102

ms

преди 12 години

Шистовият газ предизвиква рак в Германия.Разследване на немската телевизия ARD относно последствията от добива на шистов газ в провинцията Долна Саксония.

101

Анонимен

преди 12 години

престанете вече с тоя газ,хората не желаят - точка.Търсете друго,развивайте икономика-ама вие всички заводи ги съсипахте,и само чакате инвеститори които са инвеститори за джоба си,всяка държава трябва да има своя държавна сфера като,енерго,бдж,горивата,транспорт,вик,стопанство и т.н това са важните сфери които трябва да са държавни и България да произвежда!А в момента всичко е монопол,а вие сте се втурнали на тоя газ!Ами копайте и злато например а не чужда фирма да го изнася!!!

100

до 107

преди 12 години

За кое ги бравосваш? Че тихомълком подписаха разрешение на 'Шеврон'? И когато народът се вдигна, се видяха принудени да отстъпят и да забравят /временно/ за тази си далавера? При което не пропуснаха да пробват да се направят на герои. Сега така тихомълком и измъквайки се като мишки, подписаха ACTA. Ако някой заслужава 'браво', това е народът, който се вдига срещу корумпираните управници, за да защити гражданските си права, при липсата на държавност. Браво на хората!

99

от 105 до 106

преди 12 години

Не знам все пак са теории- без доказателства! Ама до сега-когато съм се сблъсквал в живота с хора-99% е била правилна!!! Няма спор това което казваш за първобитния човек ! Здраве :)))

98

Анонимен

преди 12 години

Не искам герб да забраняват добива на шистов газ,не искам да увеличават пенсии и заплати,не искам да намаляват цената на парното и тока!Нищо не искам от тях,а само едно - ИСКАМ ДА СЕ МАХАТ!!!

97

Анонимен

преди 12 години

На крив ГЕРБ народа му пречел! Ами като сте такива свестни, пък непризнати управници, и искате да се докажете, идете да управлявате гърците, да речем. Да видим те колко ще ви изтърпят......

96

Анонимен

преди 12 години

Браво на ГЕРБ за шистовия газ!

95

Не е верно!

преди 12 години

105 - грешна теория. Вярната теория е: Голямо чене - по-близо до питекантропа. Погледни снимка на ЦЦ :)

94

Анонимен

преди 12 години

казват че ако теглиш права черта от края на веждата-по протежение към ухото :ако е на ниво 1:1 нормално интелигентенако веждата е доста по високо а ухото ниско сложено-ниско интелигентен(всички *** -синдром на даун.. са така) колкото по високо е ухото толкова по висок интелект! е това е теория ама ...кой знае нали :)погледнете снимката.....!

93

Койот

преди 12 години

За всичко ни атакуват, ядосват се от ГЕРБАТАКУВАТ ВИ ЗАЩОТО СТЕ НЕКАДЪРНИЦИ КУПУВАЩИ ДЕПУТАТИ !!!АТАКУВАТ ВИ ЗАЩОТО НАРОДА НИКОГА НЕ Е ЖИВЯЛ ПО-БЕДНО !!!АТАКУВАТ ВИ ЗАЩОТО БЕЗРАБОТИЦАТА Е ОГРОМНА И ХОРАТА БЯГАТ !!!АТАКУВАТ ВИ ЗАЩОТО ЗАЩИТАВАТЕ САМО ИНТЕРЕСИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ !!!АТАКУВАТ ВИ ЗАЩОТО ОБЕЩАХТЕ ДА ПРЕСЛЕДВАТЕ КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТИ И ЦАРЧЕТО И ИЗЛЪГАХТЕ !!!АТАКУВАТ ВИ ЗАЩОТО СЕ ГРИЖИТЕ САМО ЗА *** !!!!АТАКУВАТ ВИ ЗАЩОТО САМО ВДИГАТЕ АКЦИЗИ И ДАНЪЦИ !!!И ОЩЕ МНОГО НЕЩА !!!!!!

92

Анонимен

преди 12 години

Аз и без бой си признавам,че съм против борисов и герб,защото съм убеден антикомунист!!!

91

интересно четиво

преди 12 години

frognews.bg/news_42372/Otkrito_pismo_na_Edvin_Sugarev/ че чак ужасно

90

Милите ми те

преди 12 години

Милите ми те да ги ожалиш :( Като се опитвате така да играете по свирката на другите без да питате народа,така ще е! Първо тайно подписали ACTA,а после като се разбра,ама то било с фалшиво мастило,е ние канарчета ли сме? Първо ще има проучвания за шистов газ,видиш ли мн залежи имало,да но тоя газ няма да е наш,а на USA,а ние само ще им дадем да ни отровят земите,почвите и водите,а за народа ... . Пък като разбраха хората какво искате да направите..а не,не,забраняваме проучванията.Милите ми те...

89

Н

преди 12 години

Тоя цъкльо от снимката е за ACTA- в минус на всички вас !!! слагайте минуси-слагате си го сами, никога не сте обединени,нямате бъдеще!!!......Бъдете здрави!

88

анонимен

преди 12 години

Браво ГЕРБ,атакуват ви всички защото извадихте много неща наяве,но има още.Дано имате още един мандат,че да върнете младите хора в България и да вкарате в затвора и друге ката *** фамилия Рашкови/ЗА МЕН ТЕ НЕ СА ЦАРЕ И ПРИНЦОВЕ/

87

От 94

преди 12 години

Дори и шофъора и санитара биха отговорили Добро утро! както подхожда на средно възпитан човек,който си носи кръста........заключения много!!!!!!

86

комунистът

преди 12 години

пенсионер даже като спи ,лющи по клавиатурата глупости:))))))

85

Анонимен

преди 12 години

Жоро , правилно е да се напише - гледа ли ВИ бебето , то не е негово - нали е на партията ?.

84

закачка задачка :)

преди 12 години

6:30 сутринта- поздрав:Добро Утро- отговор Добър ден! Що е то....?Какво тогава трябва да каже един шофъор на градски транспорт ставащ в 4 сутринта или най *** санитар нощна в приемното на пирогов!!!......добър вечер?????

83

Анонимен

преди 12 години

ами като сте *** ще ви атакуват, ама то и заблудени гербери има. а бе комуснист му кажи само каши бъркат