни ууправляващи, трябва да има оценка, ревизия и публичност на техните действия и бездействия.И прозрачен отчет: какви имоти и пари са притежавали преди властта и в момента на напускането й. Така няма да има съмнения, че са се възползвали и облагодетелствали от властта!

8

123

преди 12 години

Желю Желев амнистира един от съучастниците в атентата на гара Буново - името му е Сабри Мехмедали, дори държавата тогава му плати неустойка. Амнистиите в тези 20 години са диктувани от нечии интереси и сами по себе си изглеждат като престъпления!

7

Анонимен

преди 12 години

Тия типове не искам да ги виждам повече!Искам да ги забравя.*** и ***.Майната им!

6

Sgt. Pepper

преди 12 години

Да разследват Гоцето, няма лошо... Само дето нещо ме изпълва със съмнения фактът, че най-креслив е *** Яне, а към всичко, което е свързано с него, аз съм изпълнен с дълбоко недоверие. Чудя се още, от вродена тъпота ли ГЕРБ-аджиите вдигат шум около изгонването на тоя Циганов (ще си помисли човек, че Боко няма с кого да рита мачле вече), или по друга причина? Не е ли по-интересно да се разследва кой му е дал, а не кой му е отнел гражданството на Циганов?

5

Georgi

преди 12 години

Interesno samo, zashto chak sega se "usetiha", che nqma ukaz i zashto samo na Marin pomilvaniqta shte proverqvat, sled kato Jelev i Stoyanov sa pomilvali dvoino poveche prestupnici za dvoino po malko vreme. Inache sum za pomilvaniqta, no v opredeleni sluchai.

4

ттт

преди 12 години

Помилвани са внуците на партиините комунистически лидери.

3

123

преди 12 години

Съмнявам се двамата престъпници от снимката да получат това което заслужават. Не и от българското законодателство..

2

Аз съм ЗА

преди 12 години

Сега ще разнищят бизнеса с помилванията.....