37

Анонимен

преди 12 години

38Почти си прав. Тези с над $300к годишно пък, описват 1/2 от бъговете като фийчъри и така заслужено вземат многократно повече пари.

36

Анонимен

преди 12 години

Безмилостната статистика показва че в продукшън системите има средно по една грешка на сто реда код писан и настройван от професионалисти със заплати над $200к. Смешно е да се хвалим кой каква програма ще напише по гениален и неповторим начин и ще остане в историята.

35

koko

преди 12 години

Абе 7 ти наясно ли си, че над една ОС работят стотици хора, чиято работа трябва да се документира, координира, тества, променя и пр. А ти ми говориш за някакъв keygen. Личи ти, че нищо не разбираш, а отгоре на всичко и кинти нямаш, щом си мечтаеш за keygen на някаква програма. От тези кракове, губят не само софтуерните фирми, а и програмистите. Освен това ИТ е толкова широка понятие, не мога да разбера защо само с програмиране се свързва.

34

Анонимен

преди 12 години

33Проблема е, че не можеш да си позволиш да платиш висококвалифициран труд.

33

Анонимен

преди 12 години

33няма значение. Ако искаш и abbyy finereader ще ти напиша срещу адекватно и авансово заплащане.

32

преди 12 години

тези BulWork не стават :)

31

7

преди 12 години

Ако ми платиш, на мен ли ще го дадеш :))) велики само на думи :))) Вие сте отворените, че сте велики. АЗ ви казвам, че не можете да направите за abbyy finereader keygen нещо толкова просто и лесно според вас. Мита какви големи програмисти били Българите, смяяяяях. Въобще дори не сте се сблъсквали с ABBYY :)) щяхте да знаете, че там е с лиценз :) и наистина трябва да сте майстори. Пък аз нека съм ***.

30

@30,24,...

преди 12 години

Еййййй, мазен *** си ти!какво си пуснал тая *** плоча - "направи кейген". Аз като го ноправя, на теб ли ще го дам бе, ***!*** голяма сложнаст - дизасемблер, повечко търпение и ето го. Не става за 2 часа, но става.Само че дали ще си помислиш, че така крадеш чуждия труд?

29

Анонимен

преди 12 години

30Ако ми платиш, веднага ще ти направя.

28

7

преди 12 години

Хайде 29-и щом е толкова лесно направи за abbyy finereader :)))

27

до 7

преди 12 години

Алгоритъма на кейгена може и да не го разбираш, достатъчно е след дизасемблирането да разбереш къде е в кода, какви са входните параметри и какво връща, след което да го внедриш в кейген със собствен интерфейс.

26

Анонимен

преди 12 години

Има нещо изкривено в нашите агенции за подбиране на кадри, защото те получават пари от фирмите търсещи персонал и се опитват да "извиват ръцете" на търсещите работа и да ги поставят в възможно най-неизгодна ситуация при договаряне на заплащането. Агенциите не се явяват посредник между работодателя и работника, защитавяйки в еднаква степен интересите им, а по-скоро са подизпълнилтел на фирмата възложител.

25

Още един

преди 12 години

Ходил съм 2 пъти през годините в Bulwork(втория път ми се обадиха те да ме попитат работя ли в момента) и 2та пъти не можаха да ми намерят работа.Когати си подам сам св-то,в повечето пъти съм викан на интервюта и наеман.Тази компания е пълна шега и само се подиграват с хората,губейки им времето за безмислени тестове.Ще оставя компетентния им персонал от женски род(не че имам нещо против жените) без коментар.Все пак трябва да призная,че на външен вид си подбират персонала - поне в Пловдив

24

никола

преди 12 години

Оптимизирането на разходите е неизбежно,а едно време когато БКП вдигаше цените в вестник Работническо дело използваха израза /коригиране на цените/ с две думи все *** обяснения.

23

Опарен

преди 12 години

И внимавайте,защото примерно AIMS - или HR Rapresentative са страшни гадове.Менпауър дава повече пари на хора с поо малко умения а на мен ми казаха,че това е максимума-това е нелепо.Почвате заедно и колегите ти,които знаят по малко и са по бавни в работата взимат 35% повече заплата от теб а на теб ти е отказана!!!!а да могат да ядат повече всеки месец върху заплатата ти-всичко е заради това :((((( И се възпозват от тебБягайте от AIMS/HR Rapresentative !!!

22

7

преди 12 години

Щом е толкова лесно направи за abbyy finereader нали не е трудно :))) Ще ти свалят шапка сума ти и народ.

21

7

преди 12 години

:))) Хайде като може всеки напиши, поддържай го и ловците на глави сами ще дойдат да ти предложат, но то не е като да философстваш колко си велик :) Хайде напиши и keygen да видим, как ще разбиеш защита, ще разбереш алгоритъма за генериране на сериен номер и ще го създава твоят генератор.

20

Анонимен

преди 12 години

21Детенце, ОС може да напише всеки, драйвер също. Въпрос на време е само. Ако за теб keygen е професионален връх, то ти си доста глупав/а/.

19

7

преди 12 години

Момчета :) вие като програмисти сте на първото стъпало нали знаете, ще имате претенции за големи заплати когато започнете да пишете драйвери, да разработвате операционни системи. Дотогава по-леко с апетитите. ако сте толкова добри програмисти проявете се, направете keygen за българска програма, чужда програма, станете известни. Щом не можете кротувайте. :)))

18

Анонимен

преди 12 години

Ako zaplatata mi e 3 bona I 6efa mi kaze 4e 6te pravi optimizacia AZ li4no 6te mi kaza 4e se otkazvam ot hiliadarka.ama da mi orezat do Stephen v koiato da gladyvam I da ne moga da si pla6tam smetkite e zversko.(otdavna sum se otkazal ot ekstri kato zena,semeistvo,deca.tvurde skupo e.lel4eto det go dava TV a interviy. sigyrno hodi NA masaz I kafence s 1000leva v dzoba.boli ia pa****