127

rossen.kulov

преди 12 години

177 Klalificirai se, u4i ezik , u4i drugi neshta, zapisvai kursove. Kolkoto pove4e neshta znaesh, tolkova po dobre i po lesno shte si namerish rabota

126

Алекс

преди 12 години

За Е.С ние сме просто една държава коята дава членски внос.Без право на мнение,без право на дума!Иначе по цял ден трябят политиците колко сме добре,отличници,цъфнали и вързали.Само дето затъваме с всеки изминал ден.Да строят се магистрали и пречиствателни станции.Ама аз там няма да работя,нито днес нито след 5 години!Пак сме на дъното.И вече загубих надежда,а живота е пред мен,ама не ми се живее.Понякога си плача тайно сам,да не ме видят наще,и мечтая да се свърши по бързо!

125

до 175

преди 12 години

Не трябва просто да сменим правотелство и да дойдат поне хора дето мисят и знаят как да вземем да си вдигнем икономиката. Защо мислиш че спряха европарите на Тройната коалиция много били крадяли - айде бе в сравнение с Гърция Италия и Испания тук се крадяха трохи да си чул на тях някога да им е било спирано евро финансирането ? Преавителството беше сменено заради договорите с Русия които бяха трън за ЕС и гарантираха много инвестиции точно по време на кризата. Затова си сложиха една марионетка

124

rossen.kulov

преди 12 години

do 170 ne si razbral, pro4eti pak...

123

rossen.kulov

преди 12 години

171 ne si prav ama hi4. Ne vijdash li 4e bezraboticata v drugite strani e dosta po golqma. A te imat po silna ikonomika ot nas, koeto zna4i 4e ako gi opravqt tqh, shte drupne po burzo EU i 4ak sled tova shte pomognat na nas. I tova pri polojenie 4e ne stanem po zle. Ako stanem shte trqbva i za nas da mislqt

122

Анонимен

преди 12 години

Винаги съм твърдял, че нямаме полза от евросъюза, те имат полза от нас. За нас само ограничения и глад. Бием се в гърдите че сме отличници по фиксална политика и получаваме потупване по рамото. Гърците пият узо, играят сиртаки и не им пукка, а нашите пенсионери *** от глад. Това е евросъюза. Нито НАТО, нито евросъюза ни трябва. Да се самоизключим, възстановим производството от бай Тошо, пазари има достатъчно. Само кисели краставички и домати в собствен сос да продаваме пак ще сме по-добре.

121

Гарантирано от герб

преди 12 години

"Оше страни ще получат облекчено финансиране по еврофондовете, но България не е сред тях." Ха-ха-ха- Бойко това е защото те "харесват" и ти "вярват". Изгони цветанов, дянков, найденов, трайков на първо време и назначи МОЖЕЩИ хора! Тогава можи да ти повярват ама наистина! Румънците си изиграха картите по-добре /за пореден път/!!!

120

До 151

преди 12 години

Аз помня преди няколко седмици ДнесБГ имаше статич, че сме с най ниският процент безработица в Еврозоната, пак Тотю, пак Бойко и Ко всички се надпреварваха да се хвалят.По статистика сме супер дупер, а понеже се оказа, че статистиката не е НОИ, то реалността лъсна с някакви си 30% горница! Ето ви Бойко ето ви Социализъм маскиран зад демократични обещания и избор направен НЕ от вас! Вервайте му!

119

Анонимен

преди 12 години

Отрязаха ни защото в България реално младежка безработица няма.Кадърните емигрират, некадърните карат на тате и мама колите за по над 80 000 EUR.Бъдещето е пред вас. Спете спокойно деца!

118

Анонимен

преди 12 години

Честито Бойко! Велик си, по-велик от Бойко до сега в България не е имало! ;)

117

Анонимен

преди 12 години

Пак сме прецакани! Никой не ни *** за нищо с тези некадърници начело.

116

Анонимен

преди 12 години

Тиквотъпанария

115

шъ

преди 12 години

"Пари нема, действайте!" )))Последния да угаси осветлението и да затвори вратата след себе си!

114

Анонимен

преди 12 години

*** тъпия опит за народ бе как мой да вярвате на Боко и на Апартаментния пандур естествено че ще ни отрежат никой не обича мазниците и ибрикчиите дори и тия които ги ползват по предназначение а нашите са дресирани *** от "социализъмско" време виж ги бойковите един водещ на скоро извади снимка на Попова от конгреса на ДКМС през 85 или 88 година как скандира с отворена уста името на вожда това е цялото котило на нашите политици и си мислите че ония в европа не го знаят ли да ама не

113

abc

преди 12 години

4ESTITO VI PRIEMANE V EVRO SAUZA ( USSR ) :)))))) NAIGRAHTE SE :))))) TOVA DA VI E ZA UROK NERAZUMNI URODI :)))))) ETO VI OBIDENENA EVROPA :)))) HAHAHAHAHA BALYCI :) HAHAHA

112

abc

преди 12 години

tia ne gi li zabolia gaza ot tolkova eban?

111

но комент

преди 12 години

нещастни *** които ще погубят българия!

110

"WAKE$HELP"

преди 12 години

Дон Балон решил един скучен зимен ден да се погрижи за страната си Балонленд и извикал своя малък съветник с голямата сянка Хер Флик.Дон Балон:-Да направим нещо за хората, според Мен Реформи например от 22г.няма? Хер Флик:-Разбира се и това съм го направил за Хората и извадил един голям лист от малкият си вътрешен джоб на сакото.Дон Балон изненадано взел листът и се замислил много над него, накрая се усмихнал тъжно и казал: -Хитър, много си хитър ти Хер Флик, като ято лисици, но докога?

109

"WAKE$HELP"

преди 12 години

Човекът е обществено животно.Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.В парламента половината от депутатите говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се говори.Обещават ли Ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в мечта.По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите. В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените ***.Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!

108

"WAKE$HELP"

преди 12 години

ЕС и особено Холандия носи отговорност за България, защото Вие ни приехте в ЕС, а не ние Вас.Човекът е обществено животно.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него.Правото на Свобода на Словото е над всичко - защото това е Началото и след това идва Действието, а след него Резултатът.Гражданите управляват чрез своите политици, а не обратното!Следователно над политиците трябва да има пълен, постоянен и прозрачен контрол от страна на Гражданите.У нас това вярно ли е? Ако е не - Как да стане това? За какво Гражданите избират и плащат на политиците си тогава? Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги.Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо(Резултатът) - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!