41

Поговорка

преди 12 години

Всичката я Мара втасала, та седнала.Народа гладен, черно му е пред очите, а нашите управници хуйдисват пак на тъпанарите.

40

БАЧКАТОР

преди 12 години

Дали не е добра идея да напуснем ЕС? И да си гледаме кокошките как си знаеме? И да си пуснем АЕЦ Козлодуй? И да им теглим една п...а майна на евродирективите, евроакцизите, и евроценностите ?

39

Анонимен

преди 12 години

Те хубаво вани ще имат, ама защо не са се сетили и сешоари да им поръчат?

38

Гад

преди 12 години

Ти майтап си мислиш, но аз преди няколко години бачках в един цех, където от време на време се правеха модерни "кочини" за прасета, пак с отделни стаи за почивка, за хранене, че и с играчки !!!

37

Пешо

преди 12 години

ПОРЕДНАТА ЕВРОПЕЙСКА ЩУРОТИЯ ВОДЕЩА ДО ПОКАЧВАНЕ НА ЦЕНИТЕ!!!!ОЧАКВАЙТЕ СКОРО-ЩАСТЛИВИ ПРАСЕТА!!!!

36

до dfg

преди 12 години

Вероятно ти ,ненормалнико, си живял в такава клетката защото разсъжденията ти конкурират тези на кокошките!

35

Анонимен

преди 12 години

и в магазини европа продават полски яйца,с объл печат....и какво,ковачки закача ли го някой за нещо?

34

анти

преди 12 години

трябва час по скоро да излезем от ЕС и да се обърнем пак към Русия и другите бивши републики. Аз си карам москвето и не се оплаквам от руската техника.

33

До dfg

преди 12 години

А когато кошките станат щастливи,ще се оправи ли България вече?Или ще затрудним още производителите си?

32

кокошинката

преди 12 години

Тази свинска пържола Миро МЪРШАТА съвсем е превъртял!"НАШИТЕ ЦЕНИ НА ЯЙЦАТА СА ДРАСТИЧНО ПО-ЕВТИНИ СПРЯМО ЦЕНИТЕ В ЗАП.ЕВРОПА"!?А нашите заплати пък за сметка на това са драстично по-малки от тези в зап.Европа!Ама какво му пука на Мършата с неговата заплата и с авантата от 25 годишното месо ,което внесе преди време в България!

31

Ердоган

преди 12 години

За всяка изнесена навън стока,независимо каква е,плащам на фирмите 10% субсидия.И фирмите изнасят ли.изнасят...

30

dfg

преди 12 години

Мале колко *** народ има тук!!! Само келепира ви интересува мамка ви!!! Всички някога да ви отглеждат в клетки да ви видя тогава как ще мрънкате!! ПРОСТИ до мозъка на костите си! И предполагам че някои от вас, простаци пишещи тук, възпитават и деца?? И те ще са същите *** като вас!!! Никога България няма да се оправи! Политиците не са виновни. Виновни са такива *** като вас които ги избират...

29

Ердоган

преди 12 години

Направих бензина 3 лв. и премахнах данъците.Така е най-честно.Който върти бизнес,ползва и бензин,плаща и данък.Който не върти бизнес,не ползва бензин и не плаща данък.Всички са доволни и работят ли,работят...

28

Ердоган

преди 12 години

Аз пък от моите амуджи само искам яйца и месо.Не ме интересува къде отглеждат кокошките.И изнасям ли,изнасям...Почнах да връщам 2% от ДДС-то на обикновените хора и не съм чул,някой търговец някъде да не е пуснал касов бон.Той народа ги контролира.Икономика върви,данъците вървят.Какво ме интересуват някакви кокошки?Не съм си насмогнал на масрафа още толкова.

27

До 23

преди 12 години

А замислял ли си се каква ще е цената на яйцата от тези кокошки? Когато започнат да ги продават по 5 лв бройката, искам пак да обясняваш за срокове и изисквания от ЕС. Не схващаш ли, че по този начин убиват БГ производителя и ще минем на яйца с неясен срок, но с марка ЕС. Това е целта. Никой дебел чиновник в Брюксел не му пука за кокошките. Важното е да няма БГ производство и да ни изсипват *** тук да го ядем. Иначе ще трябва да плащат за да унищожават негодните продукти.

26

MM

преди 12 години

всичката Мара втасала, само .... си не почесала

25

Ердоган

преди 12 години

Аз казвах ли ви,че ЕС ще е по-лош и от Съветския съюз?

24

дядо

преди 12 години

Моите осем кокошки са щастливи,защото се разхождат на воля върху половин декар с един петел.Доскоро петлите бяха три,но според правилата им пуснах "Малка нощна музика" и ги пратих на тъмно в пенсионерската тенджера.След празниците останаха само щастливите им кокали.

23

до Ердоган

преди 12 години

Тук се обсъждат сериозни европейски дела, а не турско-***...хайде чупката от форума всички , които не са ЕС и да си стоят в пещерите на анадола..

22

9К79 Точка У

преди 12 години

Абе що не вървят на майната си дебелогъзите чиновници от Брюксел? Всичката я втасали, само кокошките им се предстои да устроят!? До кога ще ни занимават с тия дивотии и глупости .. хората са без работа, цените растат, за капак и студа ни затисна, а много хора нямат пари за гориво .. а тези измишльотини може да са актуални на задоволените във всяко отношетние немци но за бедного брата българина са пълни тъпотии, за които споменатите чиновници получават тлъсти заплати от нашия джоб!