55

Анонимен

преди 12 години

75Ухаааа! Възпитанието си казва думата,а! 22-те години кражби и безаконие са си казали думата! Хайде дано ти си следващия! Така поне малко справедливост ще има! И не спирай да обиждаш! Така същността ти ще се вижда много по-добре:))))

54

Machiavelli

преди 12 години

Чакай бе, значи ти съдиш хората по това което карат ли?Това, че някой кара нещо по-добро от теб, го прави крадец?Ти си абсолютен ***.

53

Анонимен

преди 12 години

Ставали и хубави неща в БГ! Готино! Крадливите мърльовци от 22-годишния преход заслужават дори отстрел, но и това е добре:)))

52

Анонимен

преди 12 години

Това е добра новина! Крадците, дето държат хората на 250 лв заплати си получава своето! Чудесно!

51

Ал Булгария

преди 12 години

Тези заблудени собственници ,са заспали ***,от кое време насам се бият тъпани за този вид кражби а?

50

Machiavelli

преди 12 години

Абе не ми разправяй ти някакви смешни проценти измислени на момента.Познавам много хора, които са бачкане в чужбина и не само, са успяли да си купят свестна кола, не казвам нова, но определено не трошка.Аз лично от бачкане съм спестявал и съм успял да си купя прилична кола и ако някой от тия *** ми я открадне, бих му извадил очите с ръце ако го хвана.А от такива като вас, дето се кефят на подобни неща, ме е само гнус.Завистливо племе е българското и за това ще муа мазни банички в жигула.

49

бай христо

преди 12 години

Ха - Ха има господ значи ,такива коли от банички ни се спестяват...

48

Merylin

преди 12 години

napulno sum suglasna s Machiavelli !!!

47

Анонимен

преди 12 години

63Прав си! Няма гербер или герберска институция, която да е виновна! Или са предишните, или са марсиянците!:)))) Но пък когато трябва да се изпапкат едни 1 млрд като бюджет на МВР, то нещата са добре, нали!?:)

46

61 е прав

преди 12 години

както винаги - 2 страни- и пак политиката замесена - крал щото няма пари - да съм тръгнал аз да крада - като банките ми станаха по близки от роннините - нон стоп си говоря с тях, полицията няма какво да съветва - във всеки район се знаят краците - но за полицията това са "данни", а в автобусите като ни обират...

45

до 60

преди 12 години

Сега пък какво ти е виновно МВР-то, бе мрънкало тъпо? Да седи по един милицай да всяка кола ли трябва?

44

Machiavelli

преди 12 години

Вие глупави ли сте бе? Бедни крали от богати.Знаете ли колко хора има, които са си скъсали *** от работа, за да могат да спестят пари да си купят кола, която не е на 20 години и някакви ***, които не стават за нищо им ги крадат.Пожелавам на джамбазите да умрат от рак на сърцето и тумор в мозъка, бавно и болезнено и не пожелавам на никой да му откраднат каквото и да е било.*** народ сте и като такива ще си умрете.

43

Анонимен

преди 12 години

А шо не крадът на винкелите голфовете,оти че ядат винкело,тия са новите робин худчета крадат само от новобогаташчета докато си отключат гаражо,който е с 99 катинара...

42

Лелче

преди 12 години

Тоя с AMG-то къде е тръгнал по това време, това харчи колкото зил...няма пари за малка кола, завалията...

41

Е...а ти и държавата

преди 12 години

Е...а ти и ***! Трябва 1-2 да виснат на бесилките,че да се поизчистим!?

40

Анонимен

преди 12 години

всеки е свободен да прави каквото иска и както е добре за него къв съд ,кви 5 лева

39

апаш в Бг

преди 12 години

"Да живее Съд. система в Бг "....най-хуманната в света !

38

Анонимен

преди 12 години

абе ако има, как и гащите в движение ще ни свалят

37

Спонсор на МВР

преди 12 години

В студа не оставяйте колата си с включен двигател и без надзор, съветват от МВР!Бе,чудя се.. тия от МВР няма ли да вземат да поработят вместо да дават такива "ценни съвети"?Значи каква е картинката.1000 лв заплати,на хранилка също,големи отпуски,привилегии,пенсйонираш се на 45 И....най хубавото!Работата ти се свежда до това да даваш "ценни съвети" и Урко да ти шеф- безценно!!!ЕМИГРИРАЙТЕ докато ВСЕ ОЩЕ ни пускат някъде да ходим,пичове.-безплатен съвет

36

Анонимен

преди 12 години

вече разгря слънчице и аз отивам да си напазарувам една колица