38

Анонимен

преди 12 години

ИВАНОВ ,А ДА СИ ЧУЛ НЕЩО И ЗА СВЕТОВНА КРИЗА ?ТО И НА ГЪРЦИТЕ СЕГА СА ПО-ПРАЗНИ ХЛАДИЛНИЦИТЕ ,но 20години БЯХА МНОГО ПЪЛНИ а нашите и 1989 г БЯХА ПРАЗНИ И ПОСЛЕ КУПОНИ И ПАК ПРАЗНИ И ПРАЗНИ И ПРАЗНИ АМА ТЕ СЕГА ТВОЯТА ЛАМПА СВЕТНА ЗА 80% от НАРОДА или СЕГА СЕ ПРИЧИСЛИ КЪМ ТЯХ

37

ИВАНОВ

преди 12 години

ВЕЧЕ НЕ МЕ ИНТЕРИСУВА КОИ МЕ УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ МЕ ИНТЕРИСУВА КОЛКО Е ПЪЛЕН ПОРТФЕЙЛА МИ .ПРИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО МОЯ ПОРТОФЕЙЛ Е ПРАЗЕН КАКТО И НА 80 НА 100 ОТ БЪЛГАРИТЕ

36

до 24

преди 12 години

Костов е в парламента, защото повече от 4% от избирателите го искат там.Същото важи за разни атакисти, комунисти и депесари.Ако зависеше от мен, 90% от депутатите ни щеше да са в затвора, включително всички шефове на агенции, мвр и др., до един за корумпирани и омазани.

35

Анонимен

преди 12 години

СТАНИШЕВ,АЗ ДА ТИ ТРЪСНА НА ТЕБ 100 тояги на гол *** за:битите миньори,фермери студентите БЯХА ГОНЕНИ С ПАЛКИ ПРЕЗ 5 УЛИЦИ ,ЗА УНИЖЕНИТЕ УЧИТЕЛИ ,ЗА УНИЖЕНИТЕ ЖЕНИ ИСКАЩИ ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВАТА ИА ИН ВИТРО!КОЕ Е НАСИЛИЕ? ТЕЗИ СЪМНИТЕЛНИ МИРОВЧАНИ И ТЕХНИЯТ ЗЕТ БАНДИТ ИЛИ ВСИЧКИ БИТИ СТАЧНИЦИ ПО ТВОЕ ВРЕМЕ!БОРИСОВ НЕ Е ВДИГНАЛ ПОЛИЦИЯТА ДА БИЕ НИТО НА ЕДНА СТАЧКА обикновените хораВ СЛУЧАЯ ИМА ИЗТЕКЛА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ЧЕНГЕ БЛИЗКО ДО Р.ПЕТКОВ или назначено от него и се ПОДГОТВИ САИРА И ОГЪЪЪН по ЦЦ

34

гордо червено

преди 12 години

Може и да я поеме Борисов е мъж на място с топки между краката , не пискунче , мазен *** или миризлив *** за да вряка като неоправена жена!

33

до ???

преди 12 години

Другарю, малко са ти три въпросителни, на теб ти трябва цял ред един до друг, за да стигнеш до някаква искрица истина. Цeлия си покрит с червена плесен от дълго залежаване в комунистическите клубове:)))))))

32

Анонимен

преди 12 години

Какво полицейско насилие, какви 5 лева бе другарю Гей!Тримата дебалаци са доказани продавачи на цигари без бандерол и то от години. Тия трътляци трябваше не само да ги бият, ами и да ги наебат в мазните дебели трътки, щото тоя палат, където са го издигнали са от пари от мръсни им далавери и неплащане на данъци. А сега тия дебелаци ще ги защитава друг гнусен и безочлив дебелак Марковски, станал синоним на гнусен адвокат, нямащ никакви морални задръжки, помня как се зачервяваше като рак, когато се пенявеше да защитава убиеца на сестрите Белнейски, щото имало някакъв дребен технически пропуск, а не приемаше за доказателство генетичния материал, събран от под ноктите на убиеца. Тия адвокати са си действащи престъпници, осигуряващи безнаказаност на убийци и изнасилвачи. Въпреки естеството на тяхната професия трябва да имат и мъничко морал, а тия уж топ адвокати до толкова са деградирали от алчност за пари и до такава степен, че са се превърнали в жалки подобия на хора! А пък най-голямата простотитя в случая е, че БСП искат вот на недоверие, забележете: за полиейско насилие!? Такава глупост само *** като червените кухи кратуни могат да измислят! Айде сега всички престъпници на протести, че тия черноборсаджии, полицайте след като не са се подчинили, ги издърпали от колата и им ударили по една палка по дебелите ***, а трябваше да им ги наврат в миризливите ***, за кеф на хората изкарващи с честен труд парите си!

