427

Анонимен

преди 12 години

...."А, след една година я конят умрял, я султана..." Понял?

426

до 490

преди 12 години

като не си *** що не рева кога затваряха реакторите в АЕЦ Козлодуй, за да не ти е скъп тока? Ще чакам аз шеврон да изорат всичко наоколо, та след 70 години да ми поевтинее тока...и да се дуем на руснаците че не имискам газта. Алооо, знаеш ли го вица дето осъденият на смърт евреин обещал на султана да му научи коня да говори, ако го помилват. Зарадвал се султанът и му дал коня. Да, ама евреинът поискал една година за обучение. Като го запитали как ще научи коня да говори, той отвърнал: ...

425

1

преди 12 години

Относно протестиращите, евала на тези хора! Имат си чиста кауза и си я отстояват на студа. Напълно ги подкрепям. Ако имаше повече такива хора щяхме да живеем в съвсем друга държава..

424

до 488

преди 12 години

Само заради протеста? Измислени лозунги? Кой от лозунгите е измислен и можеш да го опровергаеш, ще се обосновеш ли? Да приказва общи приказки всеки може.

423

До 486

преди 12 години

Ами живей си тук като *** тогава и плащай най-скъпия ток и най-скъпата газ! Ако може и не искай и тока от АЕЦ Козлодуй - а да ти внесат 3-пъти по скъп от друга държава! ***...

422

до умерен

преди 12 години

Не е ясно какво е? Забраната във Франция за нещо неясно ли е? Забраната в някои щати за нещо неясно ли е? Глобата от 18 млрд в Еквадор за нещо неясно ли е? А тази в Бразилия за 25+ млн?Дотук не стана ли поне малко ясно, че има риск? И то за какво? За една концесия, от която ще забогатеят основно Шеврон и някой друг лобист политик.

421

До 483

преди 12 години

Не, не че нямат смисъл! Но да протестираш само заради протеста и да подскачаш с измислени лозунги е глупаво!!! От експерти-стачници във всичко ми е писнало!!!

420

умерен

преди 12 години

Така си е - ядете Е-та, пиете кока-кола която си е ОМП , дишате въздух, в който е представена Менделеевата таблица и изведнъж скачате срещу нещо което е толкова ново ,че не е ясно какво е......ако се протестира би трябвало да се протестира,че няма достатъчно инфо за последствията, а не да се забранява направо - поредната глупост на ГЕРБ ( аз съм герберче, но това за мене беше изненада)

419

Анонимен

преди 12 години

Е-тата за безалкохолни ги произвеждат в Америка, ГМО-тата пак там, бананите с восък - пак са от Америка, (най-вече восъка за бананите), еее, ми не искам шистов газ от Америка

418

477

преди 12 години

ако имаше повече хора като нас, вместо такива като теб, които само да гледат сеир отстрани и да чакат наготово, щяхме да променим доста неща, бъди сигурен. точно заради такива с овчо съзнание като теб сме на това дереже.

417

до 482

преди 12 години

На това твоето му се вика "като ще е гарга да е рошава", което е всичко дргуго, но не и умно. Все отнякъде трябва да се започне.

416

477

преди 12 години

Протестите стават все по-чести и по-масови със времето. Току виж се е заформило гражданско общество някой ден, което да притиска от време на време богопомазаните като се самозабравят. Значи според теб такива неща нямат смисъл? Казват, че преклонена главица сабя не я сече, но дали?

415

До 476

преди 12 години

Децата, драги ми - вече си носят последствията от ваксините, ГМО-то в храните и Чернобил! Водата ти няма да се засегне - просто в нея има всичко вече (дори и повече), което цитира 18-годишния разбирач. И то от доста време - и без сондажи за шистов газ! Пийте безалкохолни с "Е"-та незнайни, яжте салами със ГМО-соя, яжте турски домати и гръцки картофи с пестициди и банани с восък и си протестирайте, че Шеврон искат да ви замърсят земята...

414

Анонимен

преди 12 години

Абе умерен, свят широк! Като им е толкоз важно на шеврон да копат, на нашите мизерни 110 хиляди кв. километра ли трябва да го правят? Да ходят в Сибир или където и да е, но далечко от тук. А пък аз ще си бера грижата за тока

413

до 475

преди 12 години

определено имаш дар слово - но не кажваш нищо, така да се каже, си продукт на телевизията, без да искам да те обиждам. Това е вашето поколение - безкритични оптимисти с положително мислене, пардон, позитивно. може и да си чел доста по въпроса, но имаш още много да четеш по други въпроси, за да успяваш да си "връзваш" фактите, но това се вика житейски опит и си иска време. Успех!

412

до умерен

преди 12 години

Един ден технологията на добив може и да е друга..

411

умерен

преди 12 години

Ядете ГМО понеже не е забранено в Китай, а храните ни се внасят и от там..скачате против шистовия газ ,а не можете да си платите тока..............прости пръчки сте с мнение по всичко след една справка в гугъл :)) ...........Един ден и ГМО и шистовия газ ще са ежедневие............преди 110 години един съдия издал присъда, че автомобилите трябва да се движат с 5 км в час и пред тях да се движи викач - не ви се вяра нали ? :)

410

До 469

преди 12 години

Не съм ги забравил. И к'во направиха протестите? Ревахте, поскачахте... Нещо да се е променило? Или може би предотврати соята в "Стара Планина"? :) Ей, много си наивен, много ;)

409

до 473

преди 12 години

от водата децата ще лепнат незнайни модерни заболявания, главно на мозъчната ***, така че няма да има нужда от обяснения.. между другото разни познавачи твърдят, че най-голямата тайна на израелската армия са водоизточниците на питейна вода - сигурно има защо. А ние си отдаваме вик-то на концесия на братовчеди на шеврон

408

18-годишния:До 456

преди 12 години

Аз не казвам,че всички на моята възраст се интересуват от такива теми.Не съм експерт,но мога....знаеш ли какво? Отстъпвам,не ми се спори с никой.Имате глави на раменете,големи хора сте,няма да се занимавам да обяснявам,ясно е че в тази среда,не се гледа колко акъл имаш,а доколко можеш да затапиш човека отсреща.Всеки да прави каквото реши за добре,пък ако смяташ че Изопропанол,Етилен гликол и 2-butoxyetha​nol няма да ти (ви) навреди,хубаво.Лека вечер.