32

Предложение

преди 12 години

Решението на проблема е просто. Щом се притесняват от манипулация на избирателния вот чрез големия брой пълномощни, защо общото събрание на адвокатите не приеме решение изключващо гласуването с пълномощни. Така постъпваме ние лекарите от няколко години.

31

до 28

преди 12 години

браво.радвам се че им го казах ме на простолюдието.нито обноски ,нито етика, личиси кой е учил и кой не е.

30

Олеее до 27

преди 12 години

Ще ти се наложи! Дано да е скоро! И дано да имаш познат в затвора.

29

до 28

преди 12 години

БРАВО, аз си мислех, че съм единствен с подобни разсъждения, но поне да им го каже и някой друг! Поздравления за ВЕРНИЯ коментар!

28

Олеее до 26

преди 12 години

А кой изготвя законите? Баба ти на село ли или адвокати и юристи? Кой лъже пред съдията от името на клиента? кой съветва клиента да се разболее внезапно? Кой съветва клиента да си намери лъжесвидетели за да има алиби? кой изготвя фалшивото алиби на клиента ? кой да ва подкупа на съдията? кой използва познанства в съда за да уреди по-малка присъда? КОЙ БЕ *** ТАКЪВ????

27

до дребните душици

преди 12 години

Да бяхте учили верно, а не сега да си изкарвате злобата върху всяко съсловие, което ви попадне. За някои хорица всеки и крив, крадец, *** и т.н. Но ако се намери някой в по - лошо състояние от тях самите ще кажат:"горкият", а ще си помислят:"аз съм по - добре, баси кефа". Много сте жалки, можете само да дишате прахта на лекари, юристи, архитекти и т.н., докато тънете в материална и духовна нищета. ***.

26

до Олеее

преди 12 години

Аааа,ама така си кажи беее, мечтаеш сляпо за отминалите "чудни" комунистически години. Е с такива чукове човек не бива да влиза в дискусия!

25

до 21

преди 12 години

Последен коментар, че вече стана много жалък в невежеството си: ПРИСЪДИ ДАВА СЪДЪТ, адвокатът представлява своя клиент и затова му се плаща. Адвокатът не може да даде присъда, но може да се възползва в пропуските на обвинителя /ако говорим за наказателно право, каквото явно мислиш за единственото съществуващо право/. Аз лично си плащам всички данъци и те са доста високи, но не се оплаквам и злобея срещу по-успелите от мен, напротив - следвам ги. А ти си седи в тинята, и там трябва да има някой..

24

до тъпаците

преди 12 години

то бива *** *** ама чак пък толкова.

23

Анонимен

преди 12 години

Предлагам "Адвокати За Промяна" още преди изборите да сезират ДАНС за подготвяната от Наталия Ценова злоупотруба с пълномощните.

22

Олеее до 22

преди 12 години

От мошеници и *** ум не искам! Рано или късно ще ви дойде времето, както преди 22г. си беше. И това ако ви компетентността - пази боже сляпо да прогледа...

21

до 21

преди 12 години

ами дават подкупите за вас простолюдиета да не влезете в затвора.а не за друго.така че по кротко с нещата в които не сте компетентни.

20

Олеее до 18

преди 12 години

нямам нужда да слушам адвокатските ти брътвежи! Запази си ги за колегите ти в съда и разни други ***! Всеки който се интересува, знае какви подкупи давате и на кого, как прекроявате "демократичните" закони за да обслужват нечии интерес, как не плащате данъци и прочие. Няма ка кда убедиш никой с малко ум в главата, че 70 кг наркотици са за лична употреба или че е нормално на *** да се дадат 5 г ефективна присъда за открадната кокошка, а за убийство 2г условна. *** !

19

Анонимен

преди 12 години

При адвокатите има една шепа хора, които са доста добре платени. Но по-голяма част от завършилите право въобще не могат да се вместят в средата и накрая или работят нещо друго или най-много юрист-консулти. Същото е като в много други специалности.Някои лекари могат да те бият с пачки, други едва смогват да си платят консумативите.Компютърните специалисти - някои стават програмисти във водещи компании и се мръщят на 2к заплата, а други стават даскали по информатика и носят дрехи втора употреб

18

Внимание

преди 12 години

От доста време сред адвокатите се говори, че Наталия Ценова е подготвила за изборите мащабна далавера с огромно количество пълномощни. Целта е престъпна манипулация на избирателния вот!!!

17

до 13

преди 12 години

Само не разбрах кво се пениш? Ако имаш проблеми с нервичките - има си доктори за тая работа. Ама да седиш и да злобееш по повод дадена професия, която попринцип се свързва със знания и просперитет /ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ РАЗБИРА СЕ/ е израз на непреодолими комлекси за малоценност и ярко невежество. Друг въпрос е, че в БГ всички изпитват злоба към всичко!

16

от 15

преди 12 години

Не дай си боже да счупиш крак в планината или чужбина - сумите ще ти излязат много големи. Докато за едни 30-40 лв. покриваш риск за 10-ки хиляди евро ако се случи нещо .Проблема е, че в БГ финансовата култура е нулева

15

do14

преди 12 години

абе лешояди сте си, няма какво да се лъжем

14

До свинчо

преди 12 години

И какъв ти е проблема с застраховките?ГО си е вид данък. Самите застрахователи не печелят от ГО, защото на каското се прави регресия и накрая плаща този, който е направил ГО.Другите застраховки са доброволни и само могат да помогнат.Не съм застраховател, но имам фин. образование и си правя поне 10-на различни застр годишно просто защото е добър метод за намаляване на риска. Имам освен стандартни те ГО и каско, още на апартамента, планинска застраховка, медицински няколко за БГ и чужбина.

13

Олеее до 9

преди 12 години

Абе *** да не мислиш, че всички народни рпедставители пишат законите? Пишат ги същите *** от статията по-горе! Да не мислиш, че някой с образование различно от юридическото, пише законите ? ***!