161

Анонимен

преди 12 години

И не дрънкайте глупости за "дебалансирани калаши", че ще ви се смеят. Дебалансирани са куршумите и това не е недостатък, а се прави нарочно.

160

Анонимен

преди 12 години

Тези пушки са купени, защото са евтини, а не защото са най-доброто на пазара. Американците ги удари кризата и взеха да купуват ***. Да се изстрелват стоп-патрони на 10-15 метра не се иска никава висока технология, затова руснаците са се хванали.

159

До 186 и 185

преди 12 години

Не ви говоря нито да дебалансирани калаши нито за 5.45 за който самия Калашников твърди, че е доста сбъркано оръжие. Или не сте били кашици в казармата или просто вашите разбирания за оръжия са на нивото от преди 50 години. Калашника си изживя времето. Даже Руската армия престана да го купува. Говоря ви, че вече има доста по - добри от към ТТ данни оръжия. Не говоря за по - дуракоустойчиви.

158

ДО 184

преди 12 години

ХАХАХАХАХАХА...мотиви няма смисъл да излагам. Единственото вярно нещо в целия пост е твърдението за голямата кинетична енергия на куршума.

157

До 182 от 181

преди 12 години

Няма по-неточно оръжие от Калаша. Патрона е 7.62 с голяма кинетика. Рикошира даже и от водна повърхност. Представи си един откос от 30 патрона какви рикошети прави по тясните градски улици.

156

Водния мс

преди 12 години

Алоо днес бг сложете актуална снимка! тия калашници са 47 .... използват ги само талибаните сложете една снимка на АК-74м .... и Сайга 12 За Сайгата ами уникално оръжие е който не е стрелял не знае за кво става въпрос Автоматът на 21 век е ХиК Г36 , Ак -74м е на второ място

155

Мале

преди 12 години

Това е US разновидност на "Нашата полиция ни пази". "Калаш за градски условия" ? Тия луди ли са . Който е стрелял с такова оръжие знае за какво става въпрос.

154

скункс

преди 12 години

на руснака,не му пука.има си калаш,водка,и хайвер.та 4е,дерзайте,пи4ове.

153

аса

преди 12 години

До 178:Със стартер. Пали я и отива с нея за риба.

152

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

177Как я пали - с кибрит или със запалка?...

151

asa

преди 12 години

Относно руските коли:Извадка от Лапландците и студа:+2C Италианските коли не палят. -15C Американските коли не могат да запалят. -22C Френските коли не палят вече.-24C Немските коли не могат да запалят.-30C Нито една истинска кола не пали вече.Лапландецът ругае звучно , рита гумите и пали ладата.

150

до 174

преди 12 години

Гугъл ,в който всеки *** може да си пише глупостите. Това не винаги е реална информация, толкова се изкривяват някои неща. Най-вече зависи от идейните пристрастия на пишещия.Нали спориш че Л.Живкова била натамънила нашата история. Е, аз ти давам пример с 1925 година.

149

AM

преди 12 години

Руснаците са ни близки по език бяра и манталитет и затова са на същото мутренско положение като нас!Спомням си телевизорите им!Автомобилите им!Освен оръжия всичкото им производство е ***.Народа им,както и нашия е робски!Жалко но факт!

148

Анонимен

преди 12 години

Дядо ти само може да мечтае за гугъл и достъпа до информация в момента.

147

до 169

преди 12 години

Искаш ли да ти покажа учебник по история от 1925 година,по който е учил моя дядо ?! Сега само можем да мечтаем за толкова интересно написани учебници! А колкото до Людмила Живкова няма да имаме скоро такива хора, толкова отдадени на идеята за положителното популяризиране на България. А за обратното явление обаче имаме колкото щеш.

146

Анонимен

преди 12 години

171Технологии за производство на водка ?Сетих се - технологии за падане на космически апарати.

145

Свински черва

преди 12 години

Руснаците не само оръжие продават на американците. Продават и технологии. Може да ви изглежда невероятно. но така е. Аз защо казвам - нямам вяра никому.

144

Велика България

преди 12 години

Няма какво да чета чужда история,всеки може да си направи справка на каква територия се е разпростирала България преди стотици години.В пъти по-голяма отколкото сме сега.Колкото и да не ти се иска,нз турчин ли си или озлобен седесар,но Русия и България са били и все още са велики страни.Велика е България не заради икономиката ни сега,а заради историята,която имаме!

143

Анонимен

преди 12 години

България велика........ми ако не си пиян, си на бело. Ако прочетеш историята ни в чуждите учебници, не тез натъманените от Л. Живкова ще с ехванеш за главата..........

142

По-добри са -купуват

преди 12 години

Щом американците са дали милиони за да имат тея пушки,значи техните не са по-добри ;) Елементарно,нали? За истински талантливите и умни учени в Русия има пари,а такива хора знаят какво е родина,като се съберат двете неща примамването им към друга страна става невъзможно.От там идват и такива сделки за милиони,просто руското е по-добро.