22

Machiavelli

преди 12 години

Купете най-старите трошки на швабите и пак ще е лукс в сравнение с тия миризливи ламарини дето се движат в Бг.

21

азз

преди 12 години

Аз съм млад висшист работещ в София за 400 лв . Това са 200 евро , тези пари за 2 дена ги изкарват в нормалните държави . Е г-да костюмари , нормална ли държава ще ни правите или не ? Ако не , махайте се и да идват следващите .

20

Анонимен

преди 12 години

Нека да намалят и билетчето на 10 стотинки.

19

до ЦЕНЗУРА

преди 12 години

Това е факт безспорен ! Затова тук няма хора,а всички научават веднага новините в другите сайтове,а в този плагиатстват и копират от тях.......аз лично влизам предимно в.......

18

до 23

преди 12 години

Тази година би трябвало да се роди спасителя

17

2012

преди 12 години

Кажете какво ще се случи през 2012, а не ни занимавайте с глупости!!!

16

до 20

преди 12 години

Ти пък нищо не каза да те таковам у мозъка и тебе като няма никой ко майната си търсиш бягай дето са многото хора.

15

Анонимен

преди 12 години

Не вярвам всичко им е ден до пладне, шум да се вдига като ще ги сменят ко чакат.

14

Анонимен

преди 12 години

"През следващата година предстои внедряването на електронната система за таксуване и в автобусния транспорт, с което ще приключи поставянето на системата в целия градски транспорт.Всички карти в градския транспорт до средата на тази година ще станат електронни, предвижда общината."Тези две изречения не си ли противоречат?

13

Бичкия до 13

преди 12 години

Болите сигурно, защото си си го захапал по време на автофелацио...То в София, почти няма шопи, превзеха ни от село...вече ще трябва, да се науча до говоря мьеко за да се слея със "софианци"

12

whiskey

преди 12 години

Тия па вместо да улесняват системата, я правят още по-сложна... зелени зони, бенбени, нинам си кви си пакети, нинам си кви си увеличения на глоби... Пак само и само да лапат повече.

11

Анонимен

преди 12 години

С какви ще ги сменят , пак с некви каруци от преди 30 години , и как 1/3-та ? Ами останалите 2/3 кога !??? Ще доживееме ли да видиме нормални автобуси ?

10

АНОНИМНИК

преди 12 години

Чакай малко... Първо да доживеем до 2015 година- 31-ви Декември!!!! До тази дата има още "САМО" 3 години и 11 месеца... За това време- "Я камилата- я камиларя"! На такива обещания не вярвам, защото вече не съм много млад... Ако кажат, че ще подменят 5% от превозните средства за следващите 3 месеца- така бива!!! Ама такива "ГРЪМКИ" обещания за след 4 години- слушали сме ги мноооооого. От всяко правителство, ама после- едно голямо Изпражнение сме получили- АКО СИ СПОМНЯТЕ!!!

9

Луда работа

преди 12 години

Тоя градски транспорт го направиха за милионери.

8

Анонимен

преди 12 години

До сега ми се случваше понякога да ползвам така наречения грАдски транспорт. Иде време да си ползвам само колата.

7

Анонимен

преди 12 години

Това нали не означава:"Ще сменим 2-3 автобуса на по централните линии може би трамвай два ОБАЧЕЕ билетчето стаа 5 лева.Щот сте европейци и трябва да са приравнени цените.А заплатите нме трябва ли?Аз да не би случайно дас не искам да получавам 3 бона месечно?Та това са някакви жалки 1500 евро.Чистачите в ЕС правят по толкова.

6

Миро

преди 12 години

А аз като ходя всеки ден до работа с един единствен трамвай и до сега съм си купувал карта за 1 -на линия, защо ще ми я спрат? За какво ми е за цялата градска ? Къде ми е файдата или да си дупча билети ?

5

мунчо

преди 12 години

Ще откажат и тези заблудени хора ,които си купуват карти и билети.На мен ако ми спрат служебната карта за градския транспорт,минавам в нелегалност :)

4

Анонимен

преди 12 години

Аааа Фандъкова дали ще забележи в какво се возим, 36 годишни икаруси по линия 120, да не говорим за студените бракми по линия 305

3

Анонимен

преди 12 години

Още отсега почвам да гледам с носталгия на сегашните тролеи Икарус.