118

jorkata

преди 12 години

Председателят на Съюза на съдиите в България Мирослава Тодорова обяви в събота в Пловдив, че преценява дали министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще има осигурен справедлив съдебен процес, ако заведе дело за клевета срещу него. tja se sumnjava,predsedatelja nasujuza na sudiite,a az se sumnjavam i za proverkata za apartamentite mu,za fla6kite,za cvetelinka i otkude izvadi paricki da si kupi banka,za servitiorkata kojato e sobstvenicka na drugata izvestna banka v bg,da ne i kazvam imet

117

БСПар

преди 12 години

Абе кво ме интересува дали Цветанов е слаба или силна фигура като министър!?Мен по ме интересува ,че в нашата партия най-силтата фигура е Мая Манолова,а отгоре на всичко е и красавица.

116

Ха ха хааааа

преди 12 години

Цветанов е наи силния силов министър до сега. не мутрите и държавна сигурност управляват дьржавата за което комунистите и престъпниците полудяха. На мен лично нито цветанов нито мвр ми пречат. когато човек е честен няма от какво да се притеснява. Ако герб продължават така на всички другари ще привършат далаверите.

115

Анонимен

преди 12 години

Айде, плювачите! Ваш ред е!Бе-е-е-гом!

114

Фех

преди 12 години

Ами Цветанов като е слаб, да си върнат миков и доган. *** никога няма да проумеят, че загубиха с поражение изборите и нямат право да се обаждат след поразиите си на разсипническото управление в историята на държавата. Смешници

113

смях

преди 12 години

Че къде видахте антикумонисти в управлението на държавата през последните години ,бе? Б.Борисов или Ц.Цачева ли??? Голям смях!!

112

Анонимен

преди 12 години

До червените *** клесове от *** сбиршина на *** Кутев:Жалки червени потомствени *** и куролизачи, от 3 дни сте задъвкали четвъртития на Цецо и се опитвате да убедите хората, че уж имало полицейско насилие над престъпниците. Абе *** ***, вие да не искате Цецо първо да черпи тия гадове по кафенце и после да ги помоли да идат сами в полицията, щото Интерпол си нямала друга работа и ги търсела! А в другия случай: семейство трътляци, от 10 год. занимаващи се с незаконна търговия на цигари без бандерол и построили цял палат от тая престъпна дейност, ги извлекли насила от колата, голям праз! Абе *** недоклецани, кого искате да заблудите бе тъпчовци, за какво толкова сте заревали за тия нагли престъпници, искате никой да не ги пипа и с пръст, егати долната помиарщина, превърната в политика от БСП, даже и вот на недоверие щели да искат! Абе за такива наглеци като вас трябва един колец по-четвъртит в ненаситните ви *** *** и да видим как бързо ще мирясате!

111

Stas

преди 12 години

Напротив, Цецо е най-силното звено на Герб, за разлика от началника си. Поне прави нещо за разлика от комуноидите, при които цареше бандитизъм и анархия.

110

иво

преди 12 години

До 130,Огати безличното управление, съпроводено само с хвалби, нападки , простотии и прочее.На вас може да ви харесва но за всички Българи, негласували и гласували за всички други партии, очевидно-НЕ.И защо никой не се възмущава от терора на Топлинните счетоводители. Има ли топломери на които се сменя само батерията , струваща около 2-3 лв.?Има, естественно. Но друго е да ти продадат нов топломер за 40-50 лв.

109

Rad

преди 12 години

*** явно забравиха, че Миков който разби цялата с-*** и пенсионира професионалисти по на 45 г, остави червени слуги по на 50-60 г на ръководни постове, които по цял ден търкат бюрата и пресмятат трудовия си стаж в първа категория и 20-те брутни заплатки . Това е наследството от червените ***, които трябва да ги е срам дори и да се покажат след разсипията, която оставиха.

108

до 131

преди 12 години

Тука не става въпрос за Гоце и Язовеца.

107

Анонимен

преди 12 години

той и неговия приятел са мерило за простотия.стига,писна ми.

106

Анонимен

преди 12 години

Браво на ББ, ЦЦ и ГЕРБ, те върнаха доверието на хората в държавността. Факт. А това, че тъпите кухоглави комуноиди ежедневно плюят правителството и Борисов, показва само едно, че държавата ни се управлява много добре, щом червените крадци толкова недоволстват! И ако ГЕРБ продължават с проевропейската политика, която сега водят при пълна прозрачност на управлението на държавата, то със сигурност ще спечелят още няколко поредни мандата, въпреки непопулярните мерки, които са принудени да направят. А червените кратунковци нека си лаят, важното е, че България се превръща бавно, но сигурно от посткомунистически тъмен балкански мафиотски субект в истинска европейска държава!

105

Анонимен

преди 12 години

Министър на Вътрешните Работи с образователен ценз " учител по физическо възпитание " звучи меко казано несериозно .Още повече , ако това образование е завършено задочно ! Искрето Фидосова - право в Монтана ! Цецито Цачева - право от РАБ ФАК !? Премиер - Противопожарна безопасност !? Ужас и безумие Довечера ще взема да пробвам кучето дали може да играе шах ? Ако не иска шах , ще го науча поне на сантасе !

104

do127

преди 12 години

mamati mrisna gqavurska

103

Анонимен

преди 12 години

По-здрав за дежурните по форум Кутевски ***!Жалки червени спермогълтачии долни Доганови куролизачиГоце е вашия геройс трипер ще ви заразява той!И после да не реветече няма какво отзад да си завретещото ако и Доган разбереняма повече кой да ви ***!

102

Анонимен

преди 12 години

ЦВЕТАНОВ Е НАЙ СИЛНОТО МЯСТО НА ГЕРБ,АКО НЕ БЕШЕ ЦВЕТАНОВ И УБИЙСТВОТО КОЕТО ОРГАНИЗИРА ВЪВ КАТУНИЦА ГЕРБ ГУБЕШЕ ИЗБОРИТЕ

101

Анонимен

преди 12 години

Агент Сава,с други думи бандита Доан така и не изтрезня от злоба и мъка,че не успя да си купи летяща чиния с еврофондове,той имал един живот и нямал време,затова гръмна и Емин-мъжката секретарка фатално много знаеше за мераците му да отлети по света и у нас....

100

Анонимен

преди 12 години

Живко,денят е 23юли 2008 година,на мъжа с опит агент Гоце и неговият проект другият мъж с опит Станишев и агент Сава-Европа спира 565 000 000 евро за корупция и отклоняване на средствата.На ББ и слабият политик ЦЦ Европа деблокира средствата и според евростат до 2013 година БГ ще изхарчи 13 милиарда,а до 2020 год.още 16 милиарда европомощи.Да си сядате на задниците и да бачкате,а не да си чоплите зъбите с хора,които са се доказали.Злоба ги тресе червените чаавета,че не окрадаха фондовете.

99

Анонимен

преди 12 години

Най-слабите (направо вредни) в кабинета са Дянков и Игнатов. Цецо е чак след тях, то не че е стока