133

jan

преди 12 години

Как беше "Гузен негонен бяга". А ССБ - всички съди да се уволнят и на тяхно място европейски.Компрометираните в Белене.

132

Слави...я

преди 12 години

Децата вече играят на "Стражари срещу съдии и апаши" Старата игра с нови правила.

131

гарван - гарвану

преди 12 години

Поддържат си се : нали един и същи м****л ги назначава...

130

миро

преди 12 години

да скачат,че като вземеме по една тояга и ги почнеме,само бой и в кауша заедно с мутрите

129

Не разбирате ли...

преди 12 години

ГЕРБ и Цветанов , настъпиха турско-червено -синята мафия по мазолите ....и сега е рев --та се късат....!Усещат червените *** , че идва края на "якото 25-год.ГУШЕНЕ", ...ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!НЕ МИНАВА ДЕЕН-----ДА НЕ РЕВАТ ОТ НЕЩО .....КАТО "ОЗЛОЧЕСТЕНИ ДЕВИЦИ"....зер , големи жертви били....!СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ----Е ...."ПОСЛЕДНИЯ БОЕН ОКОП"....на ТУРСКО-ЧЕРВЕНАТА -СИНЯ МАФИЯ!....ще го сринем и него!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВИВА, ГЕРБ!

128

до 169

преди 12 години

....защото и ТЕ са като нея !

127

Анонимен

преди 12 години

""Антимафия" одобри споразумение по дело за дрога". И какъв е изводът? Който и да е съдия, ако спазва законите резултатът ще е същият. Следователно трябва да се променят законите. Кой може да промени законите в момента? ГЕРБ. Следователно ако някой нещо е недоволен от присъдите да се обърне към мнозинството в парламента, а не да търси оправдание за некадърността си в другите. Цветанов, имаш мнозинство, оправи нещата или напусни, крайно време е. Мнозинството го имаш от 2 години, така че остава...

126

Хм

преди 12 години

МВР работи но на празни обороти и то в трета глуха,съдът макар и независим непрекъснато е подложен на натиск като се настройва общественното мнение и то целенасочено срещу него.В същност Бг е рай за мафията тя не само е непоклатима ,а и управлява.Ние ги хващаме те ги пускат...така е защото липсват доказателства и всичко е за парлама така престъпниците стават невинни и получават законно индулгенция.

125

Анонимен

преди 12 години

163И къде е била ролята на Соколов като бивш министър на вътрешните работи!?:)))

124

Анонимен

преди 12 години

Лелеее! Бях загубил вяра, че в България все още има останали свестни хора да се борят с диктатурата милиционерска! Респект съдии!

123

Анонимен

преди 12 години

ДА 159 ... ТОВА ГО КАЗА И СОКОЛОВ В НЕДЕЛЯПО TV7 И ТО СИ Е ТОЧНО ТАКА ...

122

Анонимен

преди 12 години

Милиционерите не ги е назначил Цветанов , другарю ...155...тези са подмолните камъни назначени от кадровика на бкп/бсп Мимо мамин,т.е. пиуе сас зеуе...

121

Анонимен

преди 12 години

ЦЕЛТА НА БКП БЕШЕ ЯСНА-искте ДЕМОКРАЦИЯ имате този лукс и ни засипаха с ФАЛИТИ НА БАНКИпомилваха главорези и крадци ДЕМОКРАЦИЯТА ИМА И ЛОША СТРАНА съдиите ако осъдят ПРЕЗИДЕНТА ПОМИЛВА и се създаде ОТВРАЩЕНИЕ ОТ "ДЕМОКРАЦИЯ" и през това време МОМЧЕТАТА НА ПАРТИЯТА ИЗНЕСОХА КАПИТАЛИ ПРИВАТИЗИРАХА ЗА 1долар ЗАКРИХА ИЗТОЧИХА ПРЕДПРИЯТИЯ И БАНКИ И ПУСНАТИТЕ БАНДЮГИ ОШУШКАХА И КАТИНАРИТЕ ОТ МАЗИТЕ!ТОВА Е С ? ДУМИ БКП СЪСИПАи ОГРАБИ ДЪРЖАВАТА И ПОРОБИ НАРОДА

120

красьо черния

преди 12 години

аз мога да я сменя ралица ве,само предложете сума за услугата.

119

Анонимен

преди 12 години

129... Браво на 129 ... точно на място ...

118

Анонимен

преди 12 години

144Тъй кажи бре! сега си ядосан, че са те въдворили принудително за лечение в психиатрична болница:))) Стой там! Още не си за навън:)))

117

Анонимен

преди 12 години

Ей, хората са мрели по лагерите и затворите, за да се махне оная система, в която МВР или Партията казваше кой е виновен, а вие сега искате да я върнете! Що за малоумщина? Изглежда БКП се е разделила на "умерени" - БСП и "крайни" - ГЕРБ. Толкова ли е трудно да проумеете, че НЕ ТРЯБВА никой друг, дори и министърът на МВР, който и да е той, да определя присъдите и мерките за неотклонение? Ако имаше капка доблест Ц.Ц отдавна да е подал оставката си, но уви...

116

Azz

преди 12 години

независимата съдебна власт да не се меси в делата на независимата от нея изпълнителна власт, а да си върши работата, която апропо не е да пуска престъпници по улиците!

115

мдаааа Съд

преди 12 години

Николай Цонев излезе чист!

114

Анонимен

преди 12 години

до 137КАКВИ КЕБАПИ ПО ХОТЕЛИТЕ?ТЕЗИ ИМАТ СОБСТВЕНИ ХОТЕЛИ И ТО ПОСТРОЕНИ НА БЕЗПЛАТНИ ПАРЦЕЛИ получени като социално слаби!ПЕНГЕЗОВАТА РОДА и този пак СЪДИ и ДЪЩЕРЯНА РАБОТИ В ПОЛЗА НА БГ ?КОГА? КАК? С УМ И СЪРЦЕ И В ИМЕТО НА МАФИЯТА ИЛИ ДЪРЖАВАТА ?КОГА ЩЕ ОСЪДЯТ КМЕТА ДЕТО ИМ Е ПОДАРИЛ ПАРЦЕЛКИТЕ?Н И К О Г А! А СЪПАРТИЕЦА НА КМЕТА?НИКОГА!