108

Баш Пандизчията

преди 12 години

Носят ми шотландска играчка. Хип хип ура!

107

до 115

преди 12 години

Къв доктор бе, льольо!? Доктор за мимаджиийте. Ще им трепне ли сърцето за горкото детенце днес? -Не! Сигурно ще кажат че детето си е виновно.

106

пак 114

преди 12 години

И трябва да му се продаде имота на тоя изверг и да се плати кръвнина на близките на детето. Дори съдът трябва да отсъди направо семейството му да живее в неговата къща, а той да получи 2 доживотни присъди без право на обжалване и замяна. 1-за отвличане и 1-за убийство.

105

Анонимен

преди 12 години

111 бързо при доктора.

104

до 92

преди 12 години

Ами куче се влачи като куче. Ясно по човешки. Няма нищо нередно да влачиш куче. То се дърпа, ама като трябва да се заведе някъде и го влачиш, няма да го носиш на ръце, я! И *** се влачи, например на заколение. И прасе.Ама не е редно човек да се влачи. Това е престъпление. А ако е дете е двойно престъпление. А ако е дете което го наказваш заради това че е "дразнело" лаещия ти пес, това е четворно престъпление. Тоя побъркан кучелюбец трябва да лежи до живот в най-гадния затвор.

103

до 110

преди 12 години

ами бяха при *** , злобарче недоправено.....

102

МИМАМИМА

преди 12 години

Къде са сега тези, които създаваха групи във фейцбука за протези на песа Мима?? Сега заради един пес, и по-точно заради един побъркан кучелюбец (оопс, те всички кучелюбци им хлопа дъската поне малко) умира едно наше дете. Къде сте? Защо не призовете сега"Всички кучкари на психотест", "Всички кучета на синджир и с намордник за да не лаят и да няма причина децата да ги дразнят" или "Всички песове на закрито в къщите, за да са защитени от дразнене!"

101

PSIHO-Portret

преди 12 години

Това е типичен кучкар от аграрно-селски тип. Отчуждил се от хората , може би защото общетвото го е отхвърлило и сега за него ПЕСА е всичко. Не дай си боже да погледнеш песа му с погнуса или да му кажеш чиба, ако те лае. Готов е да те изяде с парцалите и както се вижда дори и да те убие..

100

Пам

преди 12 години

*** има всякакви по целия свят. Какво направиха наши сънародници в Копенхаген. А скоро арестуваха в Лондон наш сънародник и какъв е той. Жалко за детето, всички имаме деца и бог да ги пази и нас от изверги. Но не трябва да се плюе на общо основание. Не трябва заради някой *** да мразим всички хора. Аз съм за наказанието на убийците, но да оставим сънародниците им на мира. Да бъдем реалисти.

99

Ханзи

преди 12 години

Хайд'а чакама го този тричленен бритханец. Подготхвили хсме му цхела кофъ с възелин хъъ

98

Не е верно!

преди 12 години

104 - та си е! Всички любители на домашните животни са малко тра-ла-ла! Този *** обаче е минал всякакви мерки! Бог ще го накаже така, както ние не можем!

97

Za6to ?

преди 12 години

Bednoto dete !!!Gnusen 6otlandski izverg da mu prekasne taka brualno jivota !

96

Анонимен

преди 12 години

Ей за това не е хубаво да обичаш прекалено много ***/ кучетата. Като видя някакъв,а *** да си говори с тях като с човеци ми идва да му фрасна един тупаник. Имал съм много животни и имам на план да си купя и куче в скоро време, за което ще се грижя добре, но няма като *** да му говоря колко е хубаво или колко е умно. Обикнете човеците, а след това и останалите животни.

95

българин

преди 12 години

Ето каква е разликата между българина и "добрия англичанин". Бедното семейство живее мизерно без ток и въпреки всичко изпраща това дете да занесе супа на друг старец / българина по душа е богат духом и милостив /, а богатият англичанин без капка милост го убива за някакво съмнение, че тормозил кучето му / англичаните може да са богати хора, но бедни духом, студени и бездушни хора. ВРЕМЕ Е СВЕТА ДА ПРЕМИНЕ ОТ МАТЕРИАЛНОТО СТРЕМЛЕНИЕ КЪМ ДУХОВНОТО РАЗБИРАНЕ.

94

Анонимен

преди 12 години

Горкото дете!За съжаление има всякакви изверги на този свят!

93

до 95

преди 12 години

точно щях да напиша същото. Всичко си има граници, а това заглавие я прескача по всички показатели.

92

конспирация

преди 12 години

до 95А може би сравнението е точно ,за да добием действителна представа за жестокостта на изпълнението.За *** освен смърт,няма друго наказание.Считам,че жестокостите стигнаха кулминация и е време за СМЪРТНА ПРИСЪДА!!!

91

Анонимен

преди 12 години

Айде да не се изкарва и този невменяем,заслужава ли някакъв дърт *** да живее а 11 г. детенце да умре в мъки ? Като е невменяем да се беше обесил ...Трябва да има присъда !!! С М Ъ Р Т за смърт !!!!!

90

Анонимен

преди 12 години

Не, той не заслужава доживотна присъда...заслужава Смъртна присъда, изверга му мръсен!!

89

знаете ли?

преди 12 години

Знаете ли, какво означава разграден двор?