31

За греховете на БСП

преди 12 години

Трябва непременно някои хора да вземат отговорност за греховете на всички правителства в които БСП са участвали. Това не са били правителства а национални предателства!!!!!!!!БСП не е партия а една гадна престъпна групировка!Също така някои трябва да поеме отговорност за партьорите на БСП- ДПС и онези либерални пиклювци! Такова лицемрие от страна на БСП е естествено разбираемз защото комунистите са престъпници от А до Я. Те искат да отклонят вниманието от себе си и се правят на святи, загрижени

30

аз също

преди 12 години

мисля, че тук е едно сборище на нещастни дърти комунисти, които отчаяно цвилят по цял ден.Малко са такива сайтове, между другото ,вчера един от админите масово триеше коментари, които пишеха против БКП, това обяснява работата,почвата е благоприятна за червена помия,но народът е умен.

29

GULETO

преди 12 години

ABE TAKA I TAKA DNES VZEX DA PI6A , ZNAETE LI V BALGARIQ KOI E MAFIOTA PO PRQKOR \ KOZELA \ ....... AMA XAIDE 6E OSTAVQ TOVA NA ISTORIQTA.

28

От кога

преди 12 години

им е мерак на опозицията да го гътнат Бобо, че го обикалят чрез С.Дянков, всички вкупом и Първанов, чре3 Цветанов, Трайков, Т.Младенов ..., но работата опира Б.Б. да поеме отговорност. Е, няма да ви се отвори парашута, народът никога няма да си позволи да гласува отново за БКП дори и заради това, че са едно цяло с ДПС. Те сами май не са били на власт без турците. Просто тяхната е свършена за дълго врем. Дори да не харесват ГЕРБ, няма да гласуват за БКП+ДПС,никога по-вече.

27

GULETO

преди 12 години

ABE MEKERETA S MEKERETA OSTAVETE GO TOVA SEMESTVO V MIROVQNE , AMI 6E GI ZADARJAT AMI KATO SA NAMERILI CIGARI BEZ BANDEROL, 6E GO OTYPAT 6O NE, MAKAR I DA SA 5 KYTII.TO NA BALGARINA VSE NQKOI MY E VINOVEN I KATO NARY6I ZAKONA. NE GI OPRAVDAVAM KOLKOTO I VRQVA DA VDIGAT.POSLE DQNKOV SE 4YDI KAK DA VARZVA BUDJETA.TOI 6E MI SE ZANIMAVA S KONTRABANDA.

26

до caramba

преди 12 години

по-голям *** от комуниста е ПРЕБОЯДИСАНИЯТ комунист, другарю caramba ;)Така че, а по-добре си трай

25

до 27

преди 12 години

днес за това говори гл.секретар К.Георгиев по ТВ7.Записът още е качен в нета на "Бодилник".Работата там е като на дъртите к-ви и номерата на семейството такива,тази къща на два ката и високи дувари не става от едно магазинче, което продава цигари с бандерол :)))))

24

Анонимен

преди 12 години

23! Ти също си ПИЧ, но със сббъркан ЧИП!

23

с това

преди 12 години

си поведение си навличат още по-вече гнева на хората,защото никой не пасе трева. Точно за това полицейско насилие е направен журналистическо разследване и е установено, че семейството си е контингент трафиканти на цигари и там работата е издънил някакъв полицай. Медицинското е правено чак на другия ден и гадните дебели биха направили всичко за да вдигнат пушилка.Сега вече дупе да им е яко, навряха си го мнооо яко.

22

емигрант

преди 12 години

Г-н Борисов , Вие доидохте на власт благодарение на арогантното и нагло поведение на Станишев и ко. ! Не повтаряите неговите грешки и незабавно се освободете от Цветанов ! Не поставяите приятелството пред интересите на държавата и народа !

21

GULETO

преди 12 години

BORISOV. OSTAVI CVETANOV DA RABOTI.TIQ MIKERETA GO MRAZQT ZA6OTO IM IZKARVA KIRLIVITE RIZI, A XORATA TOVA ISKAT.AMI KVO KATO IMA POLICEISKO NASILIE. PO-XYBAVO LI E DA IMA MYTRENSKO NASILIE.AMA MAI TE ZABRAVIXA NQKOI XORA PREZ 97- 98 GOD. KATO BORAVEXA MYTRITE S BYXALKITE I TI VZEMAXA POLOVINATA OBOROT OT MAGAZINA.I TI SLAGAXA LEPENKI PO STAKLATA, 4E OBEKTA SE OXRANQVA OT EDI KOQ SI MYTRA.TOVA LI ISKAT.

20

Стоимен

преди 12 години

Не оправдавам случилото се-то е потресаващо,но според мен Костов трябваше отдавна да си е тръгнал от парламента.Колкото до Станишев,той си е бил хиена винаги,така че като види,че някой хапе,захапва и той.

19

Анонимен

преди 12 години

Цецо премиер. Всички сме за него. Мачкай Цецо. Ти си пич!!!!!